Mornings :-)

good morning Pictures, Images and PhotosSitter her når klokka er 4 å skriver dette innlegget. Ikke hatt blund på øynene i natt. Det rett og slett spøker her.

Gikk å la meg tilig i går kveld. Ikke mer enn ti var klokka pasert. Bråvåknet i 11 tiden av en lyd. Hadde sovnet,så va helt i ørska.
Tror de fleste her i blokka hadde lakt seg de og. Det var helt tyst å stilt. Hørte en bankende lyd. Ikke høyt. Men hørte den likevel godt nok. Bestemte meg for og gå etter lyden. Lettere sakt en gjordt. Uansett hvor jeg gikk,var lyden på samme nivårt. Akkurt som noen sto og banket stille på en dør. Tok alle etg foran meg nedover. Ikke et menneske å se. Traff på en besøkende som skulle gå,spurte om han hørte noe. Nei. Han hørte ingenting. Er det bare meg,tenkte jeg.
Etter han var gått ut ytterdøren,ble lyden skarpere. Kan tro jeg undret meg.
Er jeg blitt helt cracy nå tenkte jeg.
Fant ut at jeg hadde glemt kjellerstuen. Tok heisen ned dit.  Ah,tenkte jeg,uteliggerene igjen. Men...Det var det ikke.

Etter at jeg hadde skrudd på alle lysene i kjellerstuen,ser jeg en sort skikkelse stå der. Gud,som jeg skvatt. Begyndte i redsel og skjelle ut.....Det var det da! Det var nemmelig ingen der etter at jeg begyndte å kjefte.
Det jeg mener er at skikkelsen(som var et menneske)forsvant i løse luften. Hørt makan noen gang??.

Dette er 3 gang hender meg i løpet av de 10 årene jeg har bodd her. Blir etterpå så oppskaket. Husker første gangen. Da sov jeg ikke på uker etterpå. Dette var før jeg fikk mine søvnproblemer.  Uansett hvordan jeg sitter-og -vrir- å vrenger på hva dette var,kommer jeg ingen vei. Men at et menneske forsvinner i løse luften,er underlig. Vet hva dette betyr.
Har betydd det de andre 2 gangene også. Får høre om et dødsfall. Like sikker som jeg sitter her med denne pc'n,så bare vent å se. Kommer snart til og skrive om et nylig dødsfal. Huff. Grøsser! Et slaks forevarsel kaller jeg dette.

Har dere opplevd noe av det samme?.
Nå må jeg si at jeg er temmelig oppskaket. Familien reiser til Danmark i dag.  Med de skjer det ikke noe får jeg håpe.
Kom i skrivende stund til å tenke på de. Det skjer ikke de noe! Jeg har følelse av noe annet. Ikke har jeg de klamme hendene heller. Ikke noen forudanelser nå heldigvis.
At jeg får høre et kjent menneske er død snart,er like sikkert som jeg sitter her. Det føler jeg så sterkt.Et slik forvarsel er ikke noe som helbreder,men som tilater meg  i å bli plaget mer. Et ordtak som passer her.

Nå vil,gidder,orker jeg ikke skrive mer om dette nå.

Nå er det snart vekketid for mor. Hun skal fikses opp av meg i dag før hun reiser klokka 7. Håret skal krølles,nappe litt av de grusomme øyevippene hennes,ta litt hår i ansiktet ellers,lakke neglene osv.....
Har litt og stå i med i morges. Hun er så reisesyk hver gang hun skal reise. Så dukker vel snart opp uten min vekking.
Er litt godt og få heimen helt for seg selv et par dager
Lurer på om jeg riktig skal slå ut med vingene....
Neida,bare tuller med dere. Kommer til og ta et skippertak her i skapene mine hvertfal. Som Gulltopp sa. Ta et før og etterbilde. Da kommer dere til å få sjokk tror jeg. Skal prøve på dette før og etterbilde.....Tror jeg. Det ser helt grusomt ut i skapene mine. Finner som sakt ingenting.

