God morgen-:)


God morgen der ute. Dette er en standarhilsen nå dette. Men er det ikke koselig og bli ønsket dette da?.
Var ikke på nettet i verken går ettermiddag eller kveld. Ikke rart de begyndte og lure på om jeg ikke var i form.

Jeg var på bingp på markens i går ettermiddag. Herregud,ikke noe å trakte etter det hvertfal. Måtte ha en luftetur i det flotte været vi hadde i går. Så gikk liksom tiden hvertfal. Det jeg helt glemte var hopprennet, Norsk andreplass i laghopp er jammen med ikke værst.

Midt på dagen i går var det strålende sol og 3-her. Da skal jeg si   at det var vårfornemmelse i luften&hos Ellen.
Når det gjelder bingoen,vant jeg ikke et øre. Derimor tapte jeg mange "ører!

De som tørre og påstå de vinner på bingo,vil jeg gjerne hilse på. Men nå skal jeg selv om det sikkert ingen intresse har,fortelle om dagens mest uheldigste.
På den bingoen har det et spill som heter helvan og halvan. Det vil si at dessom man kjøper hvite koponger får de(innen 55)10.00.,og desom de kjøper grønne,får de 20.00 Her mente jeg innen 55 tall..
Litt innviklet dette. Men de hvite koster 10 kroner,og de grønne 20 kroner.
En dame mistet 20.00. i går ettermiddag. Hun hadde glemt og krysse av for et tall som hadde gått. Hun fikk fireraderen,da de så feilen. Hun hadde hadd både 4 og 5 raderen hadde hun fulgt bedre med. Som hun hun selv sa,det er nå bare et spill.
Jeg hadde reist meg og gått og aldri kommet tilbake ! Tank og fått vinne hele 20.00. på en bingo. Nå er det slik at de sammenspiller med alle andre byer i områdene også. Det er Arendal som både leser tallene og passer på at alt av datautstyr virker.

Dette hadde sikkert ikke dere noen intresse av. Men måtte ha litt og skrive om.
Denne bommerten på morsdagen i går,var hvertfal ikke jeg alene om. Så rundt omkring på bloggene at flere hadde vært inne på samme tanken.Neste søndag blir det mye og feire. Men dette vet dere jo. Untatt kanskje en ting dere ikke har fått med dere. Men det kommer jeg tilbake til. Om det er lørdag eller søndag gjenstår å lese her på bloggen.
Ikke tro jeg" fisker etter lesere. Jeg er mer en fornøyd med dere jeg har.

Må selfølgelig til byen i dag også. Og en bombe når jeg sier jeg har time hos legen klokka 3 i ettermiddag. Så seint på dagen liker ikke jeg å få timeavtale. Han er så pratesyk,at jeg kommer vel ut mellom fire og fem tiden.

Når jeg først er inne på lege ønsker jeg   Henne lykke til hos legen i dag. Om ikke legen,så hvertfal resultatet av MR'n hun får svar på.

Middagen i går besto av laksefile.  Det er samme om det er mandag eller søndag. Fisken smaker like godt.
Er noen som sier:Fisk på en søndag ! Hvorfor ikke spør du meg. Hvorfor må vi alltid(etter folket har talt)ha kjøtt på søndag???. Fortell meg det er dere snille.
Likedan at fiskeboller er simpel mat ! Dette får ikke jeg til og rime. Gjør dere?. Jeg syntes fiskeboller er sabla godt. Det og gjerne raspa gullerøtter til.  Før (tommeltotthistorien)hadde jeg en boks guller og erter oppe i den hvite sausen. Men ikke nå lengere. Kun friske grønnsaker her !

Nå er det snart frokost her. I dag tror jeg at et kokt egg ville smakt meg bra. Hva skal/hadde dere til frokost i morges?.
Må spørre for og få litt insprirasjon.(stavet feil?). Her sitter jeg og skjerper meg til TUSEN. Med de helvetes skrivefeilene. Beklager utrykket.
Nå vil jeg uten selv gå inn og rette på ,spørre dere. Si og skriv hvor mange feil dere finner på innlegger her. Dette gjør jeg bare fordi jeg må få skjerpet meg. Hadde jeg tatt meglitt bedre tid,hdde det nok ikke blitt så mange.

Så vær så snill. Skriv de feilene dere finner. Dette med og og å også. Tusen takk på forhånd.

Ønsker dere alle sammen en flott dag videre. HUSK DESIGNKONKURANSEN ! Dere finner den på linken under konkuranser.

