God morgen :-)

Er riktig god morgen ønsker jeg dere.
Allerede  på ovrskriften ser dere nok at jeg er i bedre humør i dag. Endelig fått meg 3 timers søvn også.

Dette gikk bedre enn først trodd. slapp og operere også. De bruddene sto beint. Men herregud som han så ut.
Ene øye lå helt igjen. Dette pluss de 2 brudda under,så det +kinnet hans helt forferdeige ut.
Nesa var som han selv hadde sakt. Dobbelt så stor som vanlig.
De slapp han ut også i går ettermiddag. Dette etter eget ønske.
De  ville vel hatt han litt lengere pga hjernrystelsen. Men han)sønnen)er altfor rastløst til det.
Hele 3 brudd på den ene siden av ansiktet,og et på andre siden.
Håper inderlig at han ikke får varig men etter dette.
Der vil jeg si heldigvis.Ike misforstå dette med heldigvis.. Han gikk med munnen full av sting før dette skjedde. Han hadde holdt på i over en uke for og trekke ut ei visdomstann. Han hadde drøssevis med sting. Og atpåtil nyoperete. Var kun 2 dager gammelt inngrep-
Den hadde de omsider fått operert ut på torsdag.  Som han sier selv,godt de ikke traff der. Han kom opp hit etter han ble utskrevet i år.
Som jeg skrev og viste,kom tårene med en gang jeg så han. Huff.Mamma ,sier han vær så snill. Dette må/tror jeg er grunnen til at ikke jeg fikk beskjed med en gang. De vet så altforgodt hvordan jeg reagerer på alt.
En mor er en mor. Jeg er  helt spesield. Gråter når noen slår seg,gråter i bryllup,gråter i begravelse,gråter-i konfirmasjoner,dåp,osv.... Der ting skal være hyggelige,griner Ellen. Er bare så sentimantal.
Han satt her mens han forgjeves prøvde og få tak på sin far.  Den de ringer kan desverre ikke ta tellefonen nå.
Høres dette kjendt ut!
Faren hadde tatt vare på husnøklene. Samtidig som de hadde reist på helgetur.   Siden øyet hans verket og vesket hadde han kun et ønske. Hjem og legge seg. Lurte på hvorfor faren ikke hadde ringt opp til sykehuset for og spørre hvordan det gikk med sønnen......Her kunne han bare gått å lakt seg. Men så var det katten hans. Den bekymret han veldig. Skjønner også dette. Derfor ringte jeg faren hvert 10 minutt. Og elste barnebarnet også. Kjæresten har bil. De svarte ingen av de.

Nå vill han bare sette seg på bussen! Er du helt vill sier jeg. På bussen med den verken og det rennende øye. Snakke han fra det,umulig. Som sakt så gjordt. Heldigvis ringte faren etter en times tid etter han var dradd. Da var han nesten der borte.
 Så thats it. Håper på både de som gjorde  dette får sin straff. Pluss at sønnen ikke vil få varig men. Han hadde heldigvis ikke brillene på seg. Men hadde de på i går. Hely ytterst på nesetippen. Pga smerter. Han ser ikke på det ene øyet uten.Faren hadde sørget for at han hadde fått med seg diversse. Utenom husnøklene. De kan ha blitt glemt i forvirrelsen.  Vil pga at jeg vet mine barn leser bloggen,ikke ut med mer her...

Samtidig som jeg slv husker det: Grtulerer med kvinnedagen.
Dette hadde jeg glemt intil jeg  kom til å se på kalenderen her på dataen. Trodde det var 8 mars i går. Tiden i de 2 dagene her har vært for meg helt surrete. Ser mor også er kommet gretit hjem.Hørte henne i natt. Men hadde nettop nesten sovnet. Så orket ikke sette i gang noen samtale. Hun sover enda. Vi får kjadre når hun står opp.Jeg sov fra ca ett og til ca ti over 3. Så på en god film på tv3.