Nå måtte jeg le. Mor kom nettop ut. Og i den grusomme morgenkåpen. Hun må ha funnet den verste son hun eier.
Hun hopper snart i dusjen. Huff. Ikke ment som kritisering av mor dette alså. Skriver bare ned det jeg ser.
Er selfølgelig synd jeg ikke kan bli med i 50 års kallas. Men dette hadde desverre ikke ryggen tålt. Gjennom den evinderlig lange tuben 2 ganger. Pluss og være i Aalborg i 2 døgn. Kommer sikkert flere andledninger Nå et det minus 12 i morges også. Ser de melder regn og sludd i dag. Men tror nok sola titter frem i dag også.

Min datter med familie er på vinterfjellet. På Gautefall. Det koser de seg noe voldsomt. Hun ringte i går. Ble litt bekymret da.
Rebecca sto på slalomski utfor de største bakkene med sin far. Hun er jenta son våger alt.
Spurte om hun hadde hjelm på.....Min datter spør om jeg tror hun er galen. Setter ikke Rebecca utfor noen bakker uten hjelm på sa hun.
Rebecca er den andre sønnen de ikke fikk. Hun er så vågal at det halve kunne være nok. Det er hun som vant fotballtuneringen. Hun driver på med alt. Fotball,turn,synging,tegning +++.
Kom på noe nå. Håper jeg skrev rett når jeg sa at de her borte har vinterferie denne uken. Tror kanskje jeg sa på en blogg at det var forige uke.
Retter opp dette nå hvertfal

De kommer hjem på søndag. Dere som er kjendt,ligger ikke gautefall i Telemark. Jeg er overhode ikke kjendt noen plasser.
Nå har jeg skrevet nok. Huff,blir lange innlegg hver gang hos meg.  Dere gidder vel ikke lese de lange innleggene mine??.
Nå er det på tide og avslutte her

Ønsker dere alle sammen en fin dag videre

*Klem*
17 kommentarer

TrineCam ♡- Download my music!

05.mar.2010 kl.05:04

Åå Ellen jeg har jo opplevd mye slikt.veldig ekkelt men fasinerende.. hehe, kos deg med din mor selv om hun har grusommorgenkåpe.. hehe. ha en finfin dag.

Mari.

05.mar.2010 kl.07:37

sv: Tusen takk! Kan liksom ikke helt beskrives med ord .. Hehe. Men veldig godt er det å fortsatt være kreftfri! Ønsker deg en kjempefin helg. Klem :)

*Isabella*

05.mar.2010 kl.07:55

Hei Ellen! Det var da grusomt tidlig/sent! Huff.. Og sånne opplevelser ja. Har opplevd "uforklarlige" ting - men de har vært positive for min del.

Ønsker deg og dine en fin dag!

famwangaasegg♥

05.mar.2010 kl.08:13

God morgen i stua:) Ja jeg er mottakelig for mye jeg også, merkelige greier det der altså!

photoshop - Tips!

05.mar.2010 kl.08:58

Tusen takk for det:)!! Du må ha en knall fin dag selv! og ha en god helg =) Klem.

skogtrollet1

05.mar.2010 kl.08:59

Jeg kan tenke meg at det ga frysninger og oppleve noe slikt, men på mange måter så er det jo

en fin gave. Selv så har jeg drømt flere ganger om at noe kommer til og hende.

Enten dødsfall eller at noen blir alvorlig syke. Jeg har lært meg å se på dette forvarslet som

en fin gave som jeg har fått. Jeg blir forberedt på at noe kommer til og hende.

Ha en strålende dag

Klem fra Inger

famwangaasegg♥

05.mar.2010 kl.09:32

Ja, ikke bare en..men fire samtidig..alle er synlig rett under tannkjøttet,

måtte de bare komme ut nå! Uff det hørtes veldig slitsomt ut, helt til 3 klasse.

Ha en fin dag videre du også:)

Vestfoldgirl

05.mar.2010 kl.09:44

Oh for en ekkel opplevelse du hadde...jeg tror jeg hadde dødd av skrekk jeg da.....!

Sv: Tusen takk snille du :) jeg er glad i Telemarks bunaden min, men det er utrolig mange andre som er fine også!

