God morgen:-)

good morning Pictures, Images and PhotosEn riktig god morgen ønskes dere alle.
Dette innlegget blit ikke langt. Til dere som kunne tenk dere et flott design:Meld dere på der linken konkuranser er. På venstre side finner dere linken.Dere kan vinne et helt design laget av   Henne. Hun er en kløpper på og lage design.

Dere som skriver rundt omkring på bloggene deres at dere mener designet deres er så stykt,meld dere på her da vel.
Kanskje nettop DU vinner. Kommer det ikke innen 20 februar inn minst 150 deltagere,blir det ikke noe av konkuransen.


Ellers kan jeg fortelle dere at jeg er blitt så fin på håret. I drømme:(
Jeg drømte at jeg satt hos frisøren i natt. Så fin har jeg heller aldri blitt på håret. Jeg går rundt og har tusen tanker i hodet om dagene,så er nok derfor.
Så også på det flotte bilde av   Mariann  .Er nok mye derfor også at min drøm om frisøren kom tenker jeg.

Måndene og ukene går så fort nå at ikke begriper jeg hvordanjeg skal rekke over alt. Konfirmasjonen allerede 18 mars.
Innen da må jeg ha kjøpt kjole (hentelapp kom i går),spart 10.000.,spart til frisør (2550) pluss sko.

Dette med at jeg begyndte og gi den kroner 10.000.angrer jeg så på. Herligheten jeg har 6 som skal ha samme beløpet. Nå etter han som står i mars,kommer de på rekke og rad etterpå.
Tror heller ikke at jeg kommer til og like kjolen. Det er alltid slik. Kommer det over postgang,blir jeg missfornøyd.

Untatt mobiltellefonen.  Har kjøpt så mye klær på nettet som enda ligger med prislappen på.
Nå skylder jeg og si at selve konfirmasjonsgaven nesten er i boks. Har selfølgelig spart opp en god del allerede.

Jeg som har denne ung uføretrygda mårre begynne og spare allerede etter hun første. Nå er det 4 år siden hun ble konfirmert. Så det at tiden raser avgårde,er sikkert å vist.

Håper bare på at NAV nå sender pengene på rett konto heretter. I helgen er det ordet egentlig utelukket.
Da ble det faktisk noen ord likevel i morges. Håper dere ikke svikter meg med deres kommentarer. Jeg kommenterer alltid tilbake.
OG: Skrev dette i går,men tar dere notis???. NEI.

Jeg skriver og legger ikke 12-13 åringer til som venn ! Dette må dere som prøver dere forstå. Nytter ikke og prøve på og legge meg til som venn. Dere må skrive med de på deres egen alder. Ikke vondt ment som skrevet i går.

Nå et spørsmål til dere andre:Har dere dette "problemet"?. Er det 12-13 åringer som legger dere til som venn?.

Ønsker dere alle sammen en flott lørdag videre.
*Klem*
.

7 kommentarer

Gunn Berit

06.feb.2010 kl.08:10

Jeg får mye henvendelser om: Kan du sjekke innlegget mitt osv av unge jenter. Bare overser det jeg. :) Ha en riktig god morgen! Du er nå rimelig raus til å ikke ha så mye å rutte med da. Pappaen min har gitt 1000 kr til hver av barnebarna, og han har ganske god råd. :) Så du er nå bra snill! :)

Husmora

06.feb.2010 kl.08:35

God morgen til deg også! Ja er ganske lei av disse skoleelevene som bare spammer bloggen min. Vil ikke tro de fleste 12-13 åringer er så veldig intressert i det jeg skriver om... Lykke til med konfirmasjon og god helg videre:-)

mia

06.feb.2010 kl.09:22

Jeg blir bare venn med de jeg "kjenner" er ikke venn med de jeg ikke leser bloggen til, men jeg ar jo blitt venn med noen å slutta å lese bloggen etterhvert og de står alikevell som venn...

Jeg fikk 1500 av mormor og morfar i konfirmasjon så du gir ganske bra. Men vet det er veldig mange som får veldig mye av besteforeldre, men da har dem gjerne veldig god råd å da:)

ha en flott helg ellen:)
Jeg godtar alle som spør om å bli venn, for hvis ikke går det 14 dager, så har jeg forespørsel fra den samme personen igjen. Jeg bruker ikke vennelisten på blogg.no, jeg følger alle bloggene min på Bloglovin, jeg syns det er mye lettere.

Så bra at moren din sine prøver var fine likevel, tross alt bedre at det var feil enn at det var riktig. Men vimsete av legekontoret og gi feil beskjed til en stakkars gammel dame. Hun var nok veldig bekymret...

Så bra du ble inspirert av sveisen min, hehe! Ivar trodde også jeg hadde vært hos frisøren. Det er kjempelett å bruke den tangen, går fort og krøllene blir fine. :) Vi hadde en fin tur på restaurant i går, veldig veldig god mat altså! :)

Hilde&Tobias

06.feb.2010 kl.13:20

Ja, må si du er raus som gir 10.000 i konf gave!! Forstår at du angrer litt på det når du har så mange....

Jepp, er nok noen "drittunger" som legger meg til som venn også, men jeg godtar ikke det altså. Vi vet jo alle hvorfor de gjør det, for å få flere lesere. Om de er smarte?? Neeeei, trokke det gitt!! Ikke akkurat måten å få mange lesere på det da, folk blir jo bare irritert jo....Jeg hater å se kommentarer fra MARTHE rundt omkring på ALLE blogger jeg leser!! Grrr....

Sånn da var det sagt også...hihi....

Ha en fortsatt fin dag Ellen, kos deg!!

Klem

Hilde&Tobias

06.feb.2010 kl.15:58

SV: : Ikke OSTEKAKE, men OREOSHAKE ;) Hehe...

Wendy (mamma)

06.feb.2010 kl.18:12

Jepp er endel 13-14 åringer som ber om å bli satt på vennelisten her også.. jeg har kun ei som er 14 som jeg har godtatt men hun er mor så er litt spennende å følge med.

10.000 er mye ja.. sønnen her fikk vel 5000 som høyeste beløp synes det er mer enn nok jeg.. er ikke beløpet som er viktig men tanken bak....

Wendy

Skriv en ny kommentar

hits