Sint!

GOOD MORNING Pictures, Images and PhotosGod morgen folkens.
Se denne nusselige god morgen hilsen dere får i dag.

Sint er overskriften. Jeg er så forbanna at jeg kunne fly i flint.
Her ca klokka 11 i går kveld ringer tellefonen. Sto i dusjen så kunne ikke få tatt den. Den ringte og ringte. Mobilen også.
Herregud,hva er det de som ringer ikke kan vente med.
Måtte bare slå av vannet og se og få tatt den tellefonen. Helt ærlig,aldri har den ringt så mye som de siste 2 dager.

Min datter i andre enden. Mamma,hvorfor svarer du ikke når tellefonen din ringer! Sa som det var,at jeg ikke kunne løpe naken foran vinduene her heller. Bor i 5 etg. Men det gjør flere i de andre blokkene over  på alle sider her.

Hun er som sakt i Telemark.  . Hun sier. mamma du vet at To'*** er på sykehuset! Min sønn.
Ble helt stum der jeg satt. På-sykehuser svarer jeg....Hvorfor. Med den redde tonen. Huff. Livredd for og høre svaret hennes.
Han hadde  blitt brutalt slått ned.  Han husker ingenting. Men de som gjorde dette skal få svi. Om jeg finner ut av dette.

Han har hele 4 brudd i ansiktet. Alt de vet enda. Skal opereres i morges. Et nesebrudd,2 brudd over øyelokket/eller var det begge,(huff),og et på kinnbeinet.
Jeg fikk to ord med han klokka  litt over midnatt. Men han var så trøtt og sint at han ville bare legge seg.
Han kom inn på sykehuset kjørt av eksen. *FRES*
Hvorfor kunne ikke han sakt fra !! Han kjørte rett forbi her.
Gjett om han har fått så hatten passer.De/han ser rett inn på blokka her når de kjører til sykehuset.

Dette hadde skjedd på dagen i går. Rett over middagstider. Jeg fikk greie på det i natt.... Min datter hadde en liten anelse om at jeg ikke viste noe. Takk og lov hun ringte hvertfal. Mener de på sykehuset kunne ringt meg.

De mener han er voksen. Men siden han var så forslått og vimsete,kunne de vel oversett den regelen.
Hvorfor ikke sykebil hentet han vet jeg ikke. Vet svært lite enda. Må opp for å se med mine egene øyne hva som er skjedd. Blind vold....Kan dere tenke dere noe mere horibelt?. Sikkert flere på en også her. Skal ikke spekulere i for mye enda.
Men nå har jeg ikke tenkt på noe annet siden beskjeden kom. Min sønn kommer om han vet hvem,aldri til og sladre.

Dette er noe jeg vet. Uansett hva som skjer og han vet hvem,hva,hvor sier han dette vet ikke jeg. Det er derfor jeg undrer meg på hvorfor slå han så btutalt ned.
Han er det ærlige,gode kammerat, snill mot alle osv..... Tror dette må for han ha vært totalt ukjente som gjorde dette.

Han er en god og snill gutt. Sier ikke dette for at det er min sønn. Men dette er sannheten.
Jeg som er det sentimentale menneske,kommer  sikkert til og strigråte når jeg ser han senere i kveld. Jeg tåler ingenting før jeg tyr til tårene. Når det gjelder ungene,barnebarna mine er jeg helt over styr.

Dette er jeg sikkert ikke alene om.  Fort klokka er pasert ni,ringer jeg opp for å høre hvordan det går i dag.
Han ser sikkert mye verre ut i dag enn i går Gud,som jg gruer meg til å se han!.
Som han fikk frem i går/natt. Mannm, nesa mi er større enn ei potet.
Huff. Nå orker jeg ikke skrive mer om dette nå. Kommer tilbake senere og forteller hvordan dette er gått.


En svært hyggelig tellefon kom også midt opp i all elendigheten. Den kom først. Husker dere den gang jeg skulle ta en utfordring. Den med og skrive 6 ting man ønsket gjøre før man dør?.

