God morgen:-)

Dere trodde vel at jeg hadde reist til Danmark nå.
Gadd ikke likevel.  Det begyndte å blåse så voldsomt i går ettermiddag. jeg blir båtssyk for et godt ord.

Sittet og sett på de  bilder i natt. Naboen var her for og vise meg alle bildene hun hadde av nykomlingen. Hun banket på klokke kvart på 2!
Da sov jeg som en stein. Litt i det seneste og komme på besøk. Hun hadde kommet inn sammen med en annen beboer som hadde væet på byen. Jeg tror ikke jeg hadde giddet lukke opp så seint. Eller...Gudene vet.

Har så lyst på noe salt. Derfor skal min frokost i dag være god å salt. Som dette for eksempel.
Egg og bacon+bønner er godt. Der får jeg i meg litt salt også i samme slengen. Helt på gjorde etter noe salt og spise nå. Kjøpte en pose  chips i går. Men ikke sånn salt...

Skal prøve meg på denne til 17 mai Oppskriften virker enkel. Få de regnbuemønsteret blir vel det tøffeste dilldallet her. Stødig på hånden her.
Hvertfal rett og pent. Det er ikke bare 27 mai jeg tenker på.
Eller tenker ikke på selveste dagen 17 mai. Tenker på mitt bursdagsbarn. Håper ikke min datter leser akkurat dette innlegget.
Syntes ikke dere dette var en flott kake til bursdager?

Har man seigmenn og konditorfarge går alt. De små kulene rundt har jeg laget flere ganger før. De er lette å få til.
Det er så mye flott pynt innen kaker. Viste nesten ikke hva jeg skulle velge. Spesieldt til de yngre.
Håper jeg får min like fin som denne.

Nå har det vært lysr snart en time. Klokka er bare  ca 7 når jeg skriver dette. Deilig og se våren er på full fart  her. Tåken har smeltet så mye av snøen som lå igjen også. Er det noe som tærer på snøen,er det tåka.

Ellers er det ikke skjedd så mye nytt her. Tenkte på en ting. Høres sikkert helt tullete ut. Fra og med skjærtorsdag og til og med 1 påskedag hadde jeg tenkt og dikte en krim.....Hørtes dette helt ille ut..?

En spennende liten krim dere kan følge med i hver dag om dere vil. Si meg først om dette høres helt idiotisk ut?.
Må få den spennende fra begyndelsen til slutten. Men hva....Er en anna sak. Kommer nok på noe.
Vil dere være så snille å si hva dere mener om dette?. Noen meninger fra dere  liker jeg og få.

Desuten hjelpe meg med tittelen på krimmen.
Velger "krim"etter tittel.
Så kom igjen hiv ut foreslag. Kan jo bli spennende dette. Så har dere lesestoff dere som bli hjemme i påsken.....Håper jeg da.

Denne ideen kom jeg på for mange dager siden. Husket plutselig på den nå.

Ellers skal jeg ha koteletter til middag i dag. Fant så flotte koteletter på ica maxi i går. Nesten helt uten fett. Liker ikke fett. Det tat jeg alltid av etter de er ferdige.
De steker jeg først. Så lar jeg de stå og småkoke i sausen en times tid. Da blir de møre og helt deilige. Setter spiss på sausen også å la de koke oppe i  den.
Kan ikke ha rå mat. I dag tar jeg gulerotstuing til tilbehør. Høres ikke dette godt ut?.

Nå vil jeg sette i gang med frokosten mn. Ble sulten av og skrive om mat. Håper dere slenger ut noen ideer and overskriften på "krimmen"Ha en flott lørdag videre alle sammen.

*Klem*

25 kommentarer

UtenVerdighet - Anne Belinda

20.mar.2010 kl.07:31

SV; Takk for kommentar.

Nei det smilet var kanskje ikke på riktig måte, men da ser jeg i det minste et smil vær gang jeg er på do:D tuller litt. hehe... nei beina er ikke så pene idag dessverre, Ja Jeg også håper det igrunn.

orker ikke mer egentlig, drevet med selvskading i over 6 år. Er som å slutte å røyke egentlig

ha en fin lørdag ellen, det fortjener du virkelig. klem

altvel

20.mar.2010 kl.09:24

Ah, regnbuekake! Den var midt i blinken for meg!

Ha en god dag!

Hege O)

juppjupp

20.mar.2010 kl.09:45

God morgen snuppa:O))

Den kaka var skikkelig kul, og jeg er mer glad i 27 mai...for da har jeg bursdag, hehe...

Skulle ønske jeg kunne bake jeg, er flink til å bake, men ikke punte kaker ol.....

Krim... så spennende, jeg har aldri likt meg inne på den gamle avdelingen på sykehuset, kunne jo satt handlingen der i fra... Det er vel BUP som holder til der, har vært der mange ganger med fosterbarn, og fikk like mye frysninger hver gang jeg var der...den bygningen har sikkert mange historier i veggene:O)

Ønsker deg en suuuper dag:O))

kozkoz

farmoringrid

20.mar.2010 kl.11:34

Hei, du er nå tidlig oppe da. Det sluttet jeg med da jeg ble pensjonist. Hater å stå tidlig opp.

Påskekrim hørtes morsomt ut. Hva med "Påskeegget som drepte."

Ha en fin dag!

Abynadina

20.mar.2010 kl.11:40

Hei, og god lørdags formiddag, Ellen! Ha, ha, ha!:) Litt av noen natteranglere til naboer du har, men kjempekoselig med besøk da!:)

Jeg forstår deg kjempegodt at du ikke reiste til Danmark! Det er ikke noe morsomt når det blåser, og da er det bedre å være hjemme og ha beina trygt plantet på bakken!:)

Den kaken så kjempedelikat ut, og ikke minst kjempegod!:) Det skal bli kjempegøy å høre resultatet når du har bakt den.

Ja! Påskekrim hadde vært noe det! Hva med tittelen mordet på en blogger på blogg.no? Det at du kan tenke deg å skrive en påskekrim hadde vært kjempegøy!:) Du er kjempekreativ!:)

I kveld skal vi på middag til broren til min mann og familien hans!:) Det blir kjempekoselig!:) Det blir deilig å gå til dekket bord.

Nå skal vi snart begynne med å bade kattene våre som skal være med på utstillingen neste helg, og i morgen kommer venninnen min med Caspar (sønnen til Aros og Corvette), og da skal han bades.

Ønsker deg en kjempefin lørdag, Ellen!:) Kos deg så mye!:)

Stor klem fra Toril

TrineCam ♡- Download my music!

20.mar.2010 kl.13:28

ÅÅ moro med påskelrim da. Vi lager det selv vi som hørespill. legger det ut til påske.
Og du den kaken så stilig ut da. jeg kan ikke bake jeg så jeg skal ikke prøve meg.
Kos deg med koteletter, det er godt.
SV; Tusen takka skal du ha! Det er lov å laste ned sangen.. hehe. Ha en fin lørdag videre.

May Wenche

20.mar.2010 kl.14:32

Hei : )

Den kaka så forferdelig god ut ! Nå for tiden kan jeg omtrent ikke spise noe som helst av søtsaker . Men etter at jeg begynte på insulin har blodsukkeret holdt seg ganