Sur jordmor...

God morgen kjære bloggvenner.
Beklager intet innlegg i går kveld heller. Er helt bloggtørka for tiden. Tenkte jeg ville fortelle dere om sørlandes sureste jordmor.

Dette er nå åresvis siden. Så hun var nok sørlandes sureste. Hadde henne i en av mine aborter. Den på nesten 5,5 mnd som jeg selv måtte føde.
På det gamle sukhuset hadde de på gynokologiske kun senger(overvåkning til 4 personer.Dette gjaldt både hele gynokoligiske og hele avdelingen på  fødselsgreier.

Det er ca 27 år siden. Jeg kom i hus og hast inn på sykehuset med blødninger. Som så mange ganger før. De så med en gang hva som var på gang. Jeg var nesten i sjokk etter og enda en gang miste et barn.
Åttpåtil et så stort et. Aldri gått så lenge før. Mistet de i 2-3 mnd alderen.

Hun som var der når jeg  måtte føde dette barnet,var sur som fy. Hun sier at jeg måtte oppføre meg. Jeg gråt pga tapet mitt igjen. Dette har du vært gjennon flere ganger nå sier hun. Ba henne ryke å reise. Kom inn en lege som jeg fortaldte dette til.
Han sier at det ikke går ann og oppføre seg slik på et sykehus.
Jeg fødte hvertfal en dødfødt gutt. Etterpå ble jeg lakt inn på overvåkningen for  noen timer. De hadde heller ikke annet rom der og da.

Det lå ei som nettop hadde fått tvillinger der inne. Hun hadde tatt de med keisersnitt. Døren går opp, og inn kommer denne drittkjerringen av ei jordmor.
På hver arm hadde hun et barn. Jeg forsto med en gang at dette var tvillingene til nabosenga.

Hvet dere hva hun presterer.....Hun kommer bort til min seng bøyer seg ned,sier var ikke de to herlige!
Hva syntes dere?. Hun som viste hva jeg nettop hadde gått i gjennom. Da klikka jeg helt der inne. Overvåkning eller ikke.
Hoppet ut av sengen og dro rett ut på ganga og ropte på overlegen. Hun rett bak med og hysjer på meg. Beklager seg i det store og brede. Men nei,jeg var nå drittlei denne jordmoren.
Han som var overlege kom etterhvert til. Lurte på hva dette oppstyret kom av. Jeg fikk snakket med han på 2 mans hånd.

Forklarer det hele for han. Det viste seg at det ikke var første klagen de hadde fått på henne. Hun skulle året etterpå gå av med pensjon. Jeg sa jeg ikke ville se snurten av henne de timene jeg måtte ligge der.
Han lurer på hvorfor i all verden jeg ble lakt der! Jeg skulle rett på rom etterpå. Sa hun hadde sakt det ikke var noe ledig.

For noe tull sier han. Her har vi i dag skrevet ut så mange,at rom burde være det minste problem. Kom deretter på eget rom med en gang.
Akkurat som den drittkjerringa hadde bestemt seg for å plage meg. Man setter ikke to nyfødte tvillinger nesten opp i ansiktet til ei som nettop hadde hatt abort. Født selv abort!! Det gjør ingen normale mennesker! Ha abort er en stor psykisk påkjendelse.
Jeg som har har en del av de,vet alt hva dette innebærer. Like vondt hver gang. Om de har vært noen uker eller som denne 5,5  månder. Alle har de vært like kjære.

Toppen på hvorfor jeg kom på denne akkurat nå er at i går så jeg henne her oppe. Hun lever i beste velgående enda. Naboen sa de(hun+2 hunder)nettop hadde flyttet inn rett over gata her Håper jeg ikke kommer i prat med henne igjen .Her er boken jeg holder på med. Ser det er flere av dere som har spurt etter navnet på den. Heter som det står her. Den hjelper virkelig. Nei,hadde heller ikke trodd jeg kom til og si det.
Ærlig talt trodde jeg dette kun var vas. Trodde ikke en bok kunne ha den virkningen..Dere som har lyst til og prøve slutte røyke,les denne.

Tja,det var det jeg hadde i morges. Vil ikke kalle dette lite. Dette er lite innlegg men stor sak.. For meg hvertfal... 

Ønsker dere alle sammen en flott dag videre. smiley face Pictures, Images and Photos
*Klem*


 

13 kommentarer

☆Rebella☆

18.mar.2010 kl.06:15

Åh, herlighet for en VANVITTIG dritt av et menneske!!! Tenk å OPPFØRE seg slik mot et menneske som er i sitt mørkeste øyeblikk, fra seg av sorg og indre smerte - be deg om å oppføre deg?! Å FY FAEN! Det er jo ikke nedre grense engang, for nedrighet fra et annet menneske, som kan behandle noen slik! Jeg ER så glad for at du, råeste Ellen, klarte å gi grei beskjed tilbake til henne, tross at du hadde det så forferdelig tøft og vondt da - du er bare et råskinn, det er ikke tull engang! DÆVEN, jeg blir så provosert her, jeg har ikke ord engang:( Jeg har blodsmak i kjeften av sinne over et slikt drittmenneske! Tidligere naboen til mine foreldre, en jeg har kjent mesteparten av livet, gjenomgikk samme abort som deg, da hun var rett over 5mnd på vei:( Det var hennes første, og det var en liten jente. Hun måtte også føde, og jeg hadde så jævlig vondt av henne, jeg blir helt tom av å tenke på en slik sorg dere må ha opplevd rundt det hele:( Når man da attpåtil skal komme utfor slikt avskum av en kjerring som du kom utfor, da er det så fryktelig at jeg ikke engang kan beskrive hvor opprørt jeg blir:0 De burde ha sparket henne på dagen, det har ingenting å si at hun snart skulle gå av av seg selv - slikt er oppsigelsesgrunn, hvis noe er det!

Jeg er også svært glad for at du finner boken nyttig, det blir jeg så knallglad for å lese:D Heia deg, jeg håper så inderlig at du klarer dette♥

juppjupp

18.mar.2010 kl.09:25

Jeg blir ikke så sjokkert etter to fødsler på sørlandets sykehus, det må være landets værste fødested og oppfølgingsted mht barnedød og fødsler generelt...

MEN...jeg er GLAD du turde å si i fra, for sånn oppførsel går bare ikke ann, og jeg trur jeg hadde hveet hodet høyt visst jeg var deg og møtte den RÆVA på gata, for fytti heller...hu burde bøye hodet og slikke bakken forann deg...

Så bra at boka virker, håper du kommer i mål:O))

Ha en toppers dag:O))

kozkoz

Heidi Halvorsen

18.mar.2010 kl.09:59

Ja, hun der slo jo de jeg har vært borti også... da jeg mistet, lå jeg rett over der de nyfødte barna ligger om natta... Så der hørte jeg de skrek, mens jeg lå og mistet min... :-(( Noen mennesker mangler totalt empati... :-(( Ha en flott dag! Klem

Emmieverlasting

18.mar.2010 kl.12:50

Men i alle dager! Er det virkelig mulig da! Godt du var såpass tøff at du tok igjen altså! Er ikke alle som hadde turt å gjøre det!
Burde kanskje ha lest den boken, men jeg klarer barer ikke å finne inspirasjon til å slutte!
Ha en fin dag Ellen! klem:o)

altvel

18.mar.2010 kl.13:15

Det var en fryktelig historie.Umenneskelig- ubetenksomt- stokke dumt!

Det er jammen mye rart man må oppleve.

Hege O)

farmoringrid

18.mar.2010 kl.16:15

FOR en oppførsel av en som skal være til hjelp og støtte i en vond opplevelse. Det er helt

uhørt! "Du som har vært gjennom det før" som om det skulle gå rutine i noe sånt. Det var

vel hellere vondere. Flott at du sa fra.
Gode gud, noe så uhyrlig! Er det mulig! Jeg sier som de andre her, noen mennesker er totalt blottet for antenner og medfølelse! :(

Øyvind Møller

18.mar.2010 kl.20:22

Det jeg ville si her kom ut i meget høytalende form her hjemme og egner seg ikke for trykk verken på blogg eller papir. Sorry.

Men du har min dypeste medlidenhet ang. den episoden.

Slike forsnevra-oppstoppa-nesevise-eddikskviser av noen mennesker passer bare enkelt og greit ikke inn i enkelte yrker og bør henvises til det hinsides så fort som over hodet mulig.

...

En bok kan en lære mye av ;D ... eller omvendt... eller noe sånt...

*Klem*

mia

18.mar.2010 kl.21:30

Det er mye forferdelig som skjer med tanke på aborter og sånn ja. Kjedelig greier...

☆Rebella☆

18.mar.2010 kl.23:13

Åh, må høre med deg nå, for det fyker fra meg hele tiden, selvom jeg har tenkt mye på det den siste uken; hvordan gikk det med det med pacemakeren?? Jeg tror du så vidt nevnte i et innlegg her at det gikk greit, men vil du fortelle mer om det? Jeg skal ikke mase, du må selvsagt ikke fortelle mer om du ikke vil, men jeg har i hvert fall både tenkt på og bekymret meg for deg pga det (jeg er superbekymringsperson fra før av, så det er klart du har vært ekstra i tankene mine pga dette), og bedt om at det måtte gå best mulig med deg♥

Ville bare si det/høre med deg om det, og håper du har en fin kveld, kjære deg:) Jeg skal se om jeg klarer å samle litt energi til å rydde - jeg har så lyst til å ha det ryddig til påske, skjønne pappa sa vi kunne kjøpe påskepynt sammen, jeg har nemlig ikke råd til å kjøpe det selv pga helsikes drittregninger som kom uventet, i tillegg til at jeg må prøve å få tak i en tørketrommel - men jeg får aldri pyntet slik, og i år HAR jeg så lyst til det, ettersom jeg nå har denne kjempeflotte leiligheten og siden påsken er så spesiell for meg♥

Nei, nå blir dette et lite innlegg i seg selv - haha, jeg utsetter og utsetter den ryddingen, det er ikke bra;p Må komme meg i gang nå - god kveld videre, skjønne du:)

IRON MAIDEN !

19.mar.2010 kl.01:39

Er visst den eneste mannen som har svart ! Eg kan jo aldri forestille meg hvordan en abort er for dere damer følelsesmessig og tror menn føler en liten del av den delen av sorgen ! Er på tynn is no ( har ikkje opplevdt det selv ) Hadde eg sett eller hørt den bithcen si noe sånt om min kjære i slik stund tror eg hadde nesten vært i stand til å gi ho en snarvei til helvete ! Hater å ty til vold !

wendysinfamilie

19.mar.2010 kl.01:41

Hei hei ..

Bare ett kort hei.. har vært lang dag og er kjempe sliten..

Usj for ei dame..

Komer innom i morgen jeg.. med åpne øyne og ører.. Håper du sover godt i noen timer til..

Klem

TrineCam ♡- Download my music!

19.mar.2010 kl.01:41

Herregud for en historie da. makan. Mye man må igjennom du. Huff.
Håper alt er bra med deg da Ellen, med ryggen og sånn. Har ikke hørt noe fra deg på noen dagen..
klem Trine.

Skriv en ny kommentar

hits