God morgen :-)

Good Morning Pictures, Images and PhotosDette dobbeltskriver jeg hver bidige mårra.
Kom meg aldri så langt som inn på nett i går ettermiddag/kveld.
Gikk på byen i stedenfor. Ikke på kvelden alså.  Kom hjem allerede klokka 8 i går kveld. Så desverre ingen danseaften.

Her er et ord velkjendt nå. Eller flere ord som latskapen lenge leve. Enda er ikke dette klesskapet tatt. Jeg skylder på våren. Mange som lider av vårslapphet. Kjekt med alle de undskyldningene som er funnet på her i livet.
Leste dere om denne 7 åringen som sultet seg i hjel?
For en tragisk sak dette også var.
Et britisk ektepar lot datteren sulte seg til døde. Huset var fuldt med mat. De gadd ikke lage mat til henne.

Om dere ikke har lest dette men vil lese det,finner dere det på forsiden på startsiden deres.
Så mye tragisk som skjer hver eneste dag.  Har så vondt av de stakkars jordskjeldsofferene også. Ramms stadig på nytt av nye skjelv.

i som er så heldige og bor her i Norge har det i forhold som plomma i egget. Her syter vi hver eneste dag pga bagateller. Deriblandt er jeg. Men det er også du som leser dette nå. Vi syter fo det minste. Egentlig burde vi skamme oss.
Til og med det aller minste problem klager vi på,været. Har sittet og tenkt på dette lenge nå. Er dere iikke enige med meg?  Været kan vi ikke gjøre noe med likevel.

Her sier vi stakkars folk. Gjør vi noe med det....Nei.  Jeg støtter enkelte saker som hjerte og lunge,kreft,krybbedød, og sist men ikke minst frelsesarmen. De gjør så mye godt for folk at de kommer jeg alltid til å støtte.

Alle kan hjelpe noen,men ingen kan hjelpe alle. Dette ordtaget er vel velkjendt for de fleste.
Er dere med på  og gi støtte til  noen?.

Har litt bloggtørke nå. Vet ikke helt hva neste linje vil bli. .Her er hvertfal katten til naboen.
Er en tyrkisk angora pus. Fin?.
Det er de som bor i andre etg som eier denne. Det er en innekatt. Han er 13 år gammel. Så kjælen som bare det.
Her må jeg oppsøke de dyr som jeg vet er i nærheten.
Likedan en hvit katt som går på utsiden her mater jeg inn i mellom. Må  se et eller annet dyr hver dag jeg.

Gå rett ned i andre etg er ikke så lang vei. Men om katten orker besøk så ofte,er en anna sak. Den gjemmer seg gjerne på soverommet når den vil ha fred.
Mens jeg sitter her og ser ut av vinduet,kommer det en sort/hvit gatt ruslende på garasjetaket. 
Dette er katten til en over veien her. Ser det på det blinkende halsbåndet den har rundt halsen.

Der at dette innlegger blit fryktelig rotete. Tror bare jeg må vente til jeg har noe å blogge om....
Er helt tom.
Stikker heller innom deres og kommenterer.

Må vel sparke meg i gang med klesskapet også. Det rydder seg desverre ikke selv. Får se om et etterbilde på et ryddig klesskap kommer senere i dag.Ha en flott lørdag videre alle sammen.
Om noen har en utfordring,kom gjerne med den. Bare ikke de som jeg har tatt før.
*Klem*


 


14 kommentarer

UtenVerdighet - Anne Belinda

13.mar.2010 kl.06:55

Hei Ellen:o) ønsker deg en god morgen,

ønsk meg gjerne lykke til, to timer til jeg skal på legevakten:. :o)

UtenVerdighet - Anne Belinda

13.mar.2010 kl.07:15

SV; jeg ringte legevakten tidligere i natt, men de ville ikke ha meg før første buss gikk, så jeg er pent nødt til å vente. kan nesten ikke skrive, er full og lei......

huff

Georgine

13.mar.2010 kl.07:33

Tidlig oppe idag?

Inger Anne

13.mar.2010 kl.10:03

Hei, takk for hilsen på bloggen min. Det går i rykk og napp det meste med meg, enten det er håndarbeid eller husarbeid. Heldigvis er jeg ikke sånn på jobb :-D Lykke til med våroppryddingen, det er deilig når det er gjort :-)

altvel

13.mar.2010 kl.10:15

Hei, hei! Ha en fin lørdag Ellen!

Hege O)

Miss Nadinapus

13.mar.2010 kl.11:28

Hei, og riktig god lørdags formiddag, Ellen!:) Det er så mye syke mennesker i verden, og noen foreldre er totalt uegnet til å være foreldre! Jeg ble så sint da jeg leste dette! Ingen normale foreldre sulter sitt barn! Jeg blir rystet når jeg leser slike historer.

Det har du rett i. Vi i Norge har det egentlig kjempebra, men vi er flinke til å klage, selv om vi vet at det er andre som lider voldsomt!

Åhh den tyrkiskt angora katten var kjempefin!:) Det er ikke så mange TUA oppdrettere (Tyrkisk Angora) i Norge. Tror det er 4 oppdrettere av den rasekatten på landsbasis. Jeg synes hvite TUAer er kjempefine!:)

Håper det går bedre med ryggen din? Kjempekoselig at du gikk en tur på byen da!:) Håper du hadde det koselig der!:)

Innlegget ditt ble slett ikke rotete! For oss som er lesere av bloggen din er det kjempekoselig å lese bloggen din uansett!:)

Ønsker deg en kjempeherlig lørdag!:) Ta vare på deg selv!:)

Klem fra Toril

farmoringrid

13.mar.2010 kl.11:33

God formiddag til deg! Nå skal jeg ha litt mat og ut å treffe en venninne seinere.

Ha en fin lørdag!

gulltopp

13.mar.2010 kl.12:13

Hei hei søte deg! :)

Uff, stakkars den syvåringen som ble sultet! Så barnevernet fikk kritikk som ikke hadde grepet inn... Typisk! Noen ganger gjør barnevernet mer skade enn de gjør godt! Ødelegger for folk som er flotte foreldre, og lar de grusomme fortsette å holde på...

Uff nei, de aller fleste i Norge har ikke grunn til å klage... Vi har det så godt! Selvfølgelig finnes det fattige her i Norge, og folk som ikke har det godt, men det er heldigvis ikke en stor del av befolkningen... Men jeg synes ikke det skal undervurderes heller, synes også det blir litt for dumt at Norge gir ekstreme mengder med penger til utlandet, uten å sørge for at alle gamle og fattige har det godt her hjemme først!

Så koselig at det er katter rundt der du bor! Så koselig med dyr .. Naboen kom ridende på hesten sin ute i hagen i dag tidlig, det var koselig! :D

Håper du får en fin lørdag videre, håper du er smertefri!

sv: Jeg kjenner til å være litt treig altså, hehe.. Men selv om du ikke rakk å se Alice-filmen, så er det ikke for sent! Tror den kommer til å gå lenge på kino. :)

Stor klem

juppjupp

13.mar.2010 kl.13:32

God dag til deg..god morgen for meg...hehe...

Jeg er en morgenfugl egentlig, menikke i dag...jeg havnet på rødvinsfylla i går...og i dag ANGRER jeg sånn fælt...fordi hodet og kroppen ikke har godt av fyll nå...slankingen vet ddu:O))

Men...hadde det morro:O)

Katter er flotte dyr, og jeg er veldig glad jeg har dyr, et liv uten er fælt trur jeg:O)

Du...hva ble overraskelsen??

kozkoz

Catzy

13.mar.2010 kl.14:01

God ettermiddag, Ellen! Hyggelig å ta seg en bytur da;=) Det synes jeg er koselig når jeg har fri. I dag er det delvis skyet oppholdsvær her. Barna er i slalombakken og mannen min måtte på arbeid noen timer. Jeg har vasket huset, og nå er helgevasken unnagjort.

Det knøt seg i magen min da jeg leste om de britiske foreldrene. Hvilke foreldre orker ikke lage mat til barnet sitt? Ingen friske foreldre. Som forelder selv til 3 barn går slike tragiske nyheter inn på meg. Slike nyheter ryster jo en hel verden!

Vi i Norge har mye å være takknemlig for, men likevel sitter vi og klager over bagateller. Det er mange mennesker som sliter i Norge også, og som ikke får den hjelpen de skal ha. Slikt burde ikke være nødvendig i et velferdssamfunn som Norge! Velferdssamfunnet Norge er veldig skjevt fordelt!

Helledussen for en nusselig pusepus;=) Jeg elsker katter siden jeg er rasekattoppdretter selv. Egentlig er det mannen min som er rasekattoppdretter, men vi har oppdrettet sammen nå.

Ikke bli værende i klesskapet da. Det er viktig å komme seg ut fra skapet. Hehe;=)

Ønsker deg fortsatt riktig fin og god lørdag, og fortsatt riktig god helg;=)

Klem Catzy

TrineCam ♡- Download my music!

13.mar.2010 kl.15:09

Noen foreldre skulle ikke hatt barn altså. Huff. Og ja vi er flinkere til å klage enn å sette pris påå det vi har.
Håper dagen så langt har vært bra Ellen.

cupcakes

13.mar.2010 kl.16:18

Ha en fin lørdag!<3

wendysinfamilie

13.mar.2010 kl.20:27

Heisann..

Nå er du vel langt inne i skapet. thi hi eller ikke.. Vi har vel alle noen dager hvor vi lar latskapen leve godt..Er jo så deilig å bare ikke gjøre noenting som helst...

Hvordan er det med ryggen din.. Håper den er bedre i dag..

Blogg tørke ja det er noe som kan komme innimellom...

Håper du kommer ut av det snart thi hi ..

Ha en god kveld

Klem

Wendy

☆Rebella☆

13.mar.2010 kl.21:13

Jeg så tittelen på den grusomme hendelsen med den stakkars 7åringen, men jeg orket ikke å lese det i dag, blir bare så sint og lei meg - man er så fordømt maktesløs;( HVOR var det folk som kunne hjelpe?! Ofte hater jeg denne verdenen, fordi det er så mye grusomt som skjer, det ødelegger virkelig troen på mennesker;(

Jeg håper du er sikker på at den katten du mater, er en som ikke har et skikkelig hjem, for jeg vet selv at jeg ville mislikt det veldig sterkt dersom noen matet min katt, pga det fører så lett til at katten da forsvinner fra hjemmet sitt, for den får jo mat andre steder, i tillegg til at det kan være en katt med sensitiv mage, som går på spesialfor - det gjør ene katten til min søster, og hun ble skikkelig forbannet på at ene naboen her matet - og fortsatte å mate, tom etter hun hadde gitt beskjed - katten hennes, og da hadde Elisabeth (søsteren min) sagt til den naboen at katten hadde sensitiv mage og ikke skulle ha annet enn spesialforet han får. Folk gjør det jo fordi de mener så godt, men det er ikke noe bra, det er ikke riktig, synes jeg, og jeg kommer nok aldri til å få vite om dét kan ha vært en av grunnene til at min elskede Lucius forsvant fra meg; at noen andre matet ham;(

Jeg vet at det var en av grunnene til at katten min Chico, den første katten jeg hadde etter jeg flyttet for meg selv for mange år siden, ikke lengre kom hjem; han fikk mat andre steder, og jeg klarer ikke engang tenke på ham (noe som også gjør meg så lei meg, for jeg vil jo ikke la være å tenke på en jeg er så glad i), fordi jeg blir så sinnsykt lei meg fremdeles, jeg må virkelig jobbe for å holde tilbake tårene nå ved tanken på ham;( Jeg så jo at han ble matet av andre, for de siste par månedene når han kom inn igjen til meg etter å ha vært ute, ble han bare tykkere og tykkere, til tross for at jeg ikke matet ham mer enn det han skulle ha for alderen og vekten sin, så det er overhodet ikke tvil om at folk i nærområdet matet ham, men jeg kunne jo ikke holde ham inne, heller; han var så glad i å være ute, det ville vært dyreplageri å holde ham inne.

Så skjønne Ellen, jeg håper virkelig du tenker over om dette er en katt som virkelig trenger mathjelp. Jeg vet du mener det så godt og at du bryr deg enormt om alle dyr, og ære være deg for det, men det kan som sagt gjøre ting mye verre for eierne av katten, det har dessverre både jeg og min søster fått erfare. Det kan også føre til store økonomiske problemer for eierne, for om katten er kastrert/sterilisert, skal de ha mye mindre salt og proteiner i maten, og om de da ikke får tilpasset mat, er det store sjanser for at de utvikler krystaller og steiner i urinen (særlig kastrerte hankatter er utsatt for dette), noe som er veldig smertefullt for dem, først og fremst, og i tillegg blir det kostbart for eierne med behandlingen katten da trenger hos en dyrlege. Det er så mye mer å tenke over, som man ikke først gjør -jeg ville sikkert ikke tenkt over det selv, om jeg ikke hadde vært katteeier og opplevd mørkesiden ved at folk vil være snille og hjelpe katter, som ikke trenger hjelp, fordi de har et godt hjem (det er jo klart katter tar imot mat uansett, det er i naturen deres, det betyr ikke at de ikke har det godt i matveien hjemme, som mange forståelig kan tro).

Ikke tro på noen måte at jeg kjefter på deg med dette, jeg vet du kun handler i beste mening, men jeg føler sterkt angående temaet, ettersom både min søster og jeg, som sagt, har opplevd dette, og det var medførende til at jeg mistet min skjønne Chico. Jeg håper inderlig du ikke føler at jeg sier dette surt eller formanende til deg♥

Skriv en ny kommentar

hits