Den ene av min var og bli venner med en god venninne jeg hadde. Hun ringte meg. Først fikk jeg melding på facbook,så en hyggelig tellefon.
Hun som meg hadde også tenk på dette uvennskapet i de 2 årene  vi ikke var på talefot. Vi hadde en times tid koselig tellefonsamtale.
Dette er noe vi begge har gått og tenk på i de 2 årene. Vi viste nok innerst inne at alt ville bli bra igjen.

Være uvenner er det verste som finnes. Man vet aldri hva morgendagen bringer. Noe hun også hadde fått efare.
Tror ikke det gjør noe om jeg skriver dette her.....Håper jeg. Hun hadde mistet han som skulle bli hennes svigersønn.
Dette er nå litt over et år siden skjedde. Så som sakt,ikke vær uvenner med deres kjære eller andre for den slaks skyld.

Vet at dette er ungålig noen ganger. Det er grenser for hva et menneske kan tåle av et annet også. Som for eksempel mobbing.
Ser det er mye mobbing på blogg.no
Fatter ikke hvordan voksene folk kan oppføre seg på slik måte. Mobbe andre kan være direkte lifsfarlig!
Det har hendt folk som er blitt mobbet,hat tatt sitt eget liv. Dette er jo helt forferdelig å tenke på.

Dere som mobber andre:Tenk på konsenkvensene dette kan føre til!
Leser dere blogger der dere leser om mobbing??
Det er for det meste godt voksene folk som er mobbere. Kan dere skjønne vitsen med og mobbe andre de ikke kjenner engang??
Derfor har jeg alle mine kommentarer på godkjenning. Om det  skulle komme ufine kommentarer,slettes de momentant. Har vist hatt nok av de her.

Vi blogger jo for og bli "kjent". Likedan skrive med hverandre. Ikke mobbe hverandre. Jeg skriver alltid koselige kommentarer til de bloggene jeg besøker. Hvorfor ikke være hyggelig mot hverandre!

Føler nå at jeg holder moralpreken. Dette er overhode  ikke meningen.  Ser også at dette innlegget blir langt. Må bare ha noe å gjøre. Denne søndagen er den verste jeg har opplevd på lenge. Håper det går bra med sønnen min.

Min sønn hadde sikkert ikke likt at jeg skrev dette på bloggen. Bloggen er som min dagbok. En plass der jeg kan skrive ned tankene mine.
Likedan om  min hverdag osv....

Nå skal jeg avslutte dette innlegget så dere slipper og lese så mye. Vet hvordan det er mange ganger. Lange innlegg kan være en utfordring i seg selv. Uansett leser jeg alltid hele innleggene. Dette kom jeg frem med i går også.
Ellers kan som nevndt kommentarene man skriver bli noe merkelige. Er dere ikke enige?

 Rosene følger alltid med på slutten hos meg. Kunne jeg gitt hver og en av dere en av de,skulle jeg gjerne gjordt det.
Dere skriver alltid så hyggelige kommentarer til meg. Skal si hvordan det går med sønnen min senere i kveld!
Ønsker dere alle en flott søndag videre

*Klem*

23 kommentarer

TrineCam ♡- Download my music!

07.mar.2010 kl.07:50

ÅÅ Ellen dette var rett og slett helt grusomt å lese om. Stakkars stakkars han og dere rundt da. Jeg håper dere finner de skyldige, Huff, så grusomt. Føler med deg ellen. Håper det går bra med deg da tross alt.
Stor god klem.

Ellen.

07.mar.2010 kl.07:50

Ser jeg har skrever opereres i morgen. Det er alså i dag.

Ellen.

Georgine

07.mar.2010 kl.08:14

Ser at det flere som er tidlig oppe. Koselig kattepus. Synd det med sønnen din, håper det går bra. Hadde også blitt illsint hvis det hadde vært min.

