Litt sur!

GOOD MORNING Pictures, Images and PhotosGod morgen kjære bloggvenner.
Jeg er som overskriften sier litt sur.
Hvorfor i all verden  er det snudd om her på blogg.no?
Med dette mener jeg dere som leste bloggen min. Samtidig dere som kommenterte innleggene.....Hvor er dere tatt veien..?
Jeg orker ikke sitte og skrive innlegg kun til meg selv. Noen er det jo selfølgelig som er trofaste her inne.

Kunne dere ikke i det minste skrive grunnen!
Dere som var så flinke på og gi meg tilbakemeldinger. Hadde ikke jeg kommentert deres,skulle jeg gitt det til. Mine kommentarer kan dere ikke klage på.
Kun 1 menneske har kommentert i natt/går kveld...Dette blir for dårlig folkens.

Dette gidder ikke jeg holde på med lengere. Om dere i det minste kunne skrevet hvorfor. Er det noe andgående innleggene dere ikke liker....Jeg tåler å høre der:)
Jeg hadde på innlegget om sønnen 29 kommentarer. Flere enn på konkuransen. Sier dette litt. Slike ting er jo ikke hver dag skjer.
Takk og lov for det.
Som jeg har nevndt før...Det er IKKE kommentarantallet dette kommer ann på. Det er dere som var her fast.
Jeg er mer en fornøyd med dere som er innom her.

Hva jeg ser med egene øyne rundt omkring på blogg.no er en anna ting. Så med andre ord må det være mine innlegg som dere har mistet intressen for. Tro nå for all del dette ikke gjelder nettop du som leser dette nå....
Kan være naboen..
Jeg gidder ikke blogge mer om det ikke blir respons snart. Ikke fordi jeg er for bortskjemdt med kommentarer. Langt derifra.
Hadde 1 fast leser i nesten 1 år. Kun en som kommenterte....Skjønner ikke jeg gadd forsette. Så plutselig kom dere til etterhvert.

Vær nå helt ærlig med meg. Føler dere dere forplikta til og svare på mine kommentarer. Ikke gjør det er dere snille.
Ellen gir uten å forlange noe tilbake!
Dette har jeg nå tenk på siden dette med sønnen. Dette gir meg en bismak.
Om dere bare kunne gitt meg et hine eller ett eller annet...Da hadde jeg blitt glad igjen.
Skulle enda gitt det til om ikke jeg var innom deres blogger.

Eneste som har opptatt meg de siste dagene er følgende.....FØLER DERE  AT DERE ER FORPLIKTA TIL Å SVARE PÅ MINE KOMMENTARER? Vær så snill å svar meg. Så blir Ellen så glad igjen.


Kjekk og klar tale dette!

Lurer på om denne hang i ganga  der jeg bodde i slettheia. Kunne ligne på dette hehe...
Fant noen morsomme plakater.
De her måtte jeg le av. Spesieldt det siste her. Får hvertfal opp humøret mitt de her.

Nå må du som leser dette NÅ ikke ta dette til deg!
Er sikkert ikke deg/dere dette gjelder.  Vit at jeg setter pris på dere alle sammen. Alle dere som jeg i det senere år har blitt bloggvenn med!
Ha en flott dag videre alle sammen.

PS: Egentlig gjelder dette ingen. Men det jeg lurer på er hvorfor! Det må være innleggene mine dere er misfornøyde med!
Håper dere er ærlige og svarer meg. Hva vil dere lese på min blogg?. Gi meg et hint. Ikke føl dere forpliktet til å kommenter.
Dette føler jeg SÅ sterk på meg. Jeg har en liten luring på lager ser dere. Lese litt millom linjene histen og pisten....


*Klem klem*31 kommentarer

Julie

11.mar.2010 kl.07:04

hahaha, ler av plakatene !

Ellen.

11.mar.2010 kl.07:39

Julie: Hei. kanskje skulle du heller svart på innlegget her...

Håpet jo på det:)

Hilde&Tobias

11.mar.2010 kl.08:09

Goooood morgen Ellen;)

Nei, jeg føler meg ikke forpliktet til å kommentere. Jeg kommenterer det jeg vil og ønsker, har jeg ikke noe spesielt å si, kommer jeg bare innom for å ønske deg en god dag;))

Men du vet at jeg alltid leser innleggene dine, alt sammen;))

Det er frustrerende å se at mange kommer innom men få legger igjen en hilsen. Men sånn er det bare tror jeg.

Synes ikke du skal slutte å blogge av den grunn. Tror heller ikke du kommer til å gjøre det;)) Hihi

Håper du får en fin dag;)))

Klem

altvel

11.mar.2010 kl.08:20

Hmm.. jeg er nå innom hver dag, og du får da alltid kommentarer ser jeg. Kanskje ikke fra meg, men andre? Jeg vet ikke hva som har skjedd, jeg. Kanskje det går litt i bølger. Leserne kommer nok tilbake ,skal du se:) Jeg fortsetter nå som før, så får vi krysse fingrene. Innleggene dine er det ikke noe galt med vel! Nei da, ny dag nye muligheter!

Ha en god dag!

Hege O)

altvel

11.mar.2010 kl.08:32

Hmm. Jeg la inn en kommentar her jeg, er den blitt slettet? Kanskje det er grunnen- at denne "sperra" på bloggen din har gått amok? Jeg prøver å sende nå, så får vi se..

Hege O)

May Wenche

11.mar.2010 kl.08:33

Hei og god morgen : )

Jeg ser ikke noe feil i innleggene dine ; ) det er heller meg det er noe feil på, fordi jeg synes bloggingen begynte å ta for mye tid...Det skal endel timer til for å kunne " fordype" seg inn i hver enkelt blogger for så å gi en kommentar som svarer på det det blogges om ; )

Innlegget om sønnen din var såpass oppsiktsvekkende at det rystet såpass mange tror jeg og tragedier som det blir oftere kommentert enn vanlige hendelser i hverdagen.

Jeg tror at de dagene som du får mange kommentarer så er det fordi at folk har satt av tid akkurat den dagen til å bruke tid på bloggen og at du bør være glad for de dagene goså de dagene som du får mindre kommentarer så er folk opptatt med å leve livet på utsiden av pc skjermen ; )

Jeg tror ikke det har med deg personlig å gjøre !

Ble nok en lang kommentar fra meg dette ....håper ikke dette gjorde ting verre for deg ; )

Ta ikke lite kommentarer som ett tegn på at du ikke er bra nok !! Vi lever bare livene våres ; )

De plakatene fikk smilebåndet mitt til å lette på seg også ; ) hehe

Håper du får en fin dag.Skal hilse fra alle her.Blir en lang dag for meg dette....skal på sykehuset kl.11.00 til diabetessykepleier og ultralyd.

Klem : )

For å være helt ærlig så forstår ikke jeg helt hva du er sur for...Mange av bloggerne dine har familie har jeg sett og det krever mye tid og oppmerksomhet...Så om ikke du får så mange kommentarer fra dine "faste" så har helt sikkert ikke det noe med deg å gjøre ; )

Heidi Halvorsen

11.mar.2010 kl.09:03

Hei! Om det er noen trøst, var det svært få som har kommentert hos meg i de siste dagene også! Tror kanskje folk prioriterte sola jeg! ;-) Har vært dårlig til å kommentere selv de siste dagene også, fordi tida ikke har strukket til.. Har holdt på med en novelle, som jeg sendte fra meg i går. Og så var jeg på en husrens på tirsdag... Det lille overskuddet jeg har hatt, har gått med til det... I dag er det ingen sol her, men det er vel tid for litt helgevask! Gleder meg! :-( Ha en flott dag! Klem

juppjupp

11.mar.2010 kl.09:11

God morgen snuppa:O))

Hos meg er det heller få som kommenterer, men jeg legger igjen en hilsen hos alle jeg er inne hos, om ikke daglig så ofte:O))

Setter pris på bloggen din og håper du får svarene du leter etter:O))

Ha en topp dag:O))

kozkoz

dobbelmamma

11.mar.2010 kl.10:51

Hei Ellen

Uff, ble litt lei meg når jeg leser innlegget ditt. Jeg har ikke vært innom her på en stund, Men det har ikke noe med dine innlegg å gjøre, det har med min tid. Litt for travelt med tvillingene.

Jeg er ingen fast leser av bloggen din, men leser når jeg har anledning.

Fortsett å blogge du, kommentarene kommer nok tilbake :-)

Ønsker deg en fin dag !

Miss Nadinapus

11.mar.2010 kl.11:13

Hei, kjære Ellen!:) Ha, ha, ha!:) Kjempeherlige bilder!:)

Kjempekoselig å lese et nytt blogginnlegg hos deg!:) Vi som er dine faste blogglesere synes alltid at det er kjempekoselig å besøke bloggen din, og ikke minst kommentere på den!:) Jeg skjønner deg godt. På vg-blogg hvor jeg blogger fra, så er vi noen få som kommenterer på hverandres blogger, og det har ført til at vi er blitt godt kjent med hverandre. Jeg vet alltid at hvis jeg skriver innlegg på vg-bloggen min kommer mine faste lesere innom i løpet av dagen med en hilsen. Det er kjempekoselig!:)

I uken her når jeg har vært syk har jeg hatt bedre tid til å kommentere på bloggene til mine bloggvenner, men vnaligvis så blir det en tur innom før jeg legger meg for å kommentere på bloggene til mine bloggvenner!

Jeg synes ikke du skal slutte å blogge jeg! Husk du gleder oss som følger bloggen din!:) Det mener jeg kjære Ellen! Jeg kommer alltid til å lese bloggen din, for du tar oss med inn i din verden!:)

Jeg ønsker deg en kjempefin dag!:)

For å finne profilen til bloggen min så går du på "venner" på din egen blogg, og finner profilebildet til bloggen min! Deretter klikker du på den, og du kommer rett inn!

Stor klem fra Toril

farmoringrid

11.mar.2010 kl.11:40

Hei, noen dager er jeg ikke så mye inne på PC`en. Jeg leser bloggen din og kommenterer

der jeg føler jeg har noe å si.

Jeg ser på min egen blogg at det er mange flere som leser enn som kommenterer. Slik er det

bare.

Ha en fin dag!

Sanna

11.mar.2010 kl.11:45

Når det er 11 millioner blogger og lese, så tar det litt tid og nå gjennom alle, men så er det og den evige diskusjonen om mobbing og slike ting, som jeg tror folk er evig lei av og lese no, ihvertfall det jeg har hørt. Det er mulig at kanskje man kan tenke på og kutte ut den mobbesnakkingen , så får man flere lesere?????????????????????????

Miss Nadinapus

11.mar.2010 kl.12:11

Glemte å svar på en ting kjære Ellen! Jeg føler meg slett ikke forpliktet å skrive kommentarer på bloggen din. Jeg skriver kommentarer på bloggen din, fordi jeg elsker å lese det du du skriver, og fordi jeg liker bloggen din. Du skriver til oss lesere, og du skriver kjempebra!:) Bloggen din er ærlig og oppriktig, og det er en slik blogg jeg liker å lese.

Emmieverlasting

11.mar.2010 kl.12:51

Føler meg på ingen måte forpliktet til å kommentere! Jeg leser det du skriver, og kommenterer hver gang jeg har lest. Syns det er veldig koselig å ha deg som blogg venn!:o) Hvis du har lyst til å finne frem en link til ett av dine tidligere innlegg om evnene dine, husker du hadde ett ganske langt ett med forskjellige historier, så tar jeg gjerne med det neste gang jeg skal ha ett anbefalings innlegg!

leirabestas

11.mar.2010 kl.14:29

Hei på deg.tror det er første gang eg titter innom.fikk min 1 blogg 1mars.det blir helst

dem som legg seg til som min venn eg kommenterer.deg kom eg over gjennom

ei hyggelig dame som la seg til på vennelista mi i dag.Eg får no ikke alverdens med respons på bloggen min,men det er hyggelig med det som kjem.Ellers får eg veldig masse innspirasjon

fra andre bloggere spesielt på hobby fronten.Du kan godt få bli min venn :) SYNES FORESTEN ATT SIDA DI ER SUPERFIN

☆Rebella☆

11.mar.2010 kl.14:52

Hahaha, tror du ikke jeg har skrevet ALTfor lang kommentar (igjen!) for kommentarfeltet, slik at jeg fikk beskjed om at den var for lang?! Jeg har derfor kuttet opp kommentaren min;) Fatte meg i korthet har liksom aldri vært min ting;p

Her er nå i hvert fall kommentaren, i to deler;

Kan jo bare snakke for egen del, og jeg skriver jo selvsagt fordi jeg selv vil, selvom det er naturlig å føle seg forpliktet til å svare et menneske man bryr seg om, uten at det er noe negativt i. Du vet jo at jeg er en slik stresseperson som hater å ikke få svart tilbake på kommentarer når de kommer, de gangene jeg ikke har overskudd til det, men det er jo fordi jeg føler det litt som at når en person sier noe koselig til en, så er det helt feil å ikke engang skulle si takk/hyggelig å høre, dessuten vet jeg å sette pris på at vedkommende har brukt tid og energi på innleggene sine - jeg misliker det jo selv enormt når jeg har gjort meg flid med et innlegg som betyr noe for meg, så kommenterer folk uvesentlig for selve innlegget, eller bare svarer på noe jeg har kommentert på deres blogg - gjerne ikke alle som reagerer på slikt, men det gjør jeg. Jeg er veldig opptatt av høflighet og sosiale manerer, og når folk ikke gidder å legge to pinner i kors engang, for å imøtekomme et annet menneske som er hyggelig mot en, når folk ikke engang har såpass folkeskikk at de kan ta seg tid til å si et velrettet 'takk', da blir jeg skikkelig provosert! Nå tenker jeg ikke på feks toppbloggere som jeg ikke kjenner til, for jeg skjønner jo veldig godt at det ikke er mulig å sitte og svare takk el lignende til hver enkelt person da, men når det er folk man nå kjenner såpass til på blogg eller Facebook, folk man har kontakt med - da mener jeg det må kunne gå to veier. Jeg har faktisk fått kommentarer på min egen blogg om at vedkommende savnet kommentarene mine og besøkene mine på bloggen sin - så har ikke vedkommende selv giddet å kommentere en skitt på mine innlegg! Men klage på mitt fravær på sin blogg, det kunne h*n! Jeg visste nesten ikke hvordan jeg skulle reagere på det - hva sier det om innstillingen?! Og haha, tror du ikke også at vedkommende postet den kommentaren på et innlegg hos meg uten å kommentere NOE som var relatert til selve innlegget - bare den kommentaren som vedgikk personens egen blogg og klaging på at jeg ikke hadde vært der på en stund! Helt utrolig;p

Det er gjerne kun meg som reagerer så sterkt, men som sagt; høflighet og den type dannelse sitter sterkt i meg - jeg klarer ikke engang gjøre det samme tilbake til slike personer, for det ligger så sterkt i meg at jeg ikke oppfører meg slik (jeg sier jo ikke at verden forandres til det verre av at noen er slik, men det irriterer meg bare), selvom de hadde fortjent å få det samme tilbake, så kan de se om de synes det er så koselig å skrive innlegg uten å få relatert respons. Enkelte bloggere behandler andre medbloggere som om disse andre kun er til for å kretse om deres blogger.

☆Rebella☆

11.mar.2010 kl.14:53

Jeg vet ikke selv hva som gjør at folk ikke lengre kommenterer, men om det ikke er folk du har såpass å gjøre med, tror jeg folk kan ta det feil opp at du 'går til angrep' på deres mangel på tilbakemeldinger, og du kan ende opp med at disse gjerne ikke lengre besøker bloggen din - dette er i verste fall, og langt i fra sikkert at kommer til å skje. Jeg sier det bare ut fra slik jeg har sett på andre blogger, hvor lignende ting er tatt opp - man har liksom ikke lov til å kreve noe, kan liksom ikke ta opp noe som helst, virker det som;0 Synes fremdeles man skal ta opp de tingene man vil, og det ville ikke ha stoppet meg - om lesere skal falle fra bloggen min pga de ikke liker at jeg reagerer litt annerledes enn de tiltenker meg, og om slikt plutselig skal få folk til å mislike meg, så vær så god! Jeg skriver ikke for å tekkes andre!

Tror det er ganske mye jantelov når det gjelder blogging og bloggens uskrevne regler; av og til tenker jeg at folk sitter med den innstillingen 'bare blogg og hold kjeft' - krav, krav, krav om at bloggeren skal tilfredsstille leserne, uten å få stille noe som helst 'krav' tilbake, og da tenker jeg mye på ting jeg leser på Voes blogg (hun øverst på topplisten). Den jenten er så skjønn og positiv, prøver alltid å være god og snill med folk og gjøre godt for folk, men det er liksom aldri bra nok for en del lesere, og de er de FØRSTE til å dømme henne nord og ned om hun ikke kommer med innlegg når de forventer det, og dette er liksom folk som liker henne som blogger - det er faen meg gribber, ikke annet! Virker som om folks personligheter skal skrenkes inn og minskes mest mulig proporsjonalt med jo mer kjent en blir, og det er så forbannet feil;( Jeg håper likevel det ikke er en brøkdel slikt som er her i ditt tilfelle - jeg har bare ikke så superstor tro på den typiske blogglesermengden, slik jeg har sett den reagere på en del bloggere, som den liksom liker.

Uff, haha, nå har jeg bare forvirret enda mer, jeg har så vondt i ryggen at jeg bare mumler og maser i vei, uten å tenke flere ganger gjennom det jeg skriver (vanskelig å konsentrere seg når det er så vondt;( Idiotsmertestillende, de skal jo liksom hjelpe!) - du må bare unnskylde meg om jeg ikke har vært så flink til å forklare, jeg skulle gjerne ha ventet med å svare på dette, men jeg har jo alltid det evinnelige presset på meg, vet du;p Mitt eget dumme press som jeg selv skaper! Jeg vet i hvert fall at enkelte kan du bare aldri tekkes, uansett hvor mye du gjør riktig - så lenge du liker din egen blogg, er det virkelig det viktigste - du vil alltid finne lesere som er av samme innstilling og personlighetstype, selvom det kan ta litt tid å finne dem, så skulle jeg ha gitt et råd, dersom du heller føler for å kutte helt ut når du mister tilbakemeldinger du setter pris på, er å heller ta en tur rundt i bloggverdene for å oppdage folk som er slik du liker, beslektede, og når du oppnår kontakt der, vil det oppstå noe tilnærmet dialog, ofte daglig - slik vi to har, feks;) Det tok jo tid før vi fant hverandre her innpå, men nå 'snakker' vi jo sammen daglig, og det vil skje når du finner andre folk du også kommer på bølgelengde med. Så hadde det vært meg som var lei av skrive innlegg uten å føle at jeg fikk tilbake i nærheten det jeg kunne ønske, ville jeg heller tatt en liten pause fra selve det å skrive, og heller brukt tiden på å oppdage nye blogger, nye folk, og kommentere flittig;) Dårlig forklart, jeg vet, men jeg håper det kommer noenlunde frem♥ God klem, kjære Ellen;D

Øyvind Møller

11.mar.2010 kl.15:07

Føler ikke at jeg er forplikta til å kommentere hele tiden. Jeg kommer heller med kommentarer/innspill der jeg føler jeg kan bidra med noe.

Du har en kjempefin blogg og tror det er mange som er glad i den, jeg er i allefall. Du er ikke slik som mange andre og bare legger ut tull og vas... (bare se på min)... Jeg leser også nesten alle innleggene dine når hodet mitt er skrudd på rett plass.

-=:haengoddagklem:=-

gulltopp

11.mar.2010 kl.15:15

Føler meg ikke forpliktet til å kommentere... :) Gjør det fordi jeg vil! Men jeg kommenterer jo til alle som kommenterer hos meg først, men hvis jeg får en sånn teit kommentar som "fin blogg" så går jeg bare inn på den bloggen og sier "takk". Når jeg skriver lengre kommentarer, sånn som jeg gjør til deg, er det fordi jeg vil, og fordi jeg liker den bloggen! :) Jeg har vært litt fraværende de siste dagene fordi jeg har holdt på med bursdagsfeiring osv, har bare svart på et par kommentarer og latt resten vente på seg, har hatt dårlig tid.

Men jeg også, tror jeg kommenterer på veldig mange fler blogger enn jeg får kommentar tilbake! Det er litt teit, jeg synes det bare er vanlig høflighet jeg, å kommentere på den bloggen som kommenterte på din først...

de plakatene er skikkelig herlige, ler godt av de! :D

Du må ikke tenke på å slutte å blogge da, Ellen... Hva skulle jeg gjort da? :) Ikke alltid jeg får kommentar på innleggene mine en gang, jeg.. Jeg føler av og til jeg sitter å blogger for meg selv..

mia

11.mar.2010 kl.17:41

Heisann!

Jeg er innom og leser hver dag, men den siste uka har jeg ikke hatt tid til å kommentere så mye. Men jeg har kommentert de fleste bloggene jeg leser hver dag. Og hos meg er det likt for alle, har jeg det travelt så har jeg det travelt.

Georgine

11.mar.2010 kl.18:37

Synes noen ganger jeg ikke må kommentere, men er innom deg alltid når du har skrevet noe nytt Kommer an pa hva du skriver om jeg kommenerer, kanskjer er none av innleggen dine lange, snakkes.....

Ellen.

11.mar.2010 kl.18:45

Georgine:Heisan.

Dette må du selfølgelig finne ut av selv:) Ikke alltid jeg heller gidder å kommentere.

Til dere andre.

Jeg kommer innom med et innlegg i morgen tilig. Har så innmari vondt i ryggen i kveld.

Ha en strålende flott kveld videre alle sammen:)

Klem,Ellen.

Miss Nadinapus

11.mar.2010 kl.18:45

Jeg er meget uenig med Sanna! Temaet mobbing er et kjempeviktig tema, og det kan ikke skrives nok om det temaet! Jeg har sett mange ganger her inne at de som engasjerer seg i viktige samfunnsdebatter som f.eks mobbing er, har hatt mange svar på bloggene sine! Det er noe som engasjerer folk i alle aldre!

Hvis du ikke liker å lese blogger som tar for seg mobbing, ja vel, så er valget ditt om du velger å lese bloggen eller ikke! Det er bare å gå ut fra den bloggen det gjelder!

Miss Nadinapus

11.mar.2010 kl.18:50

Huff da!:( God bedring kjære Ellen!:)

Stor klem fra Toril

Catzy

11.mar.2010 kl.19:51

Tusen takk for dine koselige kommentarer på bloggen min;=) Det varmer veldig med dine hyggelige kommentarer, og jeg setter stor pris på dem;=) Bloggen din er blitt en av mine favorittblogger, og jeg må innom bloggen din hver dag i når jeg har en ledig stund! Jeg skulle ønske døgnet hadde 24 timer ekstra til å kommentere på flere blogger som jeg liker å lese.

Jeg har sjelden tid til å oppdatere min egen blogg, eller skrive på andres blogger på hverdagene, for hverdagene hjemme hos oss går i ett for oss alle. Om ettermiddagene og kveldene er begge datamaskinene (bærbar og stasjonær) våre opptatt. Det er sjelden mannen min og jeg har tilgang til datamaskinene, for barna våre bruker dem til å gjøre lekser på. Vi har bestilt oss en bærbar PC til, for det har vi et sterkt behov for.

Jeg er på jobb fra kl.08.00 - 16.00 hver dag. Når jeg kommer hjem er middag. Mandag til torsdag har barna sine fritidsaktiviteter (piano, håndball og fotball). Når de kommer hjem gjør de lekser, og vi kontrollerer om leksene er godt nok gjort. De to eldst barna våre har et ønske om å bli hørt hvis de har prøver. Yngstemann legger seg kl.21.00, og de to eldste legger seg kl.22.00. Da er det godt for oss "gamlinger" med litt tid for oss selv før vi legger oss.

Jeg koser meg hver eneste gang når jeg kommenterer på bloggen din, Ellen;=) Jeg kommenterer bloggen din fordi jeg vil det selv! Innleggene dine river meg med, og jeg blir engasjert av det du skriver.

Som mamma til barn i alderen 11 - 14 år ER og BLIR temaet mobbing et VIKTIG tema som ALDRI kan diskuteres nok. Til deg Sanna! Du aner ikke hvor mange ganger vi har hatt foreldremøter på skolen hvor barna våre går, og hvor temaet har vært: mobbing! Hvis ledelsen på skolen hadde sagt til oss foreldre: "Vi har fått tilbakemelding fra noen foreldre de er lei av de utallige foreldremøtene med temaet mobbing" hadde jeg som mamma reagert kraftig på det.

Slik er det med oss bloggere også. Jeg har sett på nært hold med mine egne øyne at en av mine beste venninner er blitt mobbet og sjikanert på bloggen, og det helt UTEN grunn! Hvis jeg som blogger ønsker å skrive om det på bloggen min, er det for å vise for andre bloggere at mobbing er et økende problem på nettet.

Bare fortsett å blogge om akkurat det du vil, Ellen;=) Slike herlige bloggere som deg trenger vi flere av;=)

Riktig god bedring med ryggen din!

Bloggklem fra Catzy

juppjupp

11.mar.2010 kl.20:05

Hei tuppemor:O))

I dag har du da i hvertfall fått en drøss med kommentarer...hihi...

leset på en annen blogg at du har vondt i ryggen i kveld...ville bare sende deg noen gode stråler som gjør ryggen din bedre i en fart:O))

kozkoz

Frustrerte Heidi

11.mar.2010 kl.20:22

Hei Ellen.

Jeg leser nesten ingen blogger jeg da. Jeg er innom en gang i mellom og leser meg opp på de bloggene jeg har på bloggrollen min, dva..jeg leser poster tilbake i tid, også prøver jeg og svare de som kommenterer hos meg.

For mitt vedkommende er det så enkelt som at jeg rett og slett ikke har tid til å lese blogger hver eneste dag, som oftest poster jeg en post på bloggen min, svarer på eventuelle kommentarer også er jeg innom noen få blogger alt ettersom hva tiden tillater. Jeg har jo tross alt fem barn, så jeg kan ikke sitte så lenge forran pc om gangen. Det blir mye fra og til for mitt vedkommende.

Jeg blogger ikke på blogg.no heller...

Det er jo ikke alltid man har noe å kommentere selv om man har lest en post heller da....

Ha en fin kveld videre da, håper du ikke er sur lenger? Det er bortkastet energi ♥
Her har du i alle fall fått respons, ser jeg! :)

Folk er generelt slappe til å kommentere, særlig hvis de ikke føler de kan tilføre samtalen eller innlegget noe mer enn det som allerede er sagt. Jeg prøver å kommentere på alle innlegg, men som flere sier her, det er ikke alltid tiden strekker til. Jeg håper du får de svarene du er ute etter her, og jeg håper du ikke slutter å blogge :) For jeg liker bloggen din, og deg, veldig godt.

Den kommentaren til Rebella, var fantastisk, for en herlig dame :)

Ha en fin kveld Ellen, og ikke tenk så mye på dette med tall og kommentarer :)

Rebella

11.mar.2010 kl.21:26

Hei skjønning;) Jeg har tenkt mye på deg gjennom dagen, så jeg ville bare komme innom igjen og gi en god klem, så ser jeg at du har skrevet i ene kommentaren din over her at du har så vondt i ryggen i dag, du også - kanskje derfor jeg har tenkt ekstra på deg, gjerne? Jeg har jo en veldig dårlig dag for ryggen selv, så kanskje du har vært ekstra i hodet mitt i dag ettersom du også sliter mye med den nå - uansett håper jeg virkelig du får en superfin kveld♥ Jeg fikk bare lyst til å komme innom og si at jeg er glad i deg, jeg håper du vet hvor prissatt du er, og ikke bare av meg her inne, men garantert mange andre her også;) KJEMPEgod klem, vakre du♥

wendysinfamilie

11.mar.2010 kl.21:42

Hei og hopp.. tulleskrulle..

Nei føler meg absolutt ikke forpliktet til å svare på kommentarene dine... Tar meg god tid til å lese dine innlegg. Synes de er både morsomme, triste(noen ganger) og innimellom kjempemorsomme. Kan smile , humre og føle meg trist på en og samme tid etter å ha vært innom deg..

Nå uff ser du har en vond rygg i kveld.. Tvi Tvi til at den blir bedre fortere enn fortest..

Jeg prioriterer min kommentering og lesing av blogger på denne måten.

Først kommer de som har kommentert hos meg.. IKKE DE SOM SIER KUL BLOGG KOM TIL MEG osv..

Så kommer de bloggene jeg vil innom så ofte jeg kan..

Det hender jeg glemmer noen men de tar jeg igjen når jeg husker de.. (ikke god med navn tar tid for meg å huske)

Så kommer alle andre om jeg har mer tid..

Nå er det også slik at jeg som regel ikke har tid til å lese/kommentere før Dylan er i seng..

Ohh du .. Jeg vil fortsatt vinne konken din thi hi..

lagde nytt innlegg om den her om dagen.. håper det hjalp.. :-))

Stor god klem til deg fra lille meg :-))

quiltmania

12.mar.2010 kl.09:26

Alle ønsker vi vel kommentarer på bloggene våre, men jeg tror det er viktig at vi tenker på et dette er et "flyktig medium". Jeg "dumpet" innom din blogg fordi du hadde skrevet et innlegg på en annen blogg jeg var innom. Klikket på din kommentar og havnet derfor hos deg. Slik er det vel for de fleste av oss bloggere. Synes ikke du skal ta dette så personlig, men forstår godt din frustrasjon. Synes ikke du skal gi opp bloggingen pga av dette. Titter innom igjen jeg :-)

Hilsen Heidi

Skriv en ny kommentar

hits