Ny uke igjen :-)

good morning Pictures, Images and PhotosRiktig god morgen.
Tusen takk for deres hyggelige kommentarer i går. Gjett om jeg satt pris på de. Trodde først jeg ville slette hele innlegger. Men som den bloggvenn dere viser dere og være,trengtes ikke det. Tusen takk for dere er de dere er.
Dette er Ellen i morges.
Lignet det sa dere?. Neida. Spøk til side.

Gikk ut en tur på bingo for og koble av hjernen litt i går ettermiddag. Ikke så mye annet en bingo og finne på.
Det eller drikke seg drita,eller kino.
Tar vel noe hardt i nå da...
Kom ned dit rundt klokka ett. Det begynder klokka 2. Syntes det er litt koselig og sitte å skravle litt med folk før det begynder.

Skulle ut og kjøpe meg en kaffekopp. Hørte hyl og skrik innenfra røykerommet. Kom en gutt(vet hvem det er)stormende ut mot utgangsdøren.
Hmm..... Hva hadde skjedd tenkte jeg. Etter han kom det en hale med folk. Stopp han,stopp han ropte de.

Så noen prøvde og hukke fatt på han. Men viste ikke hvorfor. Fikk fort greie på det. Han hadde vært inne og stjålet min lommebko !
Nå tenker vel dere hvorfor gå fra den på boret. Det er slik der nede at vi passer på ting for hverandre. Aldri er noe lignende hendt der før.
Han slang lommeboka inn på heredassen. Innholdet var borte.  Gud,så rasende jeg ble. Løp ut på gaten for å etter han. Men fuglen var allerede fløyet.
Han var desperat etter dop i går. Alle hadde sett det på han. De kjenner han alle sammen. Han måtte velge ut min lommebok den drittstøvelen.
Han er en av byens mest belaste narkomane. Derfor trengte han ikke stjele min lommebok. Jeg som har vært så snill mot han.
Gitt han mat,klær,votter, pluss fått han inn på blåkors for en natt. Da det var på det kalleste. Han er kammeraten til min sønn.
Er bedre innblikk kan jeg ikke gi her. Uansett kom politiet opp. De som eier der ringte etter de. Måtte foklare beløp og hva som ellers var i lommeboken. Dette før jeg fikk min egen lommebok igjen. Den lå på guttetoalettet jo...

Men er vist slik det må være. Kan dere tenke slik uflaks jeg sitter med for iden.  Mi si at jeg ikke kommer til og være bild på han når jeg treffer han igjen. Selv om jeg skulle være så heldig å få igjen pengene. Det var ca 1480 kr i den.
Han henger alltid rudt på samme plass. Om han tør nå da....
De andre der nede var sjokka. Ei hadde blitt frastjålet mobilen en gang. Hun hadde ikke bedt noen passe/se etter boret.
Ber man de man kjenner se etter,skjer det aldri noe. Untatt i går da. Så han på byen op torsdag også. Helt vill i øynene.
Så lett hva han var på jakt etter. Mulig de fikk satt han i aresten. Ikke vet jeg. Får se om jeg hører noe i dag.

De som passet boret ville betale meg igjen det tapte. Men herregud,skulle vel bare mangle om de skulle gjøre det.
Kunne like godt vært omvendt sitvasjon der i går. De ble jo selvsakt så lei seg. Skjønner jo godt det. Men ville aldri krevd de for det han tok. Alt gikk som på film. Lynende fort.  Jeg ble likevel sittende der noen timer. Måtte innom en god venninne av mor å låne noen kroner. Ville som sakt ikke ha noe av de som passet boret. Man låner liksom ikke til bingo.

Det verste jeg vet er å låne penger. Første jeg skal gjøre i dag er å betale de kronene jeg lånte av mors venninne.

Nok av dette nå.
Her er det så bart og fint på veiene nå. De rydder som det nå skal bli vår. Se vækartet på nrk1. Snæ,snø og atter snø.
Skulle vist snø ut hele denne mnd også.
Tenk alt 1 mars i dag.
Fredag reiser familien ned i min søsters 50 års kalas i Danmark. Hun fyller 50 den 6 mars. Dette blir storslagent.

Min bror har leid et helt lokale. Der hun kunne de alle de hun ønsket. Han er alltid så snill mor sine søsken. Mange ganger dumsnill. De beløpene han gir mine barn/barnebarn til bursdager,kan ikke jeg matche hvertfal.
Dumme meg som ga  10.00. til mitt førtefødte barnebarn til konfirmasjonen. Jeg som har 6 barnebarn. Må selfølgelig gi de likt alle sammen. Tenker også sånn at man skal ikke angre på det man gir bort.
Angrer litt på det beøpet nå. Kunne godt holdt meg  til et mindre beløp. Han som står nå 18 april(Kevin),har også bursdag 30 mars. Så der må jeg også gi bursdagsgave. Blir mye nå. Rebecca har bursdag på selveste 17 mai.
Her blir hvertfal lommeboka tom etterpå.
Rebecca syntes det er litt surt og ha burdag på en dag der alle har bursdag. Men men,sånn er det bare. Kan desverre ikke velge fødselsdagene sine selv.