Toril

07.mar.2010 kl.09:02

Nei! Hva er det du forteller! Nå ble jeg helt satt ut her! Huff! Stakkars gutt! Dessverre blir det mer og mer av blind vold, eller vold i det hele tatt! Jeg håper virkelig ikke at han tier om hvem det er hvis han vet hvem det er, for de som gjorde dette her må ta straffen sin! I Trondheim skal de skal politiet sette inn flere ressurser med politi i helgene, for det er gjengangere av politiet som stadig utøver vold uten grunn.Blind vold skal ikke forekomme i det hele tatt! Det finnes sikkert de som unnskylder dette med at hun/han provoserte, men det er over hodet ikke noen unnskyldning!

Gir deg en stor trøsteklem kjære Ellen! Tenker masse på deg og ikke minst sønnen din!

Jeg er helt enig med deg når du skriver om mobbing! Mobbing kan sammeliknes med vold, og i dette tilfellet er mobbing verbal vold!

Hvis alle bloggere kunne passe på seg selv og sitt eget, og ikke blandet seg i hva andre bloggere gjør, tror jeg vi hadde fått sluppet en god del av mobbeproblematikken. Om jeg glemmer å linke til en kilde på mitt blogginnlegg, er det min egen sak, og ingen andre bloggere. Ser jo at enkelte bloggere er veldig opptatt av Åndverkloven på nettet, og jeg har sett at enkelte bloggere fort kommer ut med sin egen tolkning hvor de mener at andre bloggere har gjort noe straffbart ved å legge ut bilder av personer på nett. Hallo! Ingen bloggere skal behøve å stå til ansvar for andre bloggere for hva man gjør i sin egen blogg. Hver blogger har selv ansvar for hva man gjør i sin egen blogg. Det er noe som heter normal nettskikk, og det kan de fleste av oss. Det vil si at de fleste av oss sletter kommentarer som måtte komme inn hvor lesere slenger dritt med f.eks å skrive stygge øk-navn som kan være æreskrenkende.

Om du skirver lange innlegg, viser det bare at du engasjerer deg, og du får til en debatt. Det blir for dumt at enkelte skal kritisere andre bloggere for hvordan andre velger å skrive sine innlegg! J

Igjen synes jeg at alle bloggere bør virkelig passe på seg selv før de kritiserer andre bloggere for hva de gjør på sine bloggere. Om du velger å skrive på bloggen din at du f.eks ikke liker ABBA, så har jeg ingen rett i å henge deg ut i min egen blogg for det!

Tror vi bloggere må gå i oss selv, og passe på vår egen blogg før vi kritiserer andre.

Ha en kjempefin dag kjære Ellen!:)

Stor klem fra Toril

Hilde&Tobias

07.mar.2010 kl.09:20

Forstår veldig godt at du er sint nå altås, og ikke minst bekymret for sønnen din..

Man gjør jo alt for barna sine!!

Blind vold er det så mye av for tiden, sørgelig at det har blitt sånn:(((

Titt og ofte lurer jeg på hva slag verden jeg har satt min sønn til. Om det var smart å få et barn...

Håper dere finne ut av hvem det var som gjorde dette og at de får sin straff...

Masse god bedring til sønnen din;)

Klem

Pinkangel

07.mar.2010 kl.09:30

Uff stakkars deg føler med deg. De villle vel skåne mammaen sin tenker jeg. Ofte temnker man at man skal si det etterpå så ikke de blir så oppskakket. Er nok godt ment. Han visste vel at du kom til å få vite det alikevel. Mannfolk er ofte sånn. Håper de skyldige blir tatt. Enig med Toril over her at det er for mye mobbing blant voksne damer her på nettet. Og enig medd eg at man skal være snill med hverandre man vet aldri hvamorgendagen bringer.

Elena

07.mar.2010 kl.09:48

Huff, så grusomt!!! Jeg skjønner ikke hvordan folk kan gjøre sånt! Skummelt! Håper de skyldige blir funnet og tatt så fort som mulig!

God bedring til din sønn.

