God morgen :-)

good morning Pictures, Images and PhotosDette er virkelig en strålendes morgen. For det første første ol gull til Norge. Marit Bjørgen sto for det. Ol bronsje også da. Northug sto for den. Håper skiskyttergutta gjør det samme.
For det andre og beste ingen smerter i dag. Dette er første mårra'n på lenge jeg kan si dette.
Har sittet og surfet rundt på H&M i natt. Fikk denne iden etter å ha lest Camilla's blogg. Hun reiser snart til de sydligere strøk. Ikke nok med det,hun gifter seg også snart. Hun også er fra Kristiansad. Ei søt å hyggelig jente.Her er noe av hva det jeg bestildte i går. De toppene likte jeg godt. 
Hva syntes dere om de to toppene her?. Hvilken fage var finest?. Ikke var de dyre heller. Dere skjønner Ellen venter på sommeren. Gjør ikke dere også det da?. Huff,lei alt som har med snø å gjøre nå.
Her er samme jeans som de jeg har nå. Hos H&M kostet de halvparten av det jeg gav på buksesmekken her i byen.
Her koster de som nevndt kun 399. Jeg gav for mine 699.
De buksene her er de beste bukser jeg har eid.
Som et gammelt ordtak: Jeg går igjen i de. Fort de er vasket, er det på med de igjen.

Hva syntes dere om denne jeansen?. Dere skjønner Ellen kler seg ungdommelig. Kunne ikke ramle meg inn å gå med kjole eller skjørt. Eller bluse og bukser. Må ha t-shirt på meg. Kun når det er selskap kler jeg meg litt penere.

Dere skulle sett meg her og nå. Sitter i en eldgammel joggebukse å en utvasket t-shirts+ullsokker på bena.
Nesten så jeg hadde vært fristet til å legge ut bilde. Hadde vel skræmt vett av dokk da. Litt Trøndersk også her.

Trøndersk er den fineste dialekten jeg vet om. Kunne sittet i timesvis i tellefon og snakket med en trønder.
Var i mine unge dager sammen med en trønder. Han gjorde unna sin millitærplikt på kjevik. Om helgene var de alle på soldatheimen. En kafe der det var kino og noe og bite i. Hver onsdag og fredag var det kino der.

Husker som det var i går hvordan jeg måtte snike meg ut dit. Pappa likte ikke som han kaldte de voksene menn. Han her var netop fyldt 19. Jeg var 14,5. Måtte si jeg skulle ut til en veninne.
På santh hans gjorde jeg den store brøleren.
Jeg sa jeg skulle sove over hos venninnen min. Vi dro ut på hamresanden der det i den tid var liv og morro.

Jeg og han trønderen. Han hadde en rød opel record.
Vi kjørte rundt omking på hamresanden og tittet. Han parkerte der vi skulle ha litt mat. Plutselig banket det på vinduet.
Utenfor sto mamma og pappa. De hadde funet ut at de ville ta båten ut og se de også. Tenk dere hva han sa.
De som hade bestemt seg for å være hjemme. Huff,uflaks.
Det bar rett hjem med meg+husarrest i 14 dager. Han skulle dra uken etter. Å,slik kjærlighetssorg jeg hadde. Måtte sitte på benken utenfor huset våres å vinke adjø til han. Ikke fikk vi vekslet adresser heller.

Tror jeg-satte sur som ei potte en måned etter dette. Ikke orket jeg mat,skulket skolen,gjorde ikke mine plikter og heller ikke sov jeg. Mye bråk ble det ut av dette. Heller aldri sett eller hørt noe fra han siden.
Etter det hadde gått noen månder,fant jeg meg ny kjæreste. En på min egen alder. Han fikk til og med komme hjem til oss.
Tenk dere da hva han sa når jeg møtte eksmannen min. Han er hele 14 år eldre.  Siden jeg så fordt ble gravid,var det ingen annen råd enn gifte seg. Dette var i den tiden. Myndighetsgrensen var da 21 år. Måtte som skrevet før søke kongen.

Se det. I dag ble det også mimring. Kom plutselig til å tenke på han når jeg kom inn på trønderdialekt. Håper dere sier fra om dere ikke syntes noe om dette med mimring. Hva ønsker dere jeg skal blogge om?.
Må gjøre mine lesere fornøyde vet dere.

Litt langt dette kanskje?. Er så godt humør som nevndt i morges.
Dere som trodde det var min venninde som døde i går tok feil. Sikkert min feil. Må ha skrevet det på feil måte.
Det var venninden til mor. Men likevel så ufattelig trist. Få slik tellefon på mårra'n ødelegger hele dagen.

Nå er det også absolutt siste kjangs for å melde dere på designkonkuransen. Kommer det 50 blir det noe av det.
Syntes det er det minste jeg kan forlange. Tro meg,dette er ikke billig for meg. Dere får det designet dere måtte ønske.Ønsker dere alle sammen en strålende torsdag videre.

Til dere som ikke vet dette. Konkuransen finner dere om dere trykker på linken der det står konkuranser.

*Klem*

13 kommentarer

Pinkangel

18.feb.2010 kl.06:04

Så koselig å lese historien din om din gamle trønderflamme. Kanskje han aldri glemmte deg heller.

TrineCam ♡- Download my music!

18.feb.2010 kl.06:23

Så fine topper og bukser da..
Jeg kan tenke meg du var sur da ja Ellen, synes jeg ser deg.. hehe--
Er veldig glad i trønderdialekten selv jeg.
Ha en flotters dag.
God morgen:D

Ja, OL i går var artig:)

Som du sier håper jeg nå Skiskyttinga blir bedre, så har vi noe og glede oss over der og:D

Elsker vintersporten..

