Mornings :-)

Først vil jeg for denne ene gangen si at linken på konkuransen ikke virker enda. Kommer i løpet av dagen.                                                                                                                           

good morning Pictures, Images and Photos
God morgen mine bloggvenner.
Selv om ikke denne mårraen er så god for min del.
Jeg blir så forbanna på enkelte mennesker. De som ikke  engang snur seg når noen detter på gata.

Dette skjedde i går ettermiddag. Siden været likevel var så fint,bestemte jeg meg for en bytur. Kom opp i markens når jeg var på vei hjem igjen. Rett før meg gikk det en gutteklynge.
Rett bak en eldre dame med stokk.(ikke kaffekoppen alså)Tok dette bilde bare for morro.

Er ungdommer virkelig så hendsynsløse ! Damen datt rett foran de. Hva de gjorde.Ingenting.
Dette gjorde meg så heitenes forbanna. Ropte etter de at de burde skjems innerst i skjelen. De bare lo.

Hakke tid vi skal se sporten kom de fra de apene der.
Gikk bort for og spørre damen hvordan dette hadde gått. Det var speilis i markensgate. Hun hadde stokk med pigger i så jeg.
Hun lå der med hoften i en merkelig stilling. Den en brukket tenkte jeg. For detetter ringe ambulansen.
Som sakt så gjordt.
De hadde problemer pga smertene hun hadde å få henne på båren. Hun måtte få en sprøyte først.
Deretter sier hun at hun hadde lungebetendelse.
Hun hadde bare vært på apoteket for å hente sine medesiner. Noe hun hadde fått kvelden i forveien på legevakten.

Er dette ikke grusomt?. Trodde alle ungdommer var herlige jeg. Denne gangen tok jeg vist helt feil.
Måtte hive ut alt jeg hade på gaten,for å finne mobilen. Blir litt distrahert i slike situvasjoner. Godt noen ikke stjal både den og lommeboken min på toppen av det hele. Når folk fikk se blålys,strømmet de til fra alle kanter.

Som det er noe og glane på. Ellen er småforbanna i morges. Beklager utrykkene. Sikker på at dere hadde vært like forbanna som meg.
Kommer il og ringe opp i formddag for å høre hvordan det går med henne. Er sikker på at hun brakk lårhalsen.
Ikke var det strødd skikkelig heller. Forteller senere hvordan dette gikk.

Jeg storkoste meg på byen i går. Det var det flotte været. Ser ut som det er lenge til neste gang. Så et bilde hvordan neste/denne uka kom til å bli.Noe alla dette.
Var inne på langtidsvarselet.
Snø,snø og atter snø.

Ser at himmelen er helt mørk i morges. Dette starter vel opp i dag. Selv om det førstens skulle komme på onsdag.
Et ortag: Hva skulle man snakket om om det ikke fantes vær. Nok av været nå.

Så elendig Bjørndalen har jordt det under OL. Dette i går ble en katastrofe. Likedan Northug. De kan så mye bedre en dette.

Fra det ene til det  andre. Jeg skal snart stelle håret mitt. Jeg har langt hår.Burde jeg klippe meg kort?.
Nå har jeg spart i åresvis. Tenkt endel på dette i det siste. Kommer helt sikkert til å angre. Men......Har lyst på en måte også.
Dere som har sett bilder av meg(lenger nede),hva mener dere?. Fant en frisyre på nett i natt som jeg godt kunne tenkt meg.
Hadde det bare vært angrefrist på hår også.  Men desverre. Husker jeg hadde en leser(husker ikke navnet i farten)som mente jeg ville kle kort hår. Vet ikke hvor hun er blitt av. Hun hadde hvertfal noen veldig syke i familien. Håper for hennes del at dette nå har rettet på seg.
Men dette var når jeg var så tynn. Var så fryktelig tynn i ansiktet. Da er det ikke pent med langt hår. Blir liksom mye eldre en det man er.

Om dere skroller dere nedover for å se,nå er jeg alså 13 kg tykkere. Egentlig er det kjekt med langt hår også.
Kan gjøre så mye med det. Flette det,sette det opp,ha hestehale osv osv.....
Har det sånn midt på ryggen nå. Tror jeg må tygge litt på dette. Ikke før mars jeg skal stelle det. Har lugg også. Etter min egen klipp sist gang,er den både skakk og skeiv. Blir så speilvendt i speilet på bade. Dere skulle bare sett min lugg.....OFF.