Catzy

07.mar.2010 kl.10:08

God morgen, Ellen! Nå sitter jeg her foran PC'n med en god te-kopp i morgenkåpen, og jeg koser meg;=) Det et er stille i huset, og de andre sover. Jeg liker denne stillheten, og jeg får da ro over meg.

Søt pus du hadde bilde av;=) Den likte jeg. Jeg vil også få takke for koselig kommentar på bloggen min. Det setter jeg veldig stor pris på;=)

Det du forteller om sønnen din må være det verste marerittet en mamma kan oppleve! Jeg får frysninger på ryggen, og da tenker jeg på at jeg har to tenåringsjenter i huset som om noen år kommer til å dra på byen sammen sine vennene sine. Jeg kommer til å ligge våken til de er trygt hjemme igjen. Det måtte være en grusom beskjed å motta! Riktig god bedring til sønnen din, Ellen! Jeg håper gjerningsmannen/mennene blir tatt, og at han forteller hvem det er! Han skal ikke tie, for da gjør han de som utøvde volden en stor bjørnetjeneste!

Det er kritikkverdig at vold har økt så mye i samfunnet vårt slik det har. Jeg er INGEN rassist, men jeg tror at volden har økt pga bruk av alkohol og narkotika.

Stakkars deg som mamma! Jeg har veldig vondt av deg.

Så over til ditt andre tema mobbing her på blogg.no. Jeg prøvde meg en periode med blogg her på blogg.no i fjor høst, men jeg slettet bloggen min for jeg syntes det var veldig utrivelig å blogge her inne. Daglig kunne vi lese om bloggere som ble mobbet, både blant ungdommer og voksne. Jeg valgte å blogge kun fra blogspot hvor jeg trives veldig godt. Der inne er det sjelden eller aldri mobbing. Det er mange flere voksne bloggere på blogspot, og det er lettere å finne bloggere med samme interesser som seg selv.

Mobbing blant unge her inne tror jeg skyldes sjalusi. De unge blogger stort sett om det samme, som mote, sminke, klær, musikk og fest. Den evige jagingen etter å komme på en toppliste de har her inne tror jeg bidrar til mye sjalusi. De som kanskje ikke kommer på denne listen vil kanskje rakke ned på de bloggerne som greier å komme på listen.

Mobbing blant voksne bloggere går mer på å passe på andre bloggere i håp om at en blogger skal gjør en feil. Den feilen en gjør kan du risiktere å få høre om igjen og om igjen i flere måneder tross i at du har rettet opp feilen.

Mobbing blant voksne her inne går også på spydige kommentarer om hvorfor man aldri legger ut bilder av familie eller barn. Det er ikke alle bloggere som ønsker å offentliggjøre bilder av seg selv, familie og barna sine. Jeg har personlig valgt å ikke legge ut bilder av familien min, barna våre og meg selv, og mine blogglesere på blogspot aksepterer det, fordi flere av dem også er forsiktige med hva de legger ut av bilder og informasjon om seg selv.

Jeg har blogg fordi jeg synes det er hyggelig å bli kjent med andre bloggere på min alder, og jeg holder kontakt med mine rasekattkollegaer. Vi utveklser erfaring og råd når det gjelder kattene våre.

Blogging skal være hyggelig, og det er ikke hyggelig når enkelte voksne bloggere må blande seg inn hva jeg som blogger gjør. Da jeg hadde blogg her inne husker jeg at jeg la ut en musikkvideo fra youtube. Hvor mange av bloggerne som legger ut en musikkvideo fra youtube skriver kildehenvisning til videoen? Det er nokså få bloggere som gjør det. Jeg fikk mange hyggelige kommentarer om at de likte musikken, men en kommentar skilte seg ut. Jeg husker godt hva det stod i kommentaren: "Husk at du må henvise til kilde når du legger ut video fra youtube". Jeg gikk inn på linken, og det var en godt voksen blogger. Hun hadde selv flere youtubevideoer liggende på bloggen sin, men hun hadde ikke skrevet noen kildehenvisning. Det mener jeg er å være dobbeltmoralist! Ta flisen ut av din brors øye, men bjelken i ditt eget ser du ikke. Det er et ordtak som er sant. Bloggere har lett for å kritisere andre, men selv er han/hun ikke noe bedre.