Nå ble dette innlegget også litt i det lengste. Ser dere liker jeg skriver om meg selv og min angst å poblemer.
Det er som dere sier tøft og sitte her å brette ut privatlivet mitt. Men på den andre side,er dette min blogg.
Her skriver jeg ned det som passer meg.Tror også dere liker og lese de innleggene.

Dere er bare helt herlige alle sammen. Kan ikke få rost dere nok.
Setter så stor pris på hver og en av dere.
Og bli så gode bloggvenner som det vi har,gleder mitt hjerte så mye.  Så også at Denne søte jenta har blogget igjen. Må innom etterpå for og lese hva hun har blogget om. Vi blogges......


Ønsker dere alle sammen en flott mandag videre.


*Klem*

17 kommentarer

UtenVerdighet - Anne Belinda

01.mar.2010 kl.05:26

Hei god morgen:o) trist med lommeboka, men men, gjort er gjort og spist er spist?

trist at gutten er så på skjøret, ikke noe koselig...

ha en trivelig dag Ellen :o)

UtenVerdighet - Anne Belinda

01.mar.2010 kl.05:42

SV; Nei, jeg har nok ikke sovet noe i natt heller, da hadde jeg nok ikke vært våken nå.

ha en flott dag videre du også :)

UtenVerdighet - Anne Belinda

01.mar.2010 kl.06:09

SV; takk takk, skal prøve å få meg noen timer på øyet senere:o)

Pinkangel

01.mar.2010 kl.07:16

Godmorgen. Uff kjedelige greier å få frastjålet penger. Ønsker deg en fin dag.

altvel

01.mar.2010 kl.08:36

God morgen! Å, så artig med Danmarkstur:) Det blir sikkert fint. Jeg er så glad i Danmark.

Synd med lommeboka. Det blir mer og mer vanlig med småkriminalitet vel? Pass på alt en har , til enhver tid. Det er synd, for tilliten til folk forsvinner jo. Og hva har vi igjen da?

Ha en god dag,

Hege O)

Frustrerte Heidi

01.mar.2010 kl.08:51

God Morgen.

Snakk om uflaks da å miste så mye penger. Hadde det skjedd meg hadde det blitt krise i heimen.

SV:Striskjorta er på og havrelefsa spist. Huff jeg liker best når vi har fri jeg, fra alt. Å være avhengig av klokka er det verste jeg veit.

Han hadde nok englevakt gutten min for det gikk veldig bra, men det så ikke pent ut og vondt var det og mammas tårer spratt med...stakkar gutten min.

01.mar.2010 kl.09:43

God morgen:O)

Trur jeg hadde gått fra sans og samling visst jeg hadde kjent han som stjal lommeboka mi...håper du får noe igjen...

Trur det blir kaldt ut mnd, for det er min flaks...

Ha en super dag.

kozkoz

farmoringrid

01.mar.2010 kl.09:55

Hei, god morgen! Sånn uflaks med lommeboken din, men en kan ikke alltid vergre seg mot

alt. Jeg ble frastjålet vesken min en gang. Her har jeg reiset rundt i store deler av verden, men

måtte til Bergen for å bli ranet. Kanskje slapper en mer av på hjemmebane.

Ha en fin dag!!

Øyvind Møller

01.mar.2010 kl.11:17

sv: Gamlebloggen ligger fremdeles der jeg la den sist: http://svima911.blogg.no. Planlegger litt design her og om litt men har ikke hastverk med det. Denne siden består jo av ett av de få "default" design en finner inne i designvelgeren, det sier jo sitt. Det å forandre på ting her inne er ikke så vanskelig som det ser ut til, skal ta en dag hvor vi begge har tid då kan jeg ringe deg og forklare mens du gjør det selv. Er litt enklere å ta det den veien enn å skulle ta hele oppskrifta her. Kunne jo selvsagt lagt det ut i et eget innlegg om "hvordan fixe ting sjæl" hehe.

Støtte i livet trenger vi alle.

Ha en kjempefin dag videre du også.

*Klem*

Øyvind

mammantiljessica

01.mar.2010 kl.14:41

Æsj,så utrolig kjedelig med lommeboka.Folk er så frekke for tida,kan jo ikke ha noe i fred lenger!