Enda ikke fått hentelappen på den blusen og de skoa jeg kjøpte på nett. Syntes eller de er så raske med det.
Må vel purre på de om den ikke snart detter ned i postkassa. Nå begynder det og haste. Ikke sikkert det passer engang. Har alltid vært heldig med det. Men hadde vært godt å få den i god tid.

Skal dere i konfirmasjon,bryllup eller anre festligheter i år?.
Til dere som ville se Ellen i de joggebuksene,de ullsokkene,og den fæle t-skjorta, glem det.
Deriblandt var Hilde. Ikke om jeg ville skjemt meg ut på denne måten over hele landet/verden hehe....

Nå må jeg vel avslutte her. Tror ikke dere gidder/orker lese så lange stykker om mårra'n.Ønsker dere alle sammen en kjempeflott mandag videre.


Take care.


See you soon Pictures, Images and Photos
*Klem*

16 kommentarer

Pinkangel

22.feb.2010 kl.06:05

Godmorgen til deg. Du er alltid tidlig oppe du. Stakkars den eldre damen. Jeg blir provosert av sånne ungdommer også. Jeg har ihvertfall lært mine barn folkeskikk. De reiser seg på bussen og andre ting uten å blunke. Det skulle alle foreldre lært barna sine. Du vil sikkert kle kort hår. Dessuten har håret gått av det. Jeg gjør det innimellom også angrer jeg litt men så tyr jeg til extension innimellom også er det kort igjen. Ha en fin dag.

TrineCam ♡- Download my music!

22.feb.2010 kl.06:18

Vet du hva, nei mange ungdom er så innmari uhøffelige, ikke alle selvsagt men mange, bare digger seg selv.. Huff, stakkars da..
Synes du er fin med langt jeg, emn kanskje litt kortere men ha det langt allikevel?
Ohj, så flink du har vært da. Moro.
ha en flott dag Ellen.

TrineCam ♡- Download my music!

22.feb.2010 kl.06:40

Sv; nei ikke Kristine som har laget dette da.. hehe,.

May Wenche

22.feb.2010 kl.08:49

God morgen : )

Uff altså ! Blir sinna jeg ! Det er forferdelig at mange ungdommer ikke tenker lenger enn sitt eget ego.Tror mye av grunnen kan komme fra hvordan man oppdrar barna sine.Selv synes jeg det er en selvfølge å lære barna mine om å være til hjelp for eldre ,men det er nok ikke alle som tenker slik.Det har nok også mye med hva man selv har lært.

Utrolig flott av deg å hjelpe til ! - men det skulle vel bare mangle ; )

Det fine med hår er jo at det vokser ut igjen ; ) Kanskje det hadde vært bra for deg å prøve noe nytt ?? Så vidt jeg husker aå har vel du hatt den frisyren du har nå i VELDIG mange år ; )

Ønsker deg en super dag !

Klem fra meg : )

Hilde&Tobias

22.feb.2010 kl.09:01

SV; : Ja, det er oppskiften til Mia. Jeg har googlet Oreokake og det kom opp millioner av oppskrifter. Og alle er like;) Så det er bare å bruke Mia sin, men jeg ville ha tatt litt mindre kjeks i bunnen...Jeg kan lage en oppskrift i løpet av dagen;)

mammantiljessica

22.feb.2010 kl.09:09

God morgen!!

Noen folk eier ikke folkeskikk spør du meg!!

Du behøver jo ikke å klippe det helt kort,ta det litt gradvis:)

Jeg sparte også til langt(alltid hatt kort hår)men etter Jessica ble født har det blitt kortere...

SV:Takk for koselig kommentar:)Kneet er mye bedre og bandasje og krykker er borte:)

Sykemeldt en uke til.

Jessica vokser ja,skjer noe hele tiden nå.Hvor har det blitt av den lille babyen min??

Ha en fin dag!(lei all snøen jeg også)....

Anonym

22.feb.2010 kl.09:43

Ja ikke alle ungdommer tnker med hjernecellene de har fått utdelt, men det fins for all del mange flotte unge mennesker:)

Ha en fin dag:)

Toril

22.feb.2010 kl.10:36

Hei, og god morgen!:) Jeg håper du får en kjempefin mandag, og en fin uke!:) Hos oss er det minus 17 grader, sol og blå himmel!:) Det er vel det som kalles perfekt vinterferievær? Huff! Det var egoistisk, umennesklig og dårlig gjort. Jeg blir sint når jeg leste dette. Det samme har jeg sett på bussen her i byen også. Særlig når det er fult. Da setter ungdommene seg gjerne på to seter, og de neketer å flytte seg når det kommer eldre på bussen. Hvor er folkeskikken hen? Virker for enkelte at den er helt borte! En gang kom det på en gammel dame med gåstol, og hun var dårlig til beins. På bussen satt det mange ungdommer, og de gjorde ikke en mine til å reise seg for den gamle damen! Til slutt reiste jeg meg. Jeg hadde krykker og gips på foten den gangen. Du aner ikke hvor stygt jeg skulte på ungdommene som fremdeles satt der med musikk på ørene sine slik at det hørtes over hele bussen.

