En nydelig dag....

Hello Pictures, Images and PhotosHeisan og god ettermiddag/kveld.
Vi har hatt like flott vær som i går her i Kristiansand.
Kan kjenne at sola begynner å varme litt nå. Så tror nok det er våren som endelig kommer

.Sett noe så nusselig. Dette er katten til min søster. Se så søtt pys ligger å sover. Han heter bare pys.
Her sitter den og venter på matmor.Nesten så man kan si at katten er fotogen.Den er jo det da:)
Her ser det ut som den tekker tunge.Den halveis sover:)


Her er Bob. Det et min søsters eksmann sin hund.
Dette er som dere ser, en silke dachs. Er han ikke nydelig?. Han (Terje)som eier denne hunden,bor like over gaten her.
Han går de dagelige turene med han bort hit.
Da måtte jeg få et bilde av skjønne Bobemann

.

Alle bildene her fikk jeg oversendt fra min søsters mobiltellefon. Dere ser nok at de er tatt med mobiltellefon.
Blir ikke like klare som et kamra. Som igjen minner meg på at jeg må sette meg bedre inn i mitt eget.

Har hatt meg en liten bytur i dag. Måtte ned noen ærend. Så hentet min bror meg i byen.
Den ene av mine tvillingsøstre var også med opp i dag. Jeanett heter hun. Det er hennes katt det er bilde av her.

Vi spiste snaddermat i dag. De andre hadde kjøttkaker,ertestuing og potetmos. Mens jeg hadde kylling.
De har som sakt før byens beste mat der.

Her jeg siter og skriver dette nå,skinner sola inn vinduet. Den varmer som bare det. Måtte trekke for gardinene så jeg kunne se å skrive. Gud,så deilig tid vi går i møte

Ryddingen i skapet mitt er utsatt på ubestemt tid. Noe jeg burde ha gjordt forlengst. Nå finner jeg ikke de klærne jeg skal ha på meg lengere. Alt ligger hult og tilbulter.
I morgen må jeg få ryddet de!
Er så opplakt også. Men vil helst være ute i dette nydelige været. Når våren kommer,kommer også arbeidslysten.

Er dere sånn?. Får dere arbeidslyst når sola skinner?. Skulle pusset vinduene også. Men så lenge sola står rett på,er det heller vanskelig. De blir så sjollete syntes jeg. Det ser man først når sola går ned.
Ikke noe særlig med doddeltarbeid heller.

Så god arbeidslyst har jeg ikke.
Snøen smelter også mye om dagene nå. Kan se dag for dag hvordan det minker på haugen på garasjetaket.
Tenk her er det 30 leiligheter.....Og kun 6 garasjer. Her slåss de nesten om de. Det er ca halvparten av beboerene her som har bil. Alle vil jo selfølgelig ha garasje om vinteren hvertfal. Det er helst de som har de største leilighetene som har førsteretten. Hvorfor,vet ikke jeg.
Og de strørste leilighetene er ikke store. Det et kun et soverom i de.

Her har vi delt de av. For soverommet er det største rommet her i leiligheten. Det og badet.
Elsker stort og godt bad.
Der inne må man ha plass til å snu seg. Alltid hungret etter store bad.

Har ikke mer på lager denne ettermiddag/kvelden


Ønsker dere alle sammen en fin ettermiddag/kveld videre

*Klem*

13 kommentarer

Toril

04.mar.2010 kl.15:56

Kjempefin pus, og kjempefin hund!:) Det hørtes ut som du har hatt en kjempefin dag!:) Dere er heldig som har fått forsmak på våren!:) Tror de fleste av oss får mere arbeidslyst når solen skinner og det er vår i lufta!:)

Skulle bare ønske vi kunne fått mere sol og vårstemning her også, for i går kveld da jeg var ferdig på jobb måtte jeg koste bilen for snø!

