Våren er kommet:-)

Heisan. Se på dette flotte sørlansaværet vi har og får femmover.Bilde knabba fra fvn.no.
Akkurat nå er det 8 varmegrader her hos  hos.
Har vært på byen og kikket etter bukser i dag. Men finner jeg noen jeg liker......Neida.
Er så kresen på dongribukser. Må ha de som ikke er så smale nederst i beina. Alle bukser er vist slik i dag.

Eneste plassen jeg ikke var på er buksesmekken. Der reklamerer de med bukser i alle slaks fasonger. Der går jeg innom neste gang.
Som er i morgen.  Da er det legen atter igjen. Nå er jeg drittlei alt som heter leger.
Men dette er bare noe som må gjøres. Legger dere merke til en ting her??.Jeg starter mesteparten av mine settninger med men.
Men sånn blir det bare....Dette skrev jeg bare for å demonstrere litt

Så det var  gjordt klart til tog på torvet i Kristiansand. De stopper folk på gatene for og spørre om de ønsker å gå i tog.
Kvinnedagen har jeg egentlig aldri feiret på noen måte.
Dere da?. Har dere gått i tog i dag?.

Guri så mye bråk det hadde vært på hjemmreisen fra Danmark i går natt. Det var to damer som hadde gått amokk. De var drita fulle og satte i gang en krangel uten like.
Deres hjemmreise ble arresten. Huff. Tenk å må sitte der da.  Er så idiotisk når to damer slåss om en og samme mann. Det var det som var årsaken.  Ellers hadde bursdagen vært så koselig. De hadde feiret både fredag og lørdag.
Hun hadde også fått mye penger og gaver. Husker min egen 50 års dag.
Den feriret vi i kjellerstuen. Den stuen bruker vi når det blir masse folk.
Dette gjør de alle som bor her i blokka.  Da var det  morro. Vi hadde både god mat &fin musikk. Dette var det  min datter som stelte i stand. Hun er en kløpper på mat. Blir så delikat alt hun lager. Danderinge av maten hennes er like fin som det en kokk kunne steldt i stand.

Jeg har som dere leser lite å blogge om. Har nesten ikke besøkt en eneste blogg i dag. Helt ulikt meg.
Kom nettop hjem også da. Måtte hive meg i dusjen i morges for å rekke bussen. Hadde et viktig ærend som måtte gjøres tilig. Siden mor hadde så mye og fortelle,fløy tiden i morges.
Enda skinner sola ute. Må sitte her med gardinene trekt for.
Den skinner rett på pc'n. Men klager ikke jeg
Gatene i byen er fulle av vann. Det tiner som bare det nå. Nå er det vel lov å håpe på vår.....9 Mars i morgen.
Talen til konfirmanten er nesten ferdig. Jeg har holdt på med denne i månder nå.
Dette kan jeg ikke finne på nett. Må ha en tale jeg selv har skrevet.  I dag finner man alt på nett. Men får da være måte på.
Talen må jeg stå for selv. Huff. Gruer meg til dette. Liker ikke store folkemengder. Får angst av det. Ikke er jeg flink på dette heller.

Har noen der ute en morsom utfordring til meg??. Noe som bloggere ikke har så ofte. Eller har dere foreslag til hva jeg kan blogge om?
Egentlig skrev jeg dette rotete innlegget bare for og ha noe å gjøre. Skjer så lite for tiden hos meg.
Med untag av sønnen da selfølgelig.

Nå skal jeg rundt på deres blogger.  Må se hva dere har blogget om i dag.
Ønsker dere alle en flott kveld videre
*Klem*
Om dere trykker på linken konkuranser,finner dere konkuransen. Dere glemmer den bort...Må ha flere som deltar før jeg kan trekke vinner.

10 kommentarer

UtenVerdighet - Anne Belinda

08.mar.2010 kl.18:16

SV; tusen takk Ellen

ha en fin kveld videre du også...

VÅREN ER HER! håper jeg

Emmieverlasting

08.mar.2010 kl.18:52

Så deilig at våren har kommet til deg da!:o) her har det vært litt kaldt i dag, men solen har skint så jeg klager ikke! Håper det går bra med sønnen din:o)
klem til deg!

juppjupp

08.mar.2010 kl.18:56

En gang i dag var det plussgrad her...0.1 blå...juhuu...men nå er det minus igjen da...hmf...

