Så smalt det igjen!

God morgen.
Så barket på nytt to karer sammen rett foran nesen på meg i går. Dette var like ved plussbanken. Sønnen til den ene av de ,er ei jeg kjenner godt.
Han ble i det han kom ut av banken slått ned. Hun(moren)ble stående der livredd og rope på politi. Skjønner henne godt.
Vet hvordan er og se min egen sønn etter han hadde fått bank. De samler seg straks mye folk til.

De er så nyskjerrige på hvem som reiser seg igjen. Ble så i i  heiten sint der jeg sto ved moren sin side.
Dritt på sier jeg og går mellom der også. En mann sa jeg burde holde meg unna. Uansett hvem som hadde sakt hva,hadde jeg ingen planer om det.

Hvorfor kunne ikke den mannen gjordt noe....For feig. Jeg bruker ikke være redd for og stille gå bort til en slåsskamp å si fra.
Gjett om jeg har gjordt det mange ganger..
Kom bort til de to kamphanene. Den ene var minst dobbelt så stor som han andre. Sier nå må dere slutte med dette tullet.
Nå kommer politiet og dere kommer i aresten resten av denne dagen sa jeg. Han som satt skrevs over sønnen til den bekjendte,hadde to voksende blåveiser på vei ut.

Han ba meg dra et vist sted. Ok,sier jeg. Men husk på at jeg ser nå politibilen komme. Kjære dame sier han....Vil du redde oss ut av dette er du snill....Da ble jeg ståendes som et spørsmålstegn. Det var ikke sant at jeg hadde sett politibilen. Sa det som et skremmeskudd.
Dette kan ikke jeg hjelpe dere ut av sier jeg. Hva ville du jeg skulle gjøre sa jeg. Si det ikke var noen slåsskamp svarer han....Hallo,de så jo bare ikke ut noen av de.

Da ser jeg at dette var den ene av de her oppe. Samme ser han. Du er jo så snill du sier han. Kan være det svarer jeg. Men dette må dere komme dere ut v på egenhånd.
Spurte hvorfor han plutselig hoppet på han andre. Trenkte noen gryn svarer han. Når jeg fikk sett nærmere på han,så jeg at dette var en narkoman.
Du trenger hjelp du sier jeg. Han svarte at han sto i køen. Han andre sto borte ved moren sin. Ikke dukket det opp annet enn tilskuere heller..

Han sier han husket hvor snill jeg hadde vært her oppe. Nytter ikke det sier jeg. De har allerede ringt etter politiet. Dere må selv stå til rette for deres ugjerninger. Så ut som han hadde panikk hver gang jeg nevndte politiet. Uansett kom de omsider.
De tok de begge med seg i bilen. Først det lille avhøret av de/oss rundt der. Han ene av de sier til meg at denne karen går under farlig. Han som jeg hadde pratet med. Ok,svaete jeg. Etterpå tenkte jeg førstens over hva jeg igjen hadde gjordt.
Man slår ikke folk som ligger nede. Jeg takler bare ikke og se på det. Må blande meg inn. Dere sier jeg var tøff som turde det sist.
Dere skulle vist hvor mange ganger jeg har stoppet slåsskamper. Dette var vel helst når jeg var yngre. Heller ikke nå går jeg mellom to fingre for å blande meg inn. Har selfølgelig ingenting med det. Som nevndt,liker ikke se folk slå de som allerede er nede!
Blir herdet med årene.
De ble sluppet ut et par timer senere. Dette var det hun jeg kjenner som sa. Hun ringte meg i går kveld. De hadde blitt "venner"etter han hadde fått tilbake et par hundrelapper som  den andre hadde tatt. Så bar det vel rett ut på byen igjen.