Håper allikevel at du får en fin dag:)

Snart vår:)

gulltopp

01.mar.2010 kl.16:17

Gurimalla, så ekkelt med lommeboka! Uff, stakkars de som passet bordet ditt... De gjorde jo det de kunne, løp etter han osv. Håper virkelig du får igjen pengene, det var jo mye penger! Det burde du jo absolutt, han er sikkert en kjenning av politiet og da burde de tatt han fort, før han rekker å bruke det...

Du får ikke gi så masse gaver at du ikke har penger igjen til deg selv da, Ellen... Selv om det er veldig snilt av deg! :) Jeg ga min første lillesøøster veldig dyre og fine gaver, men så fikk jeg to søsken til, og da har jeg jo ikke råd til å gi like fine gaver lenger, så nå får de mindre.. Jeg har heller ikke full jobb lenger, så jeg tjener ikke like mye heller.. Men jeg prøver å være flink til å finne gode tilbud og sånn, så de kan få litt store gaver selv om jeg ikke betaler noe mer..

sv: Sååå koselig at du har Zita som bakgrunnsbilde!! Det var gøy å høre! Dette høres kanskje rart ut, men jeg føler at hun har en måte å finne veien frem til alle på. Hun er så god og snill, jeg føler egentlig at hun er som en liten engel sendt fra oven.. Vi pleier å si at Zita er alle sin. Selv om hun er min hund på papiret, så tilhører hun virkelig alle. Hun har kurert folk for hundeskrekk, og hun har trøstet SÅ mange mennesker! Hun har ligget ved siden av venninner av meg som har hatt det vondt, gjennom hele natta, hun hopper opp i fanget med en gang man blir lei seg, og alle elsker henne så utrolig høyt, og har hvert sitt spesielle forhold til henne.. Så jeg håper at hvis du noen gang er litt trist og lei, at du kan se på bildet av henne, og virkelig føle den godheten og omsorgen hun har for alle mennesker.

:) På skjerfet hennes står det "I love cats", det var litt ironisk, for hun har hatt stor moro med å jage katter, det var hennes favoritthobby helt til vi fikk katt selv, så nå er det ikke ironisk lenger, nå er det sant! :)

Og tusen takk for komplimentet om lillesøster.. Bildet er litt gammelt, men det er så fint... Hun er fremdeles like søt, hehe.. :)

Emmieverlasting

01.mar.2010 kl.18:35

Så utrolig kjedelig med lommeboken din da! Håper ikke du hadde masse penger i den! Uff så uheldig du er! Her kommer en stor klem fra meg: KLEM:o)

Heidi Halvorsen

01.mar.2010 kl.18:56

Æsj, så ergelig med så mye penger! Det må være surt! :-( Bare å ta fatt han, når du ser han. Dessverre er det vel sånn det er, når desperasjonen er høy nok for dem... :-(

Prøv å ha en fin kveld likevel! Klem :-)

mia

01.mar.2010 kl.20:28

Man må nok passe på lommeboka si ja. Nytter ikke legge fra seg slikt idag...

Toril

01.mar.2010 kl.21:05

Hei, og tusen takk for kjempekoselig kommentar på bloggen min. Du er nå en kjempefint menneske, og ei kjempeherlig og ærlig dame!:) Håper du har hatt en fin dag? Jeg var til legen i dag, og der fikk jeg antibiotika pga kraftig bihulebetennelse!

Huff så kjedelig med lommeboka da!:( Jeg håper du får den igjen! Slikt har jeg heldigvis vært skånet for! Takk og lov får jeg kanskje si! Tenker masse på deg!:)

Deilig med Danmarkstur da!:) Der har jeg ofte vært på ferie sammen familien da jeg var barn og tenåring!:) Danmark er kjempefin!:)

Ønsker deg en riktig god natt, Ellen. Sov godt med gode drømmre!:)

Klem Toril

wendysinfamilie

01.mar.2010 kl.21:42

Uff da så kjedelig.. politiet fikk vel ikke gjordt stort vel.

Håper du har sperret alt av kort om han fikk de med seg ..

Vet aldri vet du.

Reiser du også til Danmark eller ??

Håper mandagen har vært bra utenom den dumme tyven fra i går..

Wendy

Klart du kan skrive hva du vil er din blogg ja..

May Wenche

02.mar.2010 kl.00:13

Hei : )

Uff så kjedelig å bli frastjålet lommeboka si !

Forstår godt at du ble sur for det ,ja.

Nå er det vinterferie på skolene til jentene og her er det meldt fint vært fram til fredag.Utrolig nydelig!

Snøen smelter godt nå,men det er vel for tidlig å vente på våren enda.

Ha en god natt : )

Hils så mye til mor !

Klem fra meg : )

Skriv en ny kommentar

hits