God morgen :-)

Hei på dere.
Ikke så lenge siden  det var et innlegg. Må beklage null kommentarer på deres blogger. Fikk besøk i går kveld. Kunne ikke sitte på data da.
Dette lover jeg og ta igjen i dag morges. Posten var så sein her i går. Desuten glemte jeg bort hele posten.

Kom på det i går kveld. Vet dere hva....Fikk innvilget alt av medesiner av trygdekontoret. Alt som jeg i nesten 1 år har betaldt svindyrt for,er heretter gratis.
Hadde jeg ventet 4 dager med de campixene. Slike som de mutrrdrinkene er også gratise fra mandag av. En flaske koster 33. Jeg måtte drikke 2 pr dag.Må drikke  2 flasker.

De som hjelper best mot ryggsmertene(545;.-)er også gratis fra nå av. Dette var en god nyhet og få i posten så sent på kvelden.

Det var naboen i blokka bortenfor som kom på besøk. Herregud,dere skulle sett det babysettet hun holder på å strikke. Skal få tatt et bilde av det når det er ferdig.
Det går i gult og hvitt.  Dere skal nok få bilde av det her på bloggen. Det sa jeg fra om også til henne.

Her er det vel bare og vente på olderbar. Selv om jeg ikke tror det blir med det første. Hun går på skole til utandinger. Ikke lett med småtasser da. Hun har vært forlovet i 3 år nå. Siden hun var 15,5 år. Hun blir som dere regner ut 19.
Min datter har nok med sine 4.
Sønnen vet jeg ikke hvordan det går videre med. Han har 2 gutter. De er ikke sammen lengere.
Blir vel og vente på olderbarn tenker jeg rett. Gleder meg til den tid.

Stekte ferdig noe lammekjøtt i går.  Skal ha det og kålstuing til middag i dag. Jeg steker alltid kjøttet for deretter koke det godt. Da blir det mye bedre saus også. Bruke litt av kraften. Jeg liker som dere vet ikke rå mat. Ikke i noen former får noen i meg det.
Tenkte og overaske min bror med en bedre middag i dag. Sa til han at det var fiskeboller i hvit saus i dag.
Alt er jo ok for han. Vet han er så glad i sausekjøtt. Eller som di sier i Skien,kjøtt i mørke.

Syntes det er så vanskelig og finne på middagsmat til hver dag. Har ikke middag hver dag heller. En dag kan vi være foruten. Finnes nok av snaks  man kan ta. Har dere dette evinderlige middagsproblemet?.
Her er det fast fisk 2 ganger uken. Går på laks og torsk.
På fredag når min bror kommer igjen,skal vi ha lettsaltet torsk. Det beste jeg vet. Også svindyrt...Men pytt på. Noe godt må man unne seg inn i mellom. Ser heller ikke på penger når det gjelder mat.

Sitter her og lurer på en svipptur til Danmark på fredag. Nå er det bare frem å tilbaketur. Men kan ikke bestille(oppgi turkode)før jeg vet hvordan ryggen er. Har nok av de 50 kr bilettene. Blir evendueldt rart og gå over uten å kjøpe meg røyk.
Er fast bestemt på å slutte 25 mars! Blir helt elendig av de campixene. Er snart ferdig med boken ikke røker lenger også. Trodde ikke den var så sterk som andbefaldt. Men dette kan jeg meget godt bringe videre til dere.
Rebella var lur når hun andbefalte meg den boken. Har egentlig aldri hatt tro på bøker. Jeg sier bare les den.


Om jeg reiser over til Danmark,håper jeg på ikke sjø. Blir så fort sjøsyk. Nå skulle jeg handle for naboen om jeg dro over.
De andre her i huset (mor(skal ha sin faste måndestur. De handler til seg selv. Desuten har de en overnatning . Noe ikke jeg vil. Drar jeg herifra klokka halv 5,er jeg tilbake ca kvart på 12 om kvelden/natten. Ikke så mange timene.
Snopet frister meg. Der har de så mye godt snop. Elsker og spise snop jeg. Blir mange ganger for mye av det gode.
Ingen hull i tennene enda. Bank i bordet.

Igjen et rotete innlegg. Skrev morning Pictures, Images and Photosbare for og skrive noe.

Nå skal jeg innom deres blogger. Nå har jeg mer enn god tid.
Ha en flott dag videre alle sammen.
*Klem*

14 kommentarer

Millee89..

17.mar.2010 kl.05:36

Man får ikke sitti ved data'n hele tiden. :o)

Jeg likte veldig godt designet på bloggen din!

Er så ryddig og pent.

Ha en fin morgen, Xoxo Millee

TrineCam ♡- Download my music!

17.mar.2010 kl.05:46

Koselig at du hadde besøk da Ellen.
Ja det er vanskelig å finne på middag hver dag men vi lager det hver dag da. Spiser mye fisk her da, det er jo både sundt og godt. Men lam er nyydelig da.
Håper du får tatt deg en tur til Danmark da. Koselig det.'Ha em fin fin dag.