Kos deg videre i dag:)

Nå ska jeg på jobb og så er det rett på trening:D

Klem

Lene

18.feb.2010 kl.08:51

God morgen:-) koselig at du var innom bloggen;-)

syns den rosa toppen passer best på sommeren:-)

ha en strålende flott torsdag:-)

Toril

18.feb.2010 kl.09:46

Ja jeg synger i kor!:) Jeg begynte i kor for første gang som 9 åring, og har sungen hele tiden. Mannen min og jeg er med i samme kor, og vi stortrives!:) Vi er 70 stk i koret i alderen 18 - 75 år, og vi har et kjempegodt sosialt miljøe!:) Ønsker deg en kjempefin dag!:)

juppjupp

18.feb.2010 kl.09:48

God morgen god morgen:O))

Så deilig å kunne stå opp uten smerter en dag, det var godt å høre:O))

Du har god smak på klær, jeg er veldig glad i skjørt, men bare på sommeren da...hehe...og kan ikke vente til jeg har krympet såpass at jeg kan sitte og bestille klær på HM uten å se på de store str:O)))))

Takk for kommentaren om sangen, og ja, det er meg og jeg som synger den på det opptaket, spilte den inn som en gave til bestefaren min da han ble 80 år:O))

Håper du får en fin dag, jeg begynner også dagen i joggebukse og ullsokker og en alt for stor hettegenser, hehe, kanke tenke meg noe deiligere,en slaske klær og kaffen på morran:O))

kozkoz

☆Rebella☆

18.feb.2010 kl.11:52

Jeg likte veldig godt både toppene og buksene, du har god smak;D Buksene føler jeg nesten jeg kan se at er kjempegode å gå i, så skjønner godt at du er så fornøyd. Faktisk tok jeg enda mer feil i førsten; jeg leste det først som at din datters venninne var død, og jeg trodde du snakket om deg selv som mamma - uansett; det er ikke mye godt å våkne til slike triste nyheter, nei. Og jeg har ingen verdens ting mot mimring, du er interessant og har levd litt av et liv, du har mange historier som er verdt å fortelle og dessuten skriver du såpass engasjerende at jeg føler du kunne skrevet om nær sagt hva som helst - det er bare noe ved måten du formidler på som griper meg, som holder interessen min ved like;) Så jeg ønsker at du skriver om faktisk alt og ingenting - jeg koser meg uansett;)

SV; Skjønneste, jeg vet ikke om det ble en misforståelse nå, for jeg mente IKKE at det var noe smisk, jeg siterte bare det du selv skrev i meldingen - jeg lo av den siste setningen, syntes den var så artig og herlig - du må IKKE tro at JEG følte at det var smisk! Håper det ikke krysset seg her, det er ingenting smiskete med deg, du er ærlig om hva du vil og trenger ikke ty til smisking (som jeg ikke takler, og tro meg, jeg ser kjapt om folk mener det de skriver eller om de faktisk prøver å smiske, så jeg vil ikke at du skal føle at jeg mente at du gjorde det - jeg siterte bare deg på dine ord;p Håper min knotete forklaring gir noe som helst mening!)

SÅ godt å høre at du er så og si smertefri i dag, eller i hvert fall da du skrev innlegget - herlig! Jeg har også våknet opp uten stort av smerter, og det er nok mye fordi jeg har sovet så lite; da er det som oftest ikke fullt så ille. Og haha, jeg var våken sent fordi jeg hadde hvilt noen timer i går ettermiddag, i tillegg til at jeg skal på møte med saksbehandleren min i dag, og jeg får alltid 'reisenerver' i forveien, så da er det vanskelig å sove, så det var en kombinasjon av de to tingene som gjorde at jeg ikke hadde lagt meg før tidlig i dag morges;)

Mari.

18.feb.2010 kl.13:08

Så fint det var det du hadde bestilt deg!

Koselig å lese historiene dine .. Er selv svak for trønderdialekt!

Ha en fin dag videre! Klem

Hilde&Tobias

18.feb.2010 kl.13:21

Jeg også elsker trønderdialekten;)

Fine klær, nå kan sommern bare komme, er møkkalei snø!!!

Synes du skulle ha lagt ut bilde av dagens antrekk....vi er nok mange som går sånn hjemme...koseklær er digg!!

Ha en flott dag videre, Ellen;)

Klem

Nåde

18.feb.2010 kl.13:49

Den rosa er helt nydelig! Fine topper! Gled deg til sommeren. Jeg nyter solen fortsatt!

SV: jeg er 6 timer foran Norge. I skrivende stund, er klokken snart 20!

Nåde

18.feb.2010 kl.13:49

Den rosa er helt nydelig! Fine topper! Gled deg til sommeren. Jeg nyter solen fortsatt!

SV: jeg er 6 timer foran Norge. I skrivende stund, er klokken snart 20!

Inger J

18.feb.2010 kl.13:53

Heisann:)

De buksene er de litt høy i livet??

Koslig innlegg:)

Ønsker dge en fin dag:)

altvel

18.feb.2010 kl.16:34

Hei, Ellen! Nå er det ikke morgen lengre. men jeg leste innlegget ditt imorges. Dæsken, du står tidlig opp?! I dag har vi en glad- dag, har vi ikke? Og du har fått så mange fine kommentarer, det va koselig:) Og du, jeg elsker mimring- . Dette er din blogg, og din måte å formidle deg på- du bestemmer!

Klem, Hege.

Skriv en ny kommentar

hits