Frekke folk!Som det står her en riktig god morgen folken's.
Kom meg sendt i går ettermiddag omsider ut en liten tur. Hva ser jeg rett borte i veien.....To som slåss som bare det.
Jeg fikk meg beskjed om til helvete gå videre. Da stakk den onde i meg.

Du slår ikke på en som ligger nede sa jeg. Det skulle jeg bare drite og dra i og komme meg videre. Jeg kan ringe politiet sier jeg.
Wow,gjett om han ene ble sint da. Trodde han skulle klappe til meg. Han sto så langt opp i ansiktet mitt at nærmere kunne han ikke ha kommet.
Er du ikke redd sier han. Phø,for deg sier jeg. Var livredd. Akkurat som han ble litt mildere da. Han tok tak i den andre og hjalp han opp.
Hva er det som er så galdt at dere ikke kan snakke om det spør jeg. Myr tja og ha kom da. For all del  dette har jeg ingenting med sier jeg.
Men se folk slå de som allerede ligger nede kan jeg ikke bare gå forbi. De ser på hverandre for deretter ta hverandre i hånden. Så de forsatte som gode venner. Heldigvis. Selv om jeg var livredd,kunne jeg ikke bare late som jeg ikke så de. Hadde dere bare gått videre?. Så denne hersens frekke kommentaren jeg fikk i går kveld. Så den nettop nå.

Kommer ikke til og legge den ut. Jeg får se etterhvert...
Litt resyme...
Du burde skjerpe sansene dine. Noen av de som skriver kommentarer på bloggen din ER FALSKE!
Smiske kan de. Tro meg,dette vet jeg alt om. Har selv hatt de samme menneskene når jeg hadde blogg. Måtte slette bloggen jeg engang hadde pga falske mennesker. Har lest noen av innleggene dine om mobbing blant de eldre. Ser du/forstår du hvorfor jeg sender denne???. Hvertfal burde du være ops på visse mennesker.

Det var så mye mere. Orker ikke gjenta alt. Anonym var den også.
Her kommer svaret mitt.
Tror faktisk jeg har hørt dette før annonym! Det er vel tvert i mot tenker jeg. Har faktisk en liten en inni meg som sier at dette ikke er første gangen.
Smiske med meg nytter ikke. Her har jeg likt mine bloggvenner fra dag 1. Om du prøver på noen måte og ødelegge dette,kommer jeg til og andmelde ip adressen din. Legger meg ikke ut med noen av mine blogglesere. Hvorfor i alle dager trodde du det??. Tør du svare meg på det?.  Vær klar over at jeg kan vite hvem du er. Tenkt på det?.
Dette blir den første og siste gangen jeg legger ut noe som dette. Gidder ikke og ha slikt vas på min blogg.
La ut både deler av din kommentar pluss mitt svar her. Var det ikke meningen noen her skulle føle seg truffet?.
I ettertid slettes alle dine kommentarer! Håper du forstår at her hos meg nytter det ikke med smisking. Tro ikke at jeg er så dum at jeg ikke skjønner hensikten....


Har dere sett hva som foregår på blogg.no?.
Egentlig må jeg bare le. Synke så dypt som denne personen.
Nok om dette.
I morges er heldigvis ryggen litt bedre. Bank i bordet. Hjalp litt med den gåturen i går. Selv om den ikke ble så lang.
Har bare sittet i sofaen store deler av helgen.  Skjønner godt Hilde når hun forbanner de ryggsmertene. De er nesten ikke til og holde ut.
Så på toppen av det hele denne Campiksen. Gjett om den gjør meg trøtt. Herregud klarer nesten ikke holde meg våken.
Pluss at jeg holder på og spy om jeg tenner en røyk. Er vel nettop det som er meningen med de. Mot normaldt 25/30 røyk om dagen,hadde jeg 6i går. Det går nedover. Den 25 er det slutt!
Dette tror jeg at jeg har greid og slille inn psyken på. Dette går jo ene å alene på psyken våres. Viljen må være der ellers nytter det ikke.

Den boken gjør meg også kvalm. Trodde ei bok ville ha så stor innvirkning. Men det har den alså. Rebella som gav meg dette tipset.
KJøpte den,men leste den ikke. Ikke før nå.

Dette ble et underlig innlegg. Både slåssing og idiotiske kommentarer.

Håper dere hadde det like fint som vi her i Kristiansand hadde det i går. Nå har vi hatt finvær i mange dager etter hverandre. Mer er vist i vente

Takker for meg denne tilige mandagsmorgen.


Ha en strålende flott dag videre alle sammen.

*Klem*

17 kommentarer

TrineCam ♡- Download my music!

15.mar.2010 kl.06:11

Huff det finnes såå mange frekke folk som legger igjen kommentarer selvsagt som anonyme.. blæ. Feige er de også. Godt ryggen er bedre da Ellen. Oj kanskje boken har en effekt da.
ha en flott dag.

TrineCam ♡- Download my music!

15.mar.2010 kl.06:16

SV; Hoho blir vel neppe verdensberømte eller berømte i det hele tatt men moro er det.

Hilde&Tobias

15.mar.2010 kl.08:07

God morgen;)

Ja jeg har sett hva som foregår her på blogg.no:( Er visst en gjenganger som spyr ut av seg med sure oppgulp:(( Heldigvis har jeg sluppet unna, men det spørs vel for hvor lenge?? Den personen angriper jo alle, så det er bare å være obs!!

Godt at det er en mulighet for å sette på godkjenning av kommentarer;)

Tøft av deg å stoppe de slåsskjempene;)) Godt at det gikk bra, for det kunne like gjerne ha gått ille med deg:(( Tommel opp for deg!!!

Ha en fortsatt fin fin mandag;))

Klem

altvel

15.mar.2010 kl.08:07

God morgen Ellen! Jeg tror nok psyken spiller en stor rolle når man skal slutte å røyke, ja. Jeg er livredd for å slutte! Det er liksom "trøsta"mi. Bra at du vil - for det finnes ingen gode argumenter for å røyke, det vet sikkert alle røykere. Bare så vanskelig å bestemme seg.

Lykke til !

Hege O)

Heidi Halvorsen

15.mar.2010 kl.08:24

God morgen! :-) Jammen tøff du, som turte å stoppe kranglefantene! :-))

Har heldigvis ikke hatt en eneste ufin kommentar på bloggen min, så jeg har ikke trengt å moderereinnleggene mine! Men det er tydelig at det finnes mye rart! Ha en flott dag! Klem :-))

juppjupp

15.mar.2010 kl.09:28

Hei morgenfuglen:O))

Jeg hadde ikke bare gått forbi...hadde vel hevet meg med i kampen...hylt "la retferdigheten seire" og regnet med at de ble så sjokkerte at de stoppet....

Det er godt vi kan eliminiere de vi vil...jeg sletter de som er så dumme at de prøver på noe sånn...og de som bare reklamerer for egen blogg...har gode bloggvenner i de jeg har, og det holder for meg:O))

Så bar sola skinner og ryggen er bedre, ønsker deg en skikkelig flotters dag:O))

kozkoz

Georgine

15.mar.2010 kl.10:15

Synes du er modig som tør å blande deg inn i en slåsskamp, vet aldri hva som hender da. Ellers så følge jeg røykeslutten din, håper du virkelig lykkes. Er relativt ny her og ble nokså overrasket over se at det foregår så mye rart.

Toril

15.mar.2010 kl.10:32

Hei, og god morgen, Ellen!:) Tusen takk for den supre støtten du gir meg!:) Nå ble jeg kjempeglad da jeg leste at ryggen din er bedre!:) Jeg har faktisk hørt at flere har sluttet å røyke etter å ha lest den boken der!

Jeg skjønner jo meget godt hvem som har skrevet den kommentaren der! Vi trenger ikke gå lengre enn til en viss person som flere av oss dessverre har stiftet bekjentskap med. Denne kommentaren vet jeg er myntet på min bloggvenninne Catzy som også har kommentert på bloggen din, og T vil ha det til at jeg er samme blogger som Catzy, noe ikke går an, fordi ip-numrene til Catzy og meg er totalt forskjellige (se ip-nummerene under hver enkelt kommentar).

T er jo slev kjempenøye på at alle som kommenterer på bloggene hennes må legge igjen nick navn, og hun har sagt at hun sletter anonyme kommentarer på sine blogger. Hva gjør den dobbletmoralisten selv? Jo hun kommenterer under anonym! Ha, ha, ha!:) Dette blir lattelig og patetisk!

Hos oss er det delvis skyet og oppholdsvær, og nå håper jeg at vi får vår, og ikke mere snø. I går snødde det som bare det her, og det var lite vårstemning!

Ha en kjempefin mandag, Ellen!:) Igjen tusen takk for støtten!:)

Klem Toril

photoshop - Tips!

15.mar.2010 kl.12:15

Hei Hei. ønsker deg en fin dag! =)

Emmieverlasting

15.mar.2010 kl.15:04

Oi, du må være forsiktig når man bryr seg med folk som sloss! Tenk om de hadde skadet deg! men du er jo flott som grep inn da, det må jeg si, og du fikk jo stoppet det!
Ubehagelig med slike frekke kommentarer, håper du blir spart for flere sånne! Håper du klarer målet ditt når det kommer til å slutte å røyke, jeg røyker selv så jeg vet hvor vanskelig det er!
Stor klem til deg!:o)

Øyvind Møller

15.mar.2010 kl.15:48

Frekke folk finnes der over alt ser det ut som, og som overnevnte her sier: feige er de også... mange av de er det. Men plutslig dukker det opp en som ikke er det og smeller til en før en aner det.

Og falske folk er der plenty ut av, kjenner mange av de. Blir lei meg når de er slik, kan liksom ikke helt ta de på alvor men samtidig må en ta dem for hva de er akkurat når en møter og prater med dm. Mange av de er sånn "wannabe", har kanskje sett litt for mange såpeserier og levd seg litt vel mye inn i den verden.

Har også en del venner som driver med utnytting av andre... heter vel egentlig har hatt venner som det, for det er lite kontakt med dem nå.

Så det er akkurat som du sier: Du burde skjerpe sansene dine. Og velge vennene sine med omhu. Jeg liker ikke mennesker som sparker en som ligger nede eller drar ut ting fra sine "venner" til sin egen fordel fra andre. Jeg har brukt/mistet mye tid, penger og egenenergi som jeg godt kunne ha brukt for meg selv. Penger sier jeg også for godtroende som jeg til tider er er det enkelte som kan kunsten med å loppe... eller med andre ord... bruke andres penger. Og på grunn av slike mennesker er det en mister troen på andre.

Jeg liker veldig godt venner som en kan stole på, og prate med alt om... da mener jeg ALT.Men det er ikke alle venner en kan åpne opp og prate om alt med, hva er det med enkelte mennesker og følelser? er det helt tabubelagt? går det ikke an å si til en venn eller veninne "hei jeg liker deg og er glad i deg og har følelser for deg som en kjempegod venn"... Jeg er ikke redd for å fortelle mine venner hva jeg føler ;D

Men fra det ene til det andre, ryggsmerter er ikke godt å ha og det høres ut som om det går mot røykeslutt for deg. Det er knallbra da.. :)) Gleder meg for din del.

Ha en kjempefin dag videre. *klem*

mammantiljessica

15.mar.2010 kl.18:41

Jeg har ennå ikke fått noen stygge kommentarer,heldigvis:)

Tøff du er da,du kunne jo like gjerne fått deg en lusing...

jeg er også sånn,skal ikke være redd for noe.

SV:Tusen takk for koselig kommentar:)

Ha en fin kveld:)

wendysinfamilie

15.mar.2010 kl.20:09

Hei hei Ellen.. ville nå bare komme innom å smiske smiske smiske,,,, får jeg sjokolade nå blink blink..

Nei nei for noe vas.. folk som må gjemme seg bak anonym navnet for så å slenge dritt er ikke folk jeg gidder å vie min tid...

Det at noen ønsker å være anonym er helt greit for meg.. men da skal det jammen meg være en koselig kommentar som kommer ut.. og gjerne i slik form at ivertfall jeg vet hvem det er thi hi .. vanskelig å føre en samtale med en person som ikke er der..

Så utrolig tøff du var.. tror jeg hadde ringt opp politiet først jeg.. men nå hadde jeg jo garantert kommet med barnevogn så da er jeg nok meget var på hva jeg går forbi..

Ha en videre god mandags kveld..

Ohhh så godt å høre ryggen er bedre

Klem Wendy

Catzy

15.mar.2010 kl.20:57

Jeg må si du er tøff som turte å gå i mellom de som sloss! Du er jammen tøff, og det står det stor respekt av! Jeg hadde nok også gjort det!

Det var bra å lese at ryggen din er på bedringens vei;=) Lykke til med røykeslutten også! En venninne av meg leste en slik bok da hun skulle slutte å røyke, og hun greide det!

Når det gjelder den kommentaren du har fått vet jeg godt hvem dette er fra! Hun tror ikke at jeg er en ekte blogger, og om du vil kan du bare offentliggjøre deler av ip-nummeret mitt! Dette har hun beskyldt meg for i over et halvt år nå!

Hva er vitsen med å skrive slike kommentarer på andres blogger? Jeg skjønner vitsen med at hun skal smiske seg til et bloggvenneskap, og samtidig sverte andre mennesker ved å spre løgner om dem! Da har den personen sunket dypere enn noen gang!

Jeg avskyr det som denne bloggeren du fikk kommentar holder på med! Dette har jeg vært vitne til alt for lenge nå!

Takk for at du våger å bry deg, og for at du er et supert medmenneske som bryr seg om de som trenger det!

Ha en fin mandagskveld;=)

Klem Catzy

Frustrerte Heidi

15.mar.2010 kl.21:43

God kveld Ellen.

Nå var det en stund siden jeg hadde vert innom her hos deg. Jeg må si du er tøff som turte å gå i mellom de to slåss kjempene, er nok ikke så mange som hadde turt det.

Og hva er det for noe snakk om blogg.no og kommentarer? Jeg skjøner at jeg har gått glipp av noe her. Jeg blogger jo ikke på blogg.no og er aldri innom de sidene heller så jeg har ikke peiling på hva som skjer der inne.

Du røyker ikke lenger du nå, du er røykfri ;-)

Emmieverlasting

15.mar.2010 kl.23:54

Stikker innom for å ønske deg en god natt!:o) klem til deg!

gulltopp

16.mar.2010 kl.00:19

Men i alle dager, hvem er det som gir DEG en sånn stygg kommentar, da?? Du som bare skriver snille og fine ting! Folk burde skamme seg.

Så tøff du var som stoppet de som sloss! Jeg ville nok også prøvd å gjøre noe, men hadde nok gått lenge før, hadde ikke turt å stå der lenge tror jeg!! Tøff er du! :)

Skjønte ikke helt hva du mente med det som foregår på blogg.no...? Mente du mobbing og sånn? Har heldigvis ikke fått noen sånne kommentarer selv, bortsett fra ei jente en gang, som var sånn superkverulerende, og hadde noe feil å si om absolutt ALT jeg sa.

Så godt å høre at ryggen er litt bedre, var det jeg håpet på! :)

Du er vel kanskje våken, du natte-mennesket, så jeg får si ha en fin natt! :)

Klem

Skriv en ny kommentar

hits