Mobbing!
Ser flere har engasjert seg i dette. Er det ikke godt at noen tar opp en debatt om dette på blogg.no
Folk har forskjellige slaks syn på mobbing på nett ser jeg!
Noen på lik linje med blind vold. Der sier jeg meg helt enig. Er nettop det det er. De aner ikke hvem du er.....Likevel blir du offre!
Dette går etter min mening over alle støvleskafter. Mobbe kjente er en ting(som ikke skal skje),mobbe helt ukjendte....Helt sykt spør dere meg. Så er det de godt voksene som er både mobbere og offere.
Nå tenker ikke jeg på denne fjortiskranglingen man ser rundt omkring. Stor forskjell på krangle å mobbe andre!

Dette er tragisk. Har selv hatt et menneske som ikke kunne la meg være i fred. Tilslutt måtte jeg andmelde ip adressen til vedkommende. Heldigvis vet jeg nå hvordan man setter kommentarer på godkjenning. Er nå 1 år og 6 mnd gammel på nett. Lærer så lenge man lever sies det. Nå skjønner jeg ikke hva jeg gjorde føre jeg fikk nett..

Noen der ute som har et foreslag til debatt mot mobbing på nett??. Det vil kanskje bety mer enn man tror om dette blit tatt opp som debatt.
Dette eller det motsatte. Her er det vist enten eller.

Nå ble innlegget langt igjen. Kunne enda hatt et par timers skriving igjen....Men sparer dere for det.

Jeg vil få takket dere alle for støtten jeg fikk av dere i går. Satt utrolig pris på det. Dere er bare herlige medmennesker.
Støtte opp om folk som har det vanskelig,er dere helt fantastiske på. Tusen takk alle sammen.
Til slutt. Jeg skal oppdatere dere på hvordan det videre går med sønnen. Likedan om de finner de skyldige.Ønsker dere alle sammen en flott dag videre. Står over her også*Klem*

10 kommentarer

TrineCam ♡- Download my music!

08.mar.2010 kl.07:53

Huff det høres ille ut aøtså. Stakkars stakkars gutt. Jeg håper de finne de som gjlorde det og at hab da ikke får varig men ja.
Mobbing er det nok av ja, også på nettet. Jeg liker det ikke, det er så smålig og lavmål. Huttetu.
Gratulerer med dagen ja Ellen.

altvel

08.mar.2010 kl.08:16

Gratulerer med dagen! Den er vel ennå verdt å huske på , også i vår tid.

Håper inderlig vel det ikke ble altfor store men etter overfallet for din sønn, man blir jo litt nervøs etterpå, tenker jeg.

Jeg ønsker deg en god dag videre-

Hege O)

08.mar.2010 kl.08:31

Godt å høre at det ser ut til å gå bra! Ønsker deg en veldig god dag! Klem

May Wenche

08.mar.2010 kl.08:42

God morgen ,tulla : )

Huff så forferdelig for sønnen din !! Håper virkelig at den skyldige blir tatt !!

Jeg har også lagt merke til mobbingen her på bloggen.Det er utrolig hva folk kan gjøre mot hverandre. Jeg synes faktisk litt synd på de som må rakke ned på andre for å få bedre selvfølelse. Man skulle tro at voksne mennesker visste bedre enn å holde på med den type behandling av medmennesker.

Ønsker deg en fin dag og at alt blir bra med sønnen din og at den eller de som forårsaket overfallet blir satt ansvarlig.

Stoor klem fra meg : )

Ellen.

08.mar.2010 kl.09:16

Kommer innom dere alle sammen senere. Må stikke til byen nå.

Klem;Ellen.

juppjupp

08.mar.2010 kl.09:31

Heioghopp:O)

Godt å høre at det gik bra etter forholdene, da gjenstår det bare å finne gjerningsmannen/mennene, håper det skjer fort...de kan jo skade fler...skummelt...