Nå i ettermiddag begynte solen her også å titte frem bak skyen, og utenfor studevinduene ser jeg blå himmel og noe gult fremmedlegeme på himmelen!:)

I ettermiddag skal jeg på korøvelse!:) Vi skal synge på konsert sammen med et russisk mannskor på søndag!:)

Ha en kjempefin ettermiddag, Ellen, og tusen takk for nok et kjempekoselig blogginnlegg!:)

Klem Toril

juppjupp

04.mar.2010 kl.16:00

Godt å høre at snøen smelter noen steder da, for det gjør den ikke her...ikke så fort i hvertfall..hihi... Sola står på, men det er minusgrader, så snøen ligger hvit og fin og venter på pluss gradene:O))

Ha en superflott ettermiddag/kveld påræsjøl som vi sier i Telemark:O))

kozkoz
Heilt enig:D

For et hærlig vær vi har:DSkikkelig deilig!

gulltopp

04.mar.2010 kl.16:27

Guuud, for en nydelig katt! Den ligner jo litt på min egen! :) hihi, søte lille.. Og dachsen er kjempesøt! min onkel hadde akkurat en sånn, men den måtte dessverre avlives... Utrolig fine..

Ville ikke trodd det var mobil-bilder, veldig fine!

Så godt du koser deg i finværet! Hørtes godt ut å spise ute, jeg blir så matlei innimellom, alt man lager hjemme kan bli så kjedelig innimellom..

Du er ikke den eneste med rot i skapet.. Hos oss er det bare et eneste stort kaos! har utsatt ryddingen i månedsvis... Men en dag må jeg gjøre det også.. Kanskje du kan ta et før og etter bilde så får vi se hvor fint det blir? :)

Stort bad er deilig! Vi har ganske stort i forhold til leiligheten! Har jo 56 kvadrat leilighet, men badet er heldigvis prioritert litt. Er ganske god plass der inne! :)

Ha en flott dag videre!

Stor klem :)

Toril

04.mar.2010 kl.16:39

Sv: Det er helt sykt, og jeg ble selv sjokkert og sint da jeg leste de stygge kommentarene min bloggvenninne hadde fått på bloggen sin! Jeg reagerer kraftig når jeg hører om at bloggere her inne blir utsatt for slike kommentarer!

Jo, hun ringte meg etter hun hadde vært til politiet med dette, og politiet hadde tatt saken meget alvorlig!

Takk i like måte, Ellen!:) Det er alltid kjempekoselig å få kommentarer fra deg også!:)

Ha en kjempefin ettermiddag og kveld du også!:)

Klem Toril

UtenVerdighet - Anne Belinda

04.mar.2010 kl.16:45

Herrigud for helt nydelig puser, og ikke minst hunden..

SV; hehe aldri for tidlig :o) ja håper jeg også..

ha en fin ettermiddag/kveld du også ellen:o)

Silje - Vinn et design!

04.mar.2010 kl.16:48

Søte dyr begge to!^^

♥CoreChick♥

04.mar.2010 kl.17:14

ser ut som at du har hatt en fin dag i dag.

fine bilder ^^

klem =)

wendysinfamilie

04.mar.2010 kl.17:53

Nydelige bilder av dyrene.. Det gjør ingenting at de er tatt med mobilen..

Her har det også vært nydelig vær men en sur vind har ødelagt idyllen..

Nå blir det spennende å se om du får ryddet i skapet i morgen.. tenk så deilig når du endelig får gjort det, da trenger du ikke tenke mer på det og du finner lett frem det du skal ha på deg.. bare positive ting kommer ut av at du rydder i skapet thi hi.. Er ikke lenge siden jeg gjorde det men skulle nok ha tatt en kjapp gjennomgang igjen.. blir fort mye rot inni der.. vet ikke helt hvorfor..:-))

Ha en strålende kveld..

Wendy

Heidi Halvorsen

04.mar.2010 kl.18:22

Fine dyr da ! Tipper de nyter vårsola like godt som oss ! :-)) Ha en fin kveld ! Klem

Vestfoldgirl

04.mar.2010 kl.19:12

Tusen takk for hyggelig kommentar :)

Og for en utrolig søt pus og hund!! jeg elsker katter og hunder :)

Cannibal Nurse

04.mar.2010 kl.19:25

Så utrolig søte dyr, elsker katter <3

Han en fin dag videre :)

Rebella

05.mar.2010 kl.00:58

For noen aldeles nydelige dyr - de var knallfine! Helt herlige bilder av dem, skikkelig nusselige, begge to;D Dyr er bare noe av det aller beste på denne jorden, synes jeg♥