Dette er noe jeg tror. Så hvilken befatning han som jeg hadde møtt på før var i. Så  det var nok noe han var på jakt etter.
Den ene etter den andre blir slått ned her i byen.
Ser dette i avisen hver eneste dag. Min mor ble nesten slått ned på mega. Hun gav de bare lommeboka frivillig. Der står ikke respekt av noen av de som går på de eldre.
De vet at de eldre har fått streng beskjed om ikke gå til motangrep om slikt skulle skje.
Gjett om de benytter seg av det også.
Nabodama på 83 ble fratatt veske i uken som gikk. Det eier eies ikke respekt for om de et eldre eller yngre personer de gå på. Huff....De burde skamme seg.  Jeg var ganske skjelven etterpå jeg også. Tro ikke jeg gjør dette uten frykt!
Går dere bare rett forbi slåsskamper?. Tror vel at de fleste ikke vil blande seg inn. Noe jeg også burde stoppe med! Føre dette ender helt galt. Jeg vet det nå. Fikk streng beskjed også. Neste gang får andre ta seg av de. De som er til for at slike skal bli tatt. Politiet.
Nå hadde jeg denne episoden på lager i morges. Ikke vært så mye inne på nett i de to siste dagene.
Ble et lite innlegg hvertfal.  Eller langt som noen vil kalle det.
have a nice day Pictures, Images and Photos*Klem*

16 kommentarer

TrineCam ♡- Download my music!

19.mar.2010 kl.06:16

Så tøff du er altså,. Nei jeg blander meg ikke, jeg tør ikkerett og slett. Så ja jeg går rett forbi. Huff, men du må da være redd? Har du blitt skadet av noen når du har blandet deg?
Huff, mye vold ja, det er det overalt. Ingen liker vel det.
Håper du ellers har det bra. klem Trine.

Pinkangel

19.mar.2010 kl.06:33

Du må være den tøffeste og en av de snilleste menneskene som er her på bloggen. Virkelig et medmenneske som bryr seg om andre. Håper noen setter stor pris på at du er akkurat den du er.

UtenVerdighet - Anne Belinda

19.mar.2010 kl.07:17

SV; Tøffe Ellen!! Jeg pleier også å bryte inn selvom det kanskje ender med en blåveis på meg selv. men det er ikke så nøye. hehe... Liker ikke at folk sloss så fælt jeg :)

altvel

19.mar.2010 kl.07:59

God morgen! Vær forsiktig, nå da. Av og til er det vanskelig å holde seg unna, men når folk sloss så tenker de ikke klart, og da kan det hende du får ei "tæve" også. Så mye du opplever , Ellen.

Jeg håper ryggen er bedre snart.

Hege O)

May Wenche

19.mar.2010 kl.09:09

God morgen !

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min ; )

Du er litt av ei dame ,altså ! Jeg hadde heller ikke klart å bare gå forbi uten å prøve å gjøre noe: )

Det skumle er at det kan gå rigtig så galt for seg om man blander seg inn,men det er noe man førstens tenker på etter på ...Stolt av deg jeg for at du går inn i en slik situasjon ,selv om det kan være farlig .Du får bare love meg å være forsiktig : )

Ønsker deg en fin dag : )

Her er det tåkete og overskyet i dag ...grå dag : ( men det snør i allefall ikke da : )

Hils så mye til mor fra alle her !

Klem : )

juppjupp

19.mar.2010 kl.10:28

Jeg blir redd som bare det, men hopper i det visst det er behov for det...kan ikke se på sånnt...

Håper du får en flott dag Ellenmor:O)

See you later:O))

kozkoz

wendysinfamilie

19.mar.2010 kl.10:42

Så bra du ikke bare er en som står å se på.. men du må være forsiktig..

Jeg var nesten ikke på i går jeg heller.. sovnet når mannen kom fra jobb.. er såååååå sliten. Bedre i dag da , men rangler foreløbig rundt i joggebukser..

Fryktelig kjedelig å bli fra sjålet vesken sin. en har jo som regel alt i vesken..

Ha en flott fredag.

Klem

UtenVerdighet - Anne Belinda

19.mar.2010 kl.10:52

SV; Håper jeg også! Men sånne ting har jeg dessverre ingen kontro ll over.

Skulle ønske jeg hadde, må kanskje læres hehe.

Ha en fin dag videre du også!

Øyvind Møller

19.mar.2010 kl.13:20

Superwoman slår til igjen, men vær snill å være litt forsiktig... for det kan hende at du en vakker dag får deg en killevink fra en litt mer uberegnelig... Det ville ikke være så godt, har lyst til å ha deg som bloggvenn leeeeeeeeeeeeeenge!!

Vårklem fra Mandal

lene

19.mar.2010 kl.13:58

kul blogg:-)

kan du kommentere mitt siste innlegg??