Kjempebra tema, Ellen!:)

Ha en fin dag!:)

Klem Toril

Frustrerte heidi

22.feb.2010 kl.10:53

Det er desverre mange veldig uhøflige mennesker. De skjønner ikke sitt eget beste rett og slett, de tror vel at vi andre synes de er kule og, men det gjør vi jo ikke, vi synes vel heller at det er litt synd i de som ikke skjønner hvordan man er et medmenneske.

Kort hår kan du nok kle, du kan jo alltids bare kjøpe deg nytt hår og sette på? Du trenger jo ikke klippe det pinkort heller? Skjønner at det er vanskelig å bestemme seg. Håret er jo kvinnens pryd sies det.

SV:Vi puttet jo litt forskjellig i matboksene til ungene før så jeg overdrev kanskje litt med de to klistra, men det hendte inne i mellom, og matpakkene våre kunne absolutt ikke på noen måte måle seg med matpakkemamman sine. Vi ble mye mer kreative med matpakkene etter at vi begynte å lese bloggen til matpakkemamma. Hun var en inspirasjonskilde.

Øyvind Møller

22.feb.2010 kl.11:30

Aper er vel egentlig et meget slående utrykk for en del av dagens ungdom, og jeg blir også sint når jeg ser eller hører om slikt. Det er et medmenneskes plikt å hjelpe når en ser andre er i nød og trenger hjelp, slik som den eldre damen du forteller om. Og dette med blålys... litt merkelig fenomen, men det er som å trekke møll mot lys. Slik har blålys en merkelig tiltrekkningskraft for noen... kanskje mange mennesker... *OI, se der blinker det blått, kom så ser vi hvem det er som trenger hjelp* ... Og jeg er nesten sikker på at hadde de ungdommene sett blålysene hadde de garantert kommet tilbake for å se.

Skjønner godt du er småforbanna, det ble jeg og her.

Ang. håret så syns jeg du må gjøre det du føler for, uansett blir det sikkert fint. Kona mi har også langt hår og ho har spart i mange år nå. Ho farger det av og til og denne gangen har ho planer om å ha det hvitt.... Hmmm.... blir spennende å se.

Ohýess, minstesøstra mi skal gifte seg i mai, så vi skal ha litt festligheter ja. Kommer til å bli gøy ja. :)))

Sender mange varme klemmer i vinterkulda.

Og ha en kjempefin mandag videre du også.

UtenVerdighet - Anne Belinda

22.feb.2010 kl.13:15

sV; GOD morgen Ellen :)))

takk for det. jeg skjønte at du ikke mente noe vondt med det. da hadde jeg ikke lagt den

ut på bloggen, men det gjorde jeg :))

takk for at du syntes bloggen er interessang. det betyr mye. ha en strålende dag videre du

også!! ungdommer nå til dags er ikke så høffelige nei, men jeg hjelper vis noen faller, jeg

reiser meg på bussen, jeg hjelper vis jeg ser de sliter med noe. jeg liker å hjelpe de eldre jeg

de blir så glade av det.:))

gulltopp

22.feb.2010 kl.13:19

God morgen til deg også! Nå er det vel ettermiddag! :) Blir så sint når jeg hører om dette! Både på de tragiske guttene, hvor INGEN gjorde noe, og på folk generellt som overser ALT, men kommer strømmende til for å glo så snart det kommer blålys... Folk burde skamme seg. Flaks det var du som var der, jeg er sikker på det hjalp en del at hun traff på en snill sjel da ulykken først var ute..