*Klem*

13 kommentarer

Arnfinn Herlufsen

08.feb.2010 kl.07:05

tusen takk ha en fin uke ;=))))))))))

Hilde-Kristin

08.feb.2010 kl.08:52

Ønsker deg en flott dag i dette nydelige vinterværet:)
God morgen til deg også Ellen:))

Siden du ønsker at vi skal se på skrivefeilene dine, skal jeg gjøre det;)) Elsker sånne ting;)) Kan være at jeg også tar feil på noen så da hadde det vært gøy å få tilbakemelding;))

-standardhilsen

-å bli ønsket

-begynte å lure på

-bingo

-hvertfall

-lissom

-verst

-derimot

-tør å påstå

-interesse

-dersom

-å feire

-mer enn

-selvfølgelig

-laksefilet

-gulrøtter

-inspirasjon

Er noen andre småfeil også men regner med at du bare har trykket feil på tastene;))

Ha en strålende dag Ellen og masse lykke til hos legen:))

PS! Dessverre så tar jeg meg aldri tid til å spise frokost så her blir det ikke mat før lunsj;))

photoshop - Tips!

08.feb.2010 kl.09:46

Ønsker deg en flott dag! :)

Bluefairy

08.feb.2010 kl.10:43

Haha, her er det nå ingen forskjell på søndagsmat og mandagsmat! Det eneste er fredag og lørdag, da er det jo trivelig med noe ekstra godt. Søndag er jo bare dagen før mandag! :-D

SV: Jo men Heidi hadde rett i det! Jeg har skrytt av meg selv her før skjønner du!

http://bluefairy.unikegaver.no/category/galleri/

mia

08.feb.2010 kl.11:07

Heisann.

Nei, jeg er ikke sjuk vettu, men er ikke alltid jeg får tid til å blogge før unga er i seng og sånn:)

Pappa driver busselskap, og da hender det jeg hjelper til litt med vasking av busser, men jeg skal ikke påstå at det er morsomt nei!

Nå om dagen kan man vel ha hva man vil og når man vil til middag tror jeg. Vi hadde hjemmelagd pizza i går! Du treng ikke bry deg så mye om skrivefeilene dine. Vi skjønner hva du mener og tror du tenker mye mer på det enn hva vi som leser gjør!

Ha en fin dag og lykke til hos legen,igjen!

Yong

08.feb.2010 kl.12:40

SV; Ja, tiden går veldig fort, det er nesten litt skremmende! Skulle gjerne ha stoppet tiden litt akkurat her, for den alderen som smurfen er i nå er så koselig, på tross av trassanfall :-) Må forresten presisere at mannen på bildet er bestefaren til piraten :-))) Ha en strålende dag du også :-))

Wendy (mamma)

08.feb.2010 kl.12:52

Ha ha nei disse skrivefeilene bryr jeg meg ikke om altså. Har nok med mine egne ha ha ..

God morgen ja.. kremt er nok ettermiddag nå.

Vet du hva du skal gjøre i morgen når du kommer inn på badet..

Se inn i speilet smil å si GOD MORGEN ELLEN .. Garanterer deg en god latter.

Jeg synes bingo er morsomt men har alldri spilt det annet enn på ferie.. Er vel ikke akkurat spillet du kan bli rik på nei.. men morro kan en jo ha det for en billig peng om du ikke tar helt av og har 50 kupponger..

Nei nå er det klesvask og rydding på tapeten her ..

Wendy

Emmieverlasting

08.feb.2010 kl.13:02

Så surt å tape de pengene da! Da hadde jeg virkelig blitt irritert på meg selv altså! Jeg har opera som nettleser istedenfor explorer, og opera har stavekontroll.. hehe.. Så hvis jeg skriver noe feil så får jeg fine røde streker under ordene:o) Jeg syns man skal spise hva man vil, når man vil jeg.. Tullete med regler om hva som passer på hvilken dag!
Tusen takk for kjempekoselig kommentar Ellen! Klem til deg!:o)

<3 Helene

08.feb.2010 kl.13:21

god morgen

farmoringrid

08.feb.2010 kl.17:33

Jeg hadde ganske så enkel middag i går. Jeg lager gjerne finere middag en dag i uken. Det er helt opp til meg hva jeg vil ha vet du.

Stavfeilene dine har liksom blitt en del av bloggene dine. Merker dem ikke lenger.

Ha en god kveld.
Bingo kan jeg ingenting med, sånn pengespill er ikke noe for meg, jeg eier ikke vinnerlykke :)

Ser du allerede har fått en god gjennomgang av skrivefeil her. Ikke tenk så mye på det, de fleste skjønner vel at man trykker feil innimellom. Jeg er ganske nøye på rettskriving selv, men på andre sine blogger tenker jeg ikke over hvorvidt de skriver feil eller ikke. Det kan være mange grunner til det.

Så fine bilder av barnebarnet (?) under her! :)
så stilig header

Skriv en ny kommentar

hits