Emmieverlasting

19.mar.2010 kl.17:05

Men! Sa ikke jeg til deg for noen dager siden at du skulle være forsiktig! hehe.. Du er ikke snau altså, men tøff som bare det, det må jeg si.. Men husk at det kan gå galt også da, kjære du!
Stor klem til deg!:o)

Catzy

19.mar.2010 kl.19:41

Tusen, tusen takk for koselig kommentarer på bloggen min;=) Jeg setter veldig stor pris på dem, og de motiverer meg til å fortsette å blogge.

Jeg tror du må være en rettferdig dame som setter rettferdighet, ærlighet og godhet i høysetet. Det er ikke mange som ville gått i mellom slik du gjør. Det står stor respekt av det du gjør! Jeg tror at jeg hadde blitt redd, for jeg er veldig skeptisk av meg hvis jeg ser antydning til at det kan bli bråk og håndgemeng. Du er en tøff dame!¨

Da er det fredag igjen, og helg;=) Vi skal nå kose oss med taco, og se på Norske Talenter.

Ha en fin fredag, og ikke minst en god helg;=)

Klem Catzy

gulltopp

19.mar.2010 kl.20:39

Jeg synes du er så utrolig snill jeg! :) Du vet det er farlig, men klarer bare ikke se på sånn urettferdighet? Du har et godt hjerte du!

Det er så mange feige mennesker, en av mennene som stod og glodde, burde absolutt hjelpet til, i hVERT FALL når de ser at søte deg går i mellom to digre karer! Man kan begynne å lure på hvor enkelte har gjort av moralen sin!

jeg vet faktisk ikke hva jeg ville gjort i samme situasjon.. Så to som sloss på gata i New York, prøvde å gå i mellom, men pappa dro meg ut av veien.. Ellers har jeg bare sett to familiemedlemmer sloss, og da gikk jeg også imellom.. Men det er jo litt annerledes. Jeg håoper i alle fall at den dagen jeg ser noen sloss,at jeg tør å gjøre NOE. Om jeg ikke går i mellom skal jeg i alle fall stå og skrike og bære meg, til de til slutt må høre etter! :)

Ønsker deg en flott helg!

klem

Abynadina

19.mar.2010 kl.21:29

Du er bare kjempeherlig og ikke minst kjempetøff! Jeg er kjempeimponert over deg! Slike medmennesker som deg trenger vi flere av! Jeg har jo skilt noen slosskjemper som lærer jeg ogås, men da har det vært gutter eller jenter som har vært lavere og mindre enn menn, men jeg tror ikke jeg hadde turt å gjøre det du har gjort! Jeg tror nok jeg hadde ringt politiet eller ropt etter hjelp! Du er bare så kjempeherlig, Ellen!:)

Ønsker deg en fin fredagskveld!:)

Stor klem fra Toril

☆Rebella☆

19.mar.2010 kl.21:59

Jeg slites mellom å ville be deg være forsiktig, men samtidig er jeg så stolt av deg fordi du er modig nok til å gripe inn og stå opp for det som er riktig og gå imot det som er urettferdig, uansett hvor mye 'større' det er enn deg♥ Jeg er knallglad det gikk bra denne gangen også, og jeg ber om at det alltid må gå bra, for jeg forstår deg helt og holdent på at du ikke kommer til å klare å la være å gripe inn, heller - jeg er på nøyaktig samme måte selv; jeg hadde bare ikke klart å la være. Håper du har det bra ellers, skjønne du - skjønner vi begge har bloggtørke;) For meg er det mye det at jeg har gjerne idéer til hva jeg kan skrive om, men jeg klarer ikke formulere det godt nok, jeg får ikke til å skrive det slik jeg vil, fordi jeg ikke har evne nok til å konsentrere meg godt nok nå eller har nok energi til å bruke på innlegg, ettersom alt jeg har av energi går med til å holde meg selv oppe, til å holde humør og sinnstemning oppe. Jeg klarer å holde konsentrasjon og energi god nok til å skrive noen kommentarer her og der, men det er også alt. Det kommer nok tilbake nå som våren nærmer seg, det er jeg sikker på.

Ha en kjempefin kveld videre, skønnik!

Ellen.

20.mar.2010 kl.07:22

lene: Ikke reklame for egen blogg her!! Du er 11 år. Finn deg venner på din egen alder:)

Skriv en ny kommentar

hits