Jeg sladder ansiktet fordi jeg liksom skriver anonymt :) har ikke lyst at noen kjente skal finne bloggen min! Selv om jeg ikke skriver så mye "farlig" så er det deilig å være anonym!

juppjupp

05.mar.2010 kl.09:48

God morgen tuppa:O))

Sørlandet har vinterferie nå, men i andre deler av landet var det forrige uke, her har nemmelig ungene våre ferie i forskjellige uker, og det er tungvindt:O((

Sånne episoder som du opplevede i dag er skummelt, har selv noen av de historiene på lager, og grøser like mye hver gang det skjer:O))

Ha en super dag snuppemor, slå løs håret og kos deg grenseløst når du er aleine i heimen:O))

kozkoz

Jeanette

05.mar.2010 kl.10:48

Natta før guttungen ble alvårlig syk, ringte mormora mi å sa hun hadde drømt om at Kim kom til å bli veldig dårlig. Vi viste ingenting da hun ringte, men etter ett par timer viste det seg å vere sant. Ble to tøffe måneder på sykehus! Slike ting er både skummelt og fasinerende:-)!

Hilde&Tobias

05.mar.2010 kl.12:29

Oj, det høres creepy ut å oppleve noe sånt:(( Og litt skummelt å vite at noen nærme skal dø snart...

Skjønner veldig godt at du ikke har sovet et sekund i natt!!

Håper du får en fin dag Ellen;))

Klem

Husmora

05.mar.2010 kl.13:05

hm, ikke opplevd det selv, men jeg tror absolutt på spøkelser, gjenferd osv. må være ganske fascinerede å oppleve!

Joda Gautefall ligger vel i Telemark.. Var der med jobben for et par år tilbake! Kjempeflott der =)

Ha en flott helg!! Kos deg.
Så skummelt! Håper virkelig ikke det stemmer, det du tenker om dette. Men du har jo ofte hatt rett før.. huff..

Takk for hyggelige kommentarer fra deg! :) Jeg leser innleggene dine selv om de er lange, jeg har samme problem selv, klarer ikke skrive kort, hehe.

Amidas

05.mar.2010 kl.15:01

Bra jeg ike er alene om og ha slike følelser og ser syner, Da jeg vet jeg er litt synsk innimellom, jeg hører samtaler, som blir snakket om meg, når noen etterpå forteller meg at det pg det var sagt, så sier jeg bare , at ja det vet jeg. Blir liksom ikke så overrasket over noe , lengre. Go bedring med ryggen.

UtenVerdighet - Anne Belinda

05.mar.2010 kl.15:18

God snart ettermiddag! Jeg har også opplevd skremmende ting her i natt, Jeg skulle sove, også hadde jeg nesten sovna, så brå våkna jeg av at noen banka hardt på vinduet mitt, og jeg sover i andre etasje så hvorfor skal noen banke på vinduet mitt midt på natten, jeg så ut av vinduet så ingenting, og så hørte jeg det engang til, så jeg turte ikke å sove med lyset av. hihi. Men heldigvis hadde jeg en pus der som trøstet meg når jeg blir redd, Jeg tror ikke på spøkelser ogsånt, men de tingene som skjer i mitt hjem er ikke til å forklare på noen som helst måte! Og ikke bra at du ikke fikk sove pga det da, det er jo kjempe ekkelt, og da begynner du selvfølgelig og finne ut hva dette kan være, og når det ikke finnes en naturlig forklaring! Huff, håper du får sove bedre i natten som kommer da! Og nye dine dager alene!:)

SV; ja vi er alle like mye verdt! :)

Heidi Halvorsen

05.mar.2010 kl.16:22

Jeg har gitt deg en award ! Ta en titt på sida mi! ;-))

Hvem mener du at skikkelsen er? :-) Det må være grusomt å få sånne forvarsler! Nei takke meg til mine evner, de er jeg iallfall i stand til å takle... ;-) Og vil jeg ikke, ser jeg ingen heller, bare kommuniserer... Ha en fin dag! :-))

Toril

05.mar.2010 kl.16:41

Jeg har ikke oppvled noe slikt i det hele tatt, men det må være litt skremmende også, men samtidig kanskje ikke være redd den. Jeg vet ikke helt. Vanskelig å si når man ikke har opplevd det selv.

Det er mer mellom himmel og jord enn hva vi mennsker vet!:)

Riktig god bedring med ryggen din kjære Ellen!:)

Tusen takk for kjempefin støtte du gir meg!:) Setter kjempestor pris på det!:)

Stor fredagsklem fra Toril

Skriv en ny kommentar

hits