Malin Kristin Olsen

17.mar.2010 kl.06:07

Så fin header du har :)

Pinkangel

17.mar.2010 kl.06:55

Lettsaltet torsk og gulerotstuing er kjempegodt og mandelpoteter. Jeg kan dessverre ikke spise poteter eller gulerøtter for tiden da jeg er på slankings men godt er det. Danmarkstur høres jo gøyt ut. Selv om det kanskje er litt dårlig vær på sjøen akkurat nå. Jeg liker meg ikke i båt. Er livredd hele tiden. Fly har jeg ingen problemer med. Ha en fin dag Ellen. Klem fra Pinkangel

altvel

17.mar.2010 kl.08:24

God morgen! Ja, ta deg en tur til Danmark, davel!Litt omvekslig er bra. Og kjempebra at du får dekket medisiner- gjør godt for økonomien!

Ha en fin dag videre-

Hege O)

juppjupp

17.mar.2010 kl.09:34

God morgen tuppelupp:O))

Var ikke så aktiv på bloggen i går jeg heller, var på jentetur med ei venninne:O))

Så bra at du får alt du trenger gratis, medisiner er fytti så dyrt...

Håper du får en toppers dag:O))

kozkoz

Toril

17.mar.2010 kl.10:53

Hei, og god formiddag, Ellen! Kjempekoselig at du fikk besøk da!:) Hørtes ut som dere hadde det kjempekoselig.

Det hørtes kjempegodt ut slik du lager lammekjøttet. Lammekjøtt er kjempegodt!:) Lettsaltet torsk er også kjempegodt!:P Det er litt vanskelig å finne på middag til hver dag, og særlig de dagene jeg skal på kordirigentjobbene mine om kvelden. Da må det bli noe lett til middag.

Kanskje jeg skal lese den boken jeg også, for jeg er fast bestemt på å slutte å røyke til sommeren, og jeg er kjempemotovert for å slutte å røyke!

Jeg liker nok best å reise med båt om våren, sommeren og tidlighøsten, for jeg liker heller ikke sjø, og kjenner jeg blir litt sjøsyk når det er litt bølger. Vi i koret tok hurtigruta til Kristiansund en sommer. Turen tar jo noen timer fra Trondheim til Kristiansund. Det var helt stille da vi reiste, men jeg kjente jeg gynget litt etterpå da vi gikk i land! Sikkert normalt for en landkrabbe som meg!:)

Ha en kjemepfin dag, Ellen!:) Kos deg så mye!:)

Klem Toril

Øyvind Møller

17.mar.2010 kl.11:23

Det ordner seg for snille piker, tenker da på de tre øverste avsnittene her.

Lammekjøtt (pling, hørte du matsignalet?) er ja bare knallgodt og du gjør på en helt topp måte også... steike før kok. Blir så godt når en gjør det slik. Og kålstuing... hehe, som morfaren min pleide å si eller kalle det: RAKETTSTOFF... Skal ikke utdype den noe mer.

Her har vi heller ikke middag hver dag, er av en eller annen grunn litt "matlei", har liksom vært det sånn etter jul og nyttår... men lager mat for det, en må jo ha det da.

Båt er gøy, og det er altfor lenge siden jeg/vi her har vært i Danmark. Og når det er så billig... lurer på om vi skal spandere det på oss en dag. Hadde jo vært gøy.

Du får ha en lam dag i dag. hihi

*Klem* fra Mandal

mia

17.mar.2010 kl.12:33

Ja da sparer du vel noen kroner da! :) Det er jo bra. Danmarkstur er alltid fint!

Georgine

17.mar.2010 kl.17:10

Ikke så aktiv med bloggingen jeg heller, er opptatt med oppussing og planlegger Egyptturen i påsken. Ha en fin båttur til Danmark, har nettopp vært på en selv, og disse turene har sin sjarm, avslappende og herlig shopping.

Emmieverlasting

17.mar.2010 kl.19:02

Halloen:o) har blogget litt lite i det siste jeg også!:o) Så flott at du får medisinene dine gratis! Det må være en lettelse da:o) Middager blir jeg sprø av å finne på, har lett for å bli det samme som går igjen! Håper ryggen din blir bra så du får reist til danmark!
ha en fin fin kveld!

wendysinfamilie

17.mar.2010 kl.23:43

Hallois..

Ble sent i dag.. tiden fløy fra meg..

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ta deg en tur til Danmark...det har du bare så godt av.... og du hvorfor ikke bli over en natt.. :-)) Deilig med litt annet enn hjemme... :-))

Så flott du fikk innvilget alle medisinene dine... :-))

ohh er sliten i kveld..

Klem

Greta-G

18.mar.2010 kl.00:48

Det beste i livet er gratis, hehe.

Takk for fine kommentarer på bloggen min, be litt sent svar. Babyen tar all tiden min...

/Greta-G

Husmora

18.mar.2010 kl.14:48

Mm Langtidskokt lammekjøtt er noe av det beste jeg vet! Og med kålstuing til.. nam nam. Det hørtes kjempegodt ut. Her i familien prøver vi også å spise fisk to ganger i uken, men er desvsverre bare meg som elsker det=)

Spiser du altså ingenting av rå mat? salater osv? Helt motsatt av meg du da;-) Jeg elsker rått kjøtt, rått bacon, karbonadedeig++ mmMM

Det er godt at smaken er som baken :D

Ha en flott kveld videre!!

Skriv en ny kommentar

hits