Jeg tar totalt avstand for mobbing, og jeg er heller ikke redd for å si fra hvis jeg ser mobbing som foregår på nettet.

Takk for at du engasjererer deg! Jeg skulle ønske flere kunne engasjert seg i kampen for å få slutt på mobbing. Mobbing må slås ned på!

Ønsker deg en fin søndag;=)

Bloggklem fra Catzy

Amidas verk

07.mar.2010 kl.12:02

Uffda, håper sønnen din , kommer seg fort, men blind vold, er det desverre blitt mere og mere av.

Og over til ditt syn på mobbing, så er jeg HELT enig i at alle må feie for egen dør, før de feier for andres dører.

Men øknavn, passer ikke på blogger okke som sprør noen meg, ihvertfall ikke når man vet at det er veldig unge folk som er på blogger og de og kan lese.

Jeg har til dags dato aldri kalt folk ved øknavn på nettet, ikke i virkeligheten heller, har ikke behov for og bruke øknavn. F.eks: jeg kjenner ikke deg, men uansett så kunne det ikke falle meg inn og kalle deg noe som bare falt ned i hodet mitt der og da.

Men at enkelte bloggere tar igjen med samme mynt, som han har fått servert selv, det kan jeg faktisk se imellom fingrene på, for man har lov til og forsvare seg selv, når man blir utsatt for nett hetsing/mobbing/trakkasering/sjikane..

Ha en fin søndag, håper det går bra med deg og at din sønn ikke får varige men av dette.

☆Rebella☆

07.mar.2010 kl.12:14

Å FY, noe så grusomt!!! Jeg ble fullstendig satt ut her, Ellen - så jævlig stygt gjort, at noen kan GJØRE slikt mot et annet menneske?!?! FY FAEN! Jeg kan ikke forestille meg hvor forferdelig du som mor må ha det nå, jeg er så lei for at du opplever dette (og selvsagt også så lei for ham), jeg blir helt fra meg;0 Hadde heller ikke klart å tenke på noe som helst annet selv, dette er jo bare helt uvirkelig og forferdelig - TAKK og pris at det ikke gikk verre!! Han har jo uten tvil fått litt av en medfart, så det høres ut som om han midt oppi det hele har vært skikkelig heldig som kom fra det med livet i behold - åh, jeg håper den/de som har gjort dette, får svi noe kolossalt! Uff, en supersupergod klem til deg, med masse trøst i, og kjempeklem med masse helbredelse til din kjære sønn♥ Dette var forferdelig trist og leit å høre, virkelig opprivende;( Kan det være at han ikke tok kontakt på vei forbi nettopp fordi du er moren hans, og han ikke ville uroe deg mer enn du allerede kom til å bli når du etterhvert fikk vite? Jeg tror jeg kunne tenkt det samme, men det aner jeg jo ikke egentlig på forhånd - synes bare det kan være en logikk i akkurat det.

Er så godt å høre at du også fikk den fine oppturen med å ha fått kontakt igjen med en gammel venninne, det ble jeg veldig glad for å lese;) Jeg vet veldig godt hvor skjønt det er, for jeg fikk kontakt igjen med bestevenninnen min etter to år uten, pga vi falt fra hverandre etter krangel og store uoverensstemmelser - nå er det helt ute av verden, alt er lagt bak oss og vi har et fantastisk forhold igjen - hun er jo et av de menneskene jeg elsker høyest her på jord, så det hadde aldri gått at vi ikke skulle vært venner, det er tom helt fullstendig rart å tenke på at vi ikke hadde kontakt de to årene (jeg er nemlig aldri langsint, men jeg kan være langsåret - jeg er også veldig prinsippfast, så det spilte også rolle i at det gikk så lang tid - jeg trengte å få åpnet øynene til å se at hun handlet så godt hun kunne, selvom jeg var uenig i mye av det hun gjorde - men det er vann under en lang bro nå, og ingen verdens ting å tenke på). Vi har det i hvert fall helt fortreffelig sammen, det skal godt gjøres å finne to så gode venner som oss - jeg savner henne helt forferdelig nå, har ikke sett henne på noen uker, grunnet omstendigheter som ikke er så koselige, ikke noens feil - jeg klarer ikke vente med å være med henne igjen, min elskede bestevenninne som hun er♥♥