Angående håret, så synes jeg generellt at langt hår er finest, og mest ungdommelig.. Og det kler de fleste! :) Kort hår må man ofte gjøre så mye med, spraye og bruke rette eller krølltang for å få det til å ligge fint, og det er så mye jobb hver dag.. Har man langt hår kan man ha hestehale , også ser det jo fint ut når det bare henger der også... :) Men det går jo ann å klippe det opp i litt forskjellige lengder, uten at det blir kortere? Så får du litt variasjon uten at du må klippe deg kort.. For eksempel! :)

sv: Uff nei, jeg har ikke sånne stramme fine pupper, hehe.. Jeg fikk pupper først av alle i klassen, og har ganske store, så de er litt berørt av tyngdekraften dessverre, hehe. :D Men, men. Men helt enig med deg, litt pupp må man tåle, så det er bare å slenge på med puppebilder, hihihi! :) Så jeg blir ikke forskrekket, bare positivt overrasket om jeg finner et puppebilde her på bloggen! :)

Stor klem. :)

Mari.

22.feb.2010 kl.13:52

Stakkars dame! Bra du fikk hjulpet henne, Ellen!

Du kler langt hår, men du hadde sikkert blitt fin med kort også! :) Du kunne kanskje ha klippet det opp en del? Det minner meg på at jeg også må til frisøren igjen snart! Hehe. Det har vokst så utrolig fort i det siste ..

Ha en fin dag! Klem

Emmieverlasting

22.feb.2010 kl.15:08

Så godt du var der å hjalp den damen da! Man orker neste ikke tenkt på hvordan det hadde gått hun som hadde lungebetennelse også! Det er ufattelig at de ungdommene bare kunne gå videre. Da mangler de noe hjemmefra altså! Ingen av mine brødre hadde oppført seg sånn uansett alder, de har fått med seg sunn fornuft hjemmefra!
Vanskelig med hår altså! Spør frisøren? De har jo en viss peiling på hva som vil kle din ansiktsform osv:o)
Ha ens trålende dag! klem klem:o)

wendysinfamilie

22.feb.2010 kl.16:14

Hei og god ettermiddag til deg.

Nå ser det ut til at blogg.no fungerer for meg igjen.. mulig det ikke bare var deres skyld .. Jeg har ivertfall renset maskinen min sånn at alt skal ligge tilrette for å fungere og det gjør det.

Kjedelig at folk også ungdommer ikke kan stoppe å hjelpe når noen er uheldig ute på gaten.. uff håper det går bra med damen og hun var heldig for du var jo der..

Jeg har hatt langt hår siden jeg var liten.. klipte meg kort da storegutt ble født men har etter det hatt langt igjen..hele tiden... nå klippet jeg det ganske langt opp sist jeg var hos frisør.. ca til skuldrene var veldig deilig.. ikke er det da tungt og mye lettere å vaske..Mitt er langt igjen nå men det er fordi jeg hater å gå til frisøren, liker ikke at de kapper av meg håret mitt.. Er glad i håret mitt jeg se..

uff nå skravler jeg i det vide å det brede så stopper her..

Blogges

Wendy

☆Rebella☆

23.feb.2010 kl.09:35

Skjønneste deg, jeg ER bare så ufattelig, ufattelig glad for at du var der da det skjedde, slik at du kunne hjelpe - og må de SATANS JÆVLENE AV NOEN DRITTSEKKER som faen meg ikke kunne lée en finger for å hjelpe, og som for dkofjgrwojgiojwpvjgp bare LO, måtte de LIDE! Jeg håper virkelig noe lignende skjer med dem og at de ikke får en skitt av hjelp - kall meg så stygg du bare vil, men folk som faen ikke engang har nok i seg til å kunne hjelpe en gammel dame, de er ikke verdt en SKITT hos meg! SØPPEL, kaller jeg slikt! Ååårrgh, jeg blir bare så rasende sint at jeg ikke finner ordene engang - våger ikke TENKE engang på hvordan det ville vært dersom du ikke var der - jævlene ville vel bare gått for å se den presiose sporten sin, som de kan stikke diverse steder, fremfor å hjelpe et eldre menneske i nød;(( Skulle vært sparket i hjel! Jeg reagerer så vanvittig sterkt på slikt, det er noe av det aller verste jeg vet om - du var rett og slett en engel for denne kvinnen, takk og pris for det♥

Nå glemte jeg halvparten av det jeg ville kommentere videre, for jeg hang meg så veldig opp i dette, men uansett; håret ditt; jeg tror faktisk du ville kledd kort hår, bare en følelse som er i meg;) Det tror jeg virkelig. Ha en herlig dag, herlige og gode Ellen vår - er dautrøtt og må sove litt mer, sovnet bare rett på sengen i natt, oppå dynen, med klærne på, etter å ha kost med mine elskede dyr (Dina og Leonox)♥

Skriv en ny kommentar

hits