Det er helt utrolig at det kun er 6 garasjer tilgjengelig på hele TREDVE leiligheter! Slikt er provoserende, altså - hvor er logikken?! Jeg håper du snart får deg et bedre sted å bo, når jeg tenker på alt du burde slippe der; demente folk som anklager deg for ditt og datt og som ikke lar deg i fred, alskens merkelige folk som reker inn&ut og som overnatter der du fortalte om, bråkingen og at det samtidig er NULL toleranse for alt en har lyst til, at det ikke går an å ha dyr der (til nød en kanarifugl, tror jeg du sa) og at det ikke er mye betryggende å bo i femte etasje mtp brannsikkerhet - du fortjener virkelig å finne deg et bedre sted, og jeg håper virkelig at 2010 kan bringe det med seg for deg♥

Jeg smilte godt da jeg leste om snaddermaten; husker du sa at du ALLTID bestiller det samme;D Haha, jeg er nok mye et vanedyr når det gjelder slikt, jeg også;) Den perioden min søster og jeg gikk så mye på det sushistedet, bestilte jeg alltid det samme, det gikk faktisk til den grad at et par av de koselige jentene som jobbet der sa at jeg ville vel snart prøve noe annet også?! Hahaha! Det kan høres frekt ut med måten jeg skrev det på nå, men de sa det på en humoristisk måte, og fordi de er jo stolt av alt det gode de har å tilby, så de mente jeg måtte da smake på annet også, fordi jeg garantert kom til å like det;) Men jeg forelsker meg i noe og holder meg som oftest til det;p

Når det gjelder arbeidslyst, er jeg helt enig; jeg får også et ekstra oppsving på den kanten når det går mot lysere tider - det heter ikke vårrengjøring for ingenting! Det er så mye mer lysbetont å styre på da, og jeg gleder meg så SYKT mye til våren virkelig er her;D I dag, da jeg gikk første tur med Dina, så jeg at en del av snøen hadde smeltet vekk på et engstykke, og fikk meg til å smile stort i solen; det var et herlig vårdrag over dagen i dag, og jeg blir helt ør av lykke ved tanken på våren -jeg gleder meg slik!!

SV; Herligste Ellen, du er så god - tusen takk for den skjønne kommentaren, jeg smiler stort her♥ Jeg skulle gjerne gitt deg en klem også, du får meg alltid til å føle meg prissatt, det betyr mye, skjønne venn;) Jeg har hatt to deilige og helt nettfrie/pcfrie dager, det har gjort veldig godt, og jeg har det ganske så bra nå, heldigvis♥ Bestevenninnen min spontanaborterte i går (snart to dager siden, for det var på Onsdag), og selvom hun heldigvis takler det veldig bra, hadde vi begge gledet oss enormt til det lille nurket skulle komme (som jeg bare VET var en jente), og jeg savner den ufødte skatten allerede så mye! Det gjør jeg virkelig, men jeg får tenke at hun bare tar en liten pause med å bli født; hun kommer tilbake snart - det håper jeg INDERLIG!

Det er klart det gjorde vondt, den hendelsen, men ellers går det veldig bra nå, takk og pris;) Jeg leser, jobber med bokserien, i tillegg til ny bokidé;D Jeg er med familien og jeg koser meg masse med mine små skatter (Dina og Leonox), så jeg lader batteriene hele veien. Har også vært flinkere med kostholdet og trening disse dagene, og det føles skjønt - gjør godt å leve på mer riktig vis;) Jeg er fremdeles tom når det gjelder bloggmessig sett, jeg har ikke inspirasjon til å skrive det helt store der; alt av skriving og kreativitet går med til bokprosjektene mine, ettersom jeg ikke har nok energi til begge deler for tiden - men jeg har det som sagt ganske så bra akkurat nå, og det er jeg helt enormt takknemlig for, etter å ha hatt en HELT grusomt tung uke før det ble bedre forrige Fredag♥ Må få avslutte med å si at jeg er veldig glad i deg, Ellen, og at jeg er så glad for kommentarene og omtanken din - du er skjønn tvers gjennom! Tusen takk for at du bryr deg så mye som du gjør;D Ha en fantastisk fin Fredag, vennen min;)

Skriv en ny kommentar

hits