SV; Du er så skjønn, herligste Ellen min - tusen tusen takk for gode kommentarer, det rører meg slik at du alltid stikker innom 'favorittbloggen din' som du sier, vakre vesen! Jeg smiler stort - du har en av mine aller største favorittblogger også, og en jeg må sjekke daglig, og helst flere ganger;) Koser meg alltid på bloggen din, kjære Ellen;D Håper søndagen blir fortreffelig!

Heidi Halvorsen

07.mar.2010 kl.12:23

Huff, blind vold er noe dritt! Har sett mye av sånt... En kompis av min fetter ble drept på denne måten... :-( Ha en så fin dag du bare kan! Klem

Vår hverdag ღ

07.mar.2010 kl.15:39

Huff da, det var trist å lese :-( Håper det går bra med sønnen din, og at han kommer på hva som har skjedd!! Håper han forteller hvem det er om han husker, slik at de får sin straff!!

Wendy sinfamilie

07.mar.2010 kl.16:44

Hei. Ellen

Uff a meg fryktelig kjedelig å lese at sønnen din har vært ute for blind vold. Uff skjønner godt du er sint, det hadde jeg også blitt. Er noe med det at noen har skadet en av våre nærmeste dakan en jo ikke føle annet enn sinne uansett å lite det hjelper.

Håper de gjør en rask og god jobb med sønnen din på sykehuset så han blir så god som ny etterpå... Grusomt kjedelig å bli skadet i ansiktet av slike møkkafolk..(er ille å bli skadet uansett) men du forstår sikkert hva jeg mener..

Vil ønske din sønn god bedring

Ellers så hadde jeg en god dag på bursdag og ja jeg gjorde Lillestrøm utrygt thi hi ..

Ha en så god dag du kan...

Klem Wendy

juppjupp

07.mar.2010 kl.16:53

Hei snuppa:O)

Sint?? Det var nesten et mildt ord, trur jeg hadde skrevet rasende...kanskje det samme det...uansett, sånne pøbler skulle vært buret inne, og jeg håper virkelig sønnen din gjør alt han kan for å få disse tullingene bort fra gata...

Håper dagen blir så flott som mulig for deg...

Jeg har ikke opplevd mobbing her så lang, men det dukker vel opp...har faktisk ikke lest noen blogginnlegg hvor det mobbes heller, og jeg pleier og ta meg god tid, leser kommentarer ol...kommer jeg over det smeller det i hvertfall fra mine fingre...ville sagt kjeft, men siden dete er skriftlig og ikke muntlig så...

Vi skrives sikkert seinere i dag, men inntil vider...kozkoz

PS: takk for at du leser hos meg og kommenterer...du er søt du:O)

Frustrerte Heidi

07.mar.2010 kl.17:13

Å herrelighet så forferdelig....jeg skjønner ikke hvorfor mennesker er så slemme mot hverandre?

UtenVerdighet - Anne Belinda

07.mar.2010 kl.17:16

Hei Ellen! Ikke noe koselig med han sønnen din, håper virkelig det går bra med han. har selv vært utsatt for blindvold, men ble ikke så ille. Huff, er så forferdelig, ikke rart du ikke har hatt en så bra natt. Men vi krysser fingrene også går det mest sannsyneligvis bra, Skjønner også at du er sint, du kunne jo fått beskjedd tidligere!

Og mobbing er forferdelig, det er dessverre overalt. Er ikke mye vi får gjort med det dessverre

farmoringrid

07.mar.2010 kl.17:52

Hei, kjære deg. Så trist med sønnen din! Håper du har fått snakket med han nå og vet mer.

Blind vold er en forferdelig ting. Jeg kjenner en som fikke hele livet sitt snudd på hodet og

delvis ødelagt på grunn av det. Hva er det som driver noen til å gjøre slikt? Det kan på ingen

måte unnskyldes. Så jeg håper din sønn ikke tier om han vet og husker noe.

Mobbing er og en uting. Å få seg til å rakke ned på et annet menneske er for meg på lik linje

med blind vold. Stygge ord og handlinger mot andre lager sår som ikke syns, men er vel så vonde

for det!

Håper det går godt for sønnen din!!! KLEM!

Mari.

07.mar.2010 kl.19:59

Uff. Så forferdelig, Ellen! Skjønner at du er sint. Håper det går bra med deg og sønnen din og at han blir helt bra igjen! Stoor klem, og ønsker sønnen din riktig god bedring!

mia

07.mar.2010 kl.20:15

Huff, det var ikke noe særlig da... Håper det går bra med han da!

Line

07.mar.2010 kl.20:25

Så ekkelt og grusomt. Blind vold - ja vold i det hele tatt. Håper han kommer fra det uten varige men og at den/de skyldige får seg en smekk på fingerene...

Toril

07.mar.2010 kl.21:36

Angående mobbing som diskuteres her inne bør den som mobber være den siste til å delta i diskusjoner om mobbing.

Kanskje noen kjenner igjen dennekommentaren på denne bloggen: http://sila69.blogspot.com/2009/12/da-har-jeg-tatt-juleferie-fra-alt-som.html#comments.

Her er kommentaren eller rettere sagt trusselen:

Anonym sa...

Jeg vet både navnet ditt, telefon nummeret ditt, også adressen din oppe i NORD, og neste gang du kaller meg alt mulig stygt, så gå i deg selv.

Men du er for feig til og sette rette navn når du er rundt på bloggene og slønger med leppene.

Men jeg vil bare fortelle deg at jeg har ALL info jeg trenger om deg til og levere , og fortelle hvordan du trakasere andre bloggere.

Du har vært stygg i munnen mot flere bloggere, og tror du bør gå i deg selv,før du uttaler deg om andre. Jeg har en kammerat i Bodø, som jeg lurer på og sende på besøk til deg, og fortelle deg noen sannhetsord.

1. januar 2010 19.25

Eller kanskje noen kjenner seg igjen i dette innlegget på en blogg her inne på en vg-blogg:

T

XYZ@hotmail.com | 10.0.0.219

Da har du vunnet i det du har prøvd på 1 år, du har fjernet meg fra bloggverdenen, jeg er en PSYKOPAT, EN MORDER, ET DRAPSVÅPEN. JEG ER FARLIG FOR MINE OMGIVEØLSER ER DET IKKE DET DU HAR GÅTT RUNDT OG FORTALT ALLE OG EN HVER SOM GADD OG HØRE PÅ DEG. Du må være stolt av deg selv no Toril, som har klart og ødelegge et menneske med dine ondskapsfulle løgner.

Lykke til i ditt virkelige ondsinnede verden. Uff

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Fra Bilder fra bittelillejulaften og julaften 2009!:), 28. 12 2009 at 12:46

juppjupp

07.mar.2010 kl.23:33

Nattinatt snuppemor:O)

Har tenkt på deg og sønnen din i dag, håper det går bedre enn du fryktet.

Ha en så god natt som mulig:O)

kozkoz

Emmieverlasting

08.mar.2010 kl.00:11

Uff så trist det som skjedde med sønnen din! Skjønner godt at du blir forbannet over slikt, og ikke minst redd! Håper virkelig det går bra med han! Koselig at du ble venner med venninnen din igjen da! Dere har sikkert litt å ta igjen:o) Det med mobbing er tragisk, og spesielt når det blir utøvd av voksne folk som burde vite bedre!
Nå er det natta for meg, håper du får en god natt, klem til deg:o)

Skriv en ny kommentar

hits