Mornings folken's :)Nå begynder det og bli altfor lite blogging på meg. Har  ikke gidda rett og slett. Når jeg ikke vet hva jeg skal skrive om,blir det vanskelig.
Ikke stort mer i morges. Måtte bare ha noe å gjøre så tilig på mårran.

Har sett litt rundt omkring på blogger  siste time. Må bare si en ting. Fytt i katta for en oppførsel på mange av de.De er ikke redd for å ødelegge mennesker sier jeg! Den av dere som hadde lakt inn kommentar her,glem det! Jeg vil ikke ha slikt på bloggen min. Skriv så mye du vil,jeg legger de ikke ut. Som også nevndt i går,smisking gjelder ikke på-min blogg.Gå videre til neste blogg. Hadde håpet og slippe dette i dag. Der håpet jeg på for mye. Driv du på med ditt.....Så gjør jeg det samme!Fant de morsomme skiltene her også. Noen av de måtte jeg bare le av. Jeg som vanligvis syntes de ikke er så morsomme. Det er de samme som går igjen syntes jeg. De her var nye. Hvertfal for meg. Nå er det feil med pc'n igjen. Kan ikke bytte på skrift lengere. Nå kommer de bildene helt til sist her.
Når jeg skrev under det ene bilde ble det anna sktifttype. Huff. Nå er jeg lei hele dataen min. Ønsker meg ny en nå. På fosikringen får jeg håpe. Dere som er inne i dataverden. Vet dere om jeg får over det jeg har på den nye pc'n. Vel og merke ikke i dag eller morgen. Kan ikke miste alt jeg har her inne vel. Bilder,blogg osv.... . Jeg er ganske ny på pc så ikke vet jeg. Ville satt pris på om dere som vet det ville sakt i fra. Det må da gå ann og laste over det her på en ny pc?. Nå gir jeg expert hele skylden. Den har aldri vært så ille siden jeg hadde den på rep der.
Irriterer meg dette med at bildene blir liggende sist.  Kun øverste som kom som normalt.  I dag er det 5dager siden jeg begyndte på de carpixene. Fy flate så dårlig jeg blir av de. Er vel meningen også det da. Men jeg sitter hele dagen og sløver. Får liksom ikke tiltak til noe. Kvalm er jeg hele dagen. Har på de 5 dagene mer enn halvert røykingen pr dag. De tabelettene + den boken skremmer vett av meg.
Nå kan jeg hvertfal sitte foran pc'n uten røyken. Nå slettet jeg de andre bildene. Så ble det litt bedre hvertfal. Fordt jeg klikker på at jeg skal ned ett par hakk,kommer det anna skrift. Dette skjønner jeg ikke noe av.
Hele innlegget går i ett. Syntes selv det er vanskelig og lese dette. Må ha et lite mellomrom syntes jeg.

Nå som jeg skrev det,kom det jaggu med også. Her spøker det. Det er hvertfal noe som er sikkert å vist.
Dette likte jeg.
Nå er alt ordnet seg med pc'n. Se bare bort i fra det jeg skrev over her. Gidder ikke å begynde på nytt igjen.
Dere er vandt med rotete innlegg hos Ellen.

Litt kaldt i morges.Ikke sett på gradene enda. Her forleden gikk jeg ut i t-skjorte uten jakke. Samme kvelden fikk jeg feber. Da ber man om og bli syk. De var  jo så varmt ute. Så her må man jammen med ikke kaste klærne for tilig.

Lovet meg selv at jeg ikke skulle gjøre dette! Har dere glemt bort konkuransen??. Finner den under linken konkuranser! Med de få som er med til nå,blir det ikke trekning! Dere kan legge inn 2 kommentarer hver.

Hadde faktisk glemt hele greia selv også. Kom akkurat på det nå. I dag blir det hjemmedag for meg. Nå må jeg se om jeg kan få ryddet det skapet.
Jeg finner ikke igjen noe i det rotet. Tiltak på boks....Finnes det. Eller om de har arbeislyst på boks. Tenk det spurte jeg om engang. Hun i kassa sa undskyld hva sa du. Hun ble stående der så flau at jeg fikk så vondt av henne. Hun hadde vist aldri hørt de ordtaket før. (uttrykk).
Har dere hørt dette før?.

Nå har jeg ikke mer på lager. Et rotete innlegg som vanlig her. Takker dere for at dere gidder lese det i det hele tatt. Får se om jeg har et litt bedre innlegg senere i dag/kveld. Siden det likevel blir hjemmedag her. Om jeg rydder,kommer etterbilde. Da vil dere ikke tro det er samme skap.

Nå er det innom deres blogger. Vi blogges...


Beautiful Day Pictures, Images and Photos Nydelig pusekatt.
Ha en strålende flott dag videre alle sammen.
*Klem*

14 kommentarer

TrineCam ♡- Download my music!

16.mar.2010 kl.06:52

Morsomme skilt ja.. hehe. Joda alt det du har på din pc kan selvsagt overføres til en ny en, du vil ikke miste noe.
Ja mange som ikke kan oppføre seg.
Ryddedag skal jeg også ha i dag. Håper ryggen er ok i dag da Ellen.

Heidi Halvorsen

16.mar.2010 kl.07:18

Hei! Innom for å ønske deg en kjempefin dag! :-)) Klem Ps! Artige skilt! :-))

Hilde&Tobias

16.mar.2010 kl.08:08

God morgen Ellen;)

Disse som kommer med sure/ekle kommentarer er bare å ignorere! Jo mer oppmerksomhet de får jo morsommere synes de det er. Ingen oppmerksomhet = ingen moro = gir opp..hihi....

Håper du får en fin dag og at du får ryddet litt, det skal jeg også, tenkte jeg;)

Klem

altvel

16.mar.2010 kl.08:11

God morgen Ellen! Ta vare på deg sjøl, nå da. Gjør noe du blir glad av, det bruker å hjelpe. Av og til må man skjemme seg bort selv, det er ingen andre som gjør det!

Ha en god dag,

Hege O)

16.mar.2010 kl.09:20

Hei og god morgen : )

Så du har problemer med pc`en enda ....Jeg har jo tilbudt meg gang på gang å fikse den for deg , men det ser ikke ut til at du vil ha hjelp med den.....sorry ... men blir litt irritert over å lese om problemene med den da... : S

Ikke lett å holde på med bloggen når man ikke finner på noe å skrive om...det vet jeg også og det er forferdelig lenge mellom hver gang jeg lager nytt innlegg også tar det mye tid å lage ett også : )

Her i Arendal har det vært utrolig mange flotte solfylte dager noe som er helt nydelig : ) Men merker i dag at det er noe kaldere enn det har vært på en stund.

Hehe måtte le av de skiltene du hadde tatt med i innlegget : D Det finnes SÅ utrolig mange forskjellige snåle skilt rundt forbi som de du har med her...

Ønsker deg og Mor en kjempe fin dag !

Klem MW : )

wendysinfamilie

16.mar.2010 kl.09:21

Hei og god morgen..

Thi hi ser du jeg er her i dag, nå tidlig på morgenen.. Vi har god tid i dag. Dylan tar seg akuratt en liten dupp så da kan jeg slappe av litt...

Uansett om maskinen din er dum eller ikke er det lurt å ha en harddisk utenom som du kan legge ting du ikke vil miste på innimellom , for om maskinen takker for seg så har du det gjemt i en liten boks ved siden av..

Bloggen blir ikke borte den ligger på blogg.no sin server så den kommer du til fra hvilken som helst pc.. Det er kun ting som ligger på din pc som blir borte...

Her er det sol i dag.. vi skal ut på biltur etterpå. Må en tur til Ski. Etter det er det ikke noe spennende som skjer..

åååå kan jeg melde meg på konkurransen 2 ganger.. må løpe inn der igjen.....

Chao...

:-))

Klem

juppjupp

16.mar.2010 kl.09:32

God morgen:O))

Savnet deg i går, men blir så glad når jeg kan se du har vært på bloggen på morraskvisten:O))

Jeg er IMPONERT over dette med røyken....jeg hadde ikke klart de tablettene, kvlam og fæl hele dagen...trukke det nei...IMPONERT...du er flink altså...

Hva heter boka di??

Ønsker deg en suuuuuper dag:O))

kozkoz

siljeirenehobby

16.mar.2010 kl.10:04

God morgen. For noen artige skilt du har funnet;-)))

Ikke noe kjekt med dumme komentarer!!! Kan ikke ha det godt med seg selv de som driver med slikt!! Får hold oss forgode til denslags;.)

Ønsker deg en fin fin dag;-)

Klem

farmoringrid

16.mar.2010 kl.11:50

Morsomme skilt du har funnet frem til!

God formiddag, Ellen og du må da skjønne at bare T-skjorte tiden ikke er her riktig enda. He, he.