Håper du får en suuuper dag:O)

kozkoz

Toril

08.mar.2010 kl.13:19

Det er så trist det som har skjedd med sønnen din, kjære Ellen! Gir deg herved en kjempestor klem som trøs! Jeg skjønner godt at tårene dine kom når du så ham, for dette er bare helt forferdelig, kjære Ellen! Blind vold må bekjempes med flere politi i gatene, og ikke minst medmennesker som våger å bry seg! Husker innslaget på nyhetene han taxisjåføren som filmet blind vold på nært hold. Disse bildene har brent seg fast på netthinnen min! Jeg håper de som utøvde blind vold på sønnen din får sin velfortjente straff!

Jeg er helt enig med deg at mobbing kan sammenliknes med blind vold! Mobbing er verbal voldtekt. Det er lettere å forstå og forklare mobbing blant ungdommer, men at et voksne menneser i 40 - 50 årene mobber er vel noe av det som jeg ikke skjønner helt.

Et stort problem er når mobberen fraskriver seg ansvaret for sin mobbing, og legger skylden over på mobbeofferet. Det er ikke akseptabelt i det hele tatt! Jeg blir provosert når mobberen på sin side skriver de villeste løgner offentlig på sin blogg at han eller hun er blitt drapstruet. Slike stygge løgner og ville oppspinn hører ikke hjemme i det hele tatt! Det er en kjempeskummel beskyldning å komme med, og det offentlig på sin egen blogg!

Nå er det jo vist ved forskning at mobberen ikke innrøemmer mobbing, og de legger skyld over på mobbeofferet sitt! Det samme skjer jo i voldtekssaker også. Gjerningsmannen legger all skyld over på voldtektsofferet for selv å gå fri. Husk at et mobbeoffer og et voldtektsoffer aldri, aldri har noe skyld i ugjerningen! Problemet ligger hos mobberen eller voldtektsmannen!

Et tegn jeg har sett er at mobberen stadig må forsvare seg selv ved å delta i debatter om mobbing, legge ut haugevis linker til hjemmesider, lover og reger som omhandler mobbing etc. Dette er kun for å forsvare seg selv at han eller hun er uskyldig! I går la jeg ut kopi av to kommentarer som både jeg selv har mottat og som min gode venninne Siv Anita mottok på bloggenn sin fra en godt voksen dame! Når voksne mennesker kommer med stygge trusler på andres blogger, ja da har vedkommende sunket dypere enn noen sinne!

Det er jo et likhetstrekk at voldteksmannen legger skyld på voldtektsofferet, og en mobber legger skyld på mobbeofferet.

Takk for at du tar opp temaet, og mobbetema kan aldri tas opp nok!

Ønsker deg en kjempefin dag, kjære Ellen!:)

Klem Toril
Kjære vene! Jeg leste ingen blogger i går, så dette med sønnen din fikk jeg først med meg nå! I all verdens land og rike, noe så sjokkerende! Folk er gale, virkelig! Bra det gikk såpass bra som det gikk, men jeg skjønner godt at du var både bekymret og rasende av flere grunner da dette skjedde!

wendysinfamilie

08.mar.2010 kl.16:43

Så godt å høre at det ser ut som om det går bra med sønnen din.

Skjønner godt han bare ville hjem.. jeg er også slik vil ikke være borte for lenge ivertfall ikke om det ikke er etter eget ønske..

Uff ja vvi får virkelig håpe de får tak i de som gjorde dette..Straff ja jo... om vi kan kalle det Norge gir for straff så..Kan jo krysse fingrene å håpe.

Håper også du har en fin tur i byen.. og at det ikke er glat så du kan gå normalt i gatene.. jeg gleder meg til å gå i gater uten snø.. 3 uker igjen nå..

Klem

Georgine

08.mar.2010 kl.16:49

Skjønner ikke helt poenget må å mobbe andre på nettet, liker man ikke hva andre skriver så får man bare gå videre til neste.

Skriv en ny kommentar

hits