Håper du får en super kveld:O))

Skrev en kommentar til på konkurranse bloggen din jeg:O))

kozkoz

wendysinfamilie

08.mar.2010 kl.20:19

hei og hopp din sukkertopp...

du du du du så du har linket til meg... så koselig men du men men kan du bytte linken med den nye :-)) kommer til den gamle der.. :-))

Ohhh jeg gleder meg til å se om jeg vinner i konken din ja.. skal få med fler... :-))

wendysinfamilie

08.mar.2010 kl.20:36

Linket til konkurransen din igjen jeg.. Håper det gjør så du får flere påmeldte....

http://wendysinfamilie.blogg.no/1268076679_jaaaaaa_konkurranse_k.html

Jeg vil gjerne vinne thi hi ...

Bukse ja uff det har jeg trøbbel med å finne altså... kjøpte meg en ny etter Dylan ble født.. den var skikkelig trang når jeg kjøpte den og nå så detter den av .. må ha belte på straaaamt om ikke den skal dette av..

Har desverre ingen utfordring.. :-))

Men en klem kan jeg sende thi hi

Georgine

08.mar.2010 kl.20:37

Bukser med vidde i beina finnes det en del av. Må vel bare på rette plassen. Er selv alltid på jakt etter bukser med smale ben og finner alltid noen som er for vide. Men lykke til på buksejakten.

Hilde&Tobias

08.mar.2010 kl.20:37

Det er så deilig at våren endelig er her;)) Håper ikke det kommer mer snø altså, for da går jeg i hi!!!

Håper det går bedre med sønnen din, og håper virkelig han husker hvem som gjorde dette.

De fortjener sin straff!!!

I dag begynner Paradise Hotel;))) Skal du se??

Toril

08.mar.2010 kl.21:22

Åh kjære Ellen!:) Tusen takk for kjempekoselig kommentar som alltid på bloggen min!:) Nå har jeg tatt meg parasett og har fått ned feberen litt. Satser på å få meg en god natts søvn i natt, så retter vel forkjølelsen på seg i løpet av morgen dagen og på onsdag.

Det ser ut som om dere har fått vår hos dere jeg. Hos oss har det også vært mildt i dag, men overskyet. Det har regnet, og det er mye blankis på veiene.

Det blir spennende m.h.t talen du skal lage. Jeg holdt tale for min nevø da han ble konfirmert. Nå holder jeg på å forberede tale til han skal gifte seg i sommer. Det blir spennende. Tenk at min "lille" nevø skal gifte seg!:) Jeg gleder meg!:)

Hmm... Hva du skal blogge om ja. Jeg synes du skriver så mye interessant i bloggen din som du har jeg Ellen!:) Det kjempeinteressant å lese bloggen din, og du skriver kjempebra!:) Jeg liker å lese om dagliglivet til bloggere, og hva som opptar dem! Bloggen din er kjempebra!:)

Ønsker deg en kjempefin kveld!:) God natt og sov godt!:)

Klem Toril

gulltopp

09.mar.2010 kl.00:16

Fint vårbilde på toppen her! :) Deilig med sol og snøsmelting, og... Ja.. Men jeg bare venter og venter på ORDENTLIG vår, sånn at jeg kan gå med joggesko! Det skal bli så deilig.. :) Husker jeg så bilder en gang fra da datteren din ordnet mat til et selskap... Det så jo skikkelig profft ut!

De damene som kranglet om samme mann, uff for en tragedie! At de gidder å kaste bort tiden sin på det... Har han vært sammen med begge to, eller ikke klarer å velge, så ville jeg i alle fall vært ute av døra fort som bare det... I alle fall sånn jeg ser på livet i dag.. Ville kanskje vært annerledes for mange år siden... Jeg så forresten bildet av klesskapet ditt, det var ikke SÅ ille, da.. Mitt er mye verre, det kommer IKKE på nett for å si det sånn! Hihi.. Der ramler det ut bare jeg åpner døra! :D

Ha en fin natt!

Klem
Her regner det igjen i dag, og det er surt og kaldt! Vil ha vår nå!

Bukser ja, det er helt umulig å finne. Enten er de for trange på hofta, ellers så er de så slakke i livet at jeg kan få en melkekartong mellom ryggen og linningen. Helt håpløst.

Så patetisk å havne i fyllearresten på danskebåten! Det er nesten så lavt som man kan synke uten å bryte loven. Men fint de hadde en bra feiring!

Kos deg i varmen og solen, håper det går bra med sønnen din! :)

Skriv en ny kommentar

hits