Ha en fin dag da.

Ellen.

16.mar.2010 kl.17:10

Anonym: Har du slettet bloggen?. Ikke sett etter enda men...Håper ikke det.

Ble jo ikke tid sist gang dere var her. Men jatakk. Hjelp ønskes:)

Ha en flott dag videre:)

Klem,tante.
Det går opp og ned med bloggingen min også, nå skriver jeg mye på min egen blogg, men har ikke så mye tid til overs til andre, merker jeg.

Enig med andre her, overse de som ikke kan oppføre seg... og ikke godkjenn kommentarer fra dem.

Det med pc'n, hvis du leverer den inn til reparasjon, må du få noen til å ta backup av alt du har der, for det tar de ikke noe ansvar for på butikken. Altså, legge det over på en annen pc/harddisk. Bloggen mister du ikke, for den ligger på en ekstern server her på blogg.no. Men bilder og dokumenter som ligger på DIN pc, det kan bli borte.

Skulle ønske du fikk litt bedre dager, med tanke på helsa di. Ikke gøy å gå å hangle, og ta medisiner man blir dårlig av..

Toril

16.mar.2010 kl.18:34

Jeg får vel heller si god ettermiddag!:) Håper du har hatt en fin tirsdag? Kjempeherlige bilder du har lagt ut ja!:) De likte jeg kjempegodt!:)

Ikke enkelt når det blir noe galt med PC'n. Min bedre halvdel jobber med data til vanlig. Jeg glemmer aldri et år han var hjemme på hjemplassen sin en helg. Den helgen skulle jeg gjøre ferdig en semesteroppgave i forbindelse med studiet mitt. Oppgaven skulle leveres tirsdagen etter. Lørdag mens jeg satt og jobbet med oppgaven min, så begynner ikonene å hoppe vilt rundt på forsiden av skjermen. Jeg måtte jo være kjapp for å få tak i det ikonet jeg skulle trykke på. Da min bedre halvdel kom hjem på søndagen oppdaget han fort at dette var et virus jeg hadde fått. Jeg berget heldigvis alle filer og dokumenter, og fikk levert oppgaven min!

Kjempebra at du har greid å halvere på røykingen!:) Det gjør jeg også når jeg snuser! Målet mitt er å være røykfri til sommeren! Jeg skal klare det!

Jeg skjønner godt hvem det er du mener som har lagt igjen kommentaren. Det respektløst å ikke ta nei for et nei! Vedkommende har dummet seg kraftig ut de siste dagene her på blogg.no. Jeg sier ikke mer.

Tusen takk for den kjempefine støtten du gir meg!:) Jeg er kjemperørt!:) Ha en kjempefin tirsdags kveld!:)

Klem Toril

Catzy

16.mar.2010 kl.21:02

Jeg er håpløs på data hvis noe slikt skulle skje. En kamerat av mannen min er vår hjelpende datatud hvis vi har spørsmål angående PC'n vår. Det er ikke så mange år siden før jeg lærte meg å sende mine første mailer. Jeg ville vel egentlig ikke lære meg data, men jeg oppdaget at jeg måtte for å holde kontakt med slekt og venner via mail.

Disse skiltene var veldig morsomme;=) Jeg har sett en del litt komiske skilt på butikker, og hver gang jeg ser dem tenker jeg at jeg må ta et bilde av den plakaten jeg ser. Det blir bare ved tanken.

Det kan ikke være morsomt å skrive slike kommentarer når den ikke blir postet ut! Jeg forstår godt hva denne bloggeren prøver seg på, og det er å prøve og sverte min rasekattvenninne og meg ved å si at jeg ikke er en ekte blogger. Dette forsøk på sverting har hun skrevet offentlig på sin egen blogg mange ganger. At ikke slike mennesker forstår at andre bloggere avslører dem? Jeg synes det er respektløst, og jeg spør meg selv om de eier oppdragelse og sosiale antenner. Dessverre tror jeg svaret må bli "nei".

Du virker veldig motivert til å prøve og slutte å røyke, og jeg har stor tro på deg! Jeg er stolt av deg.

Ønsker deg en fin kveld;=)

Klem Catzy

janneslillerom

19.mar.2010 kl.13:17

Hei!

Hahhaaa...fantastisk bra bilder av div skilter du har lagt ut...... hadde særlig sansen for "USALGBARE BØKER" *gliiiiis*

er det skiltet fra byen her?

Skriv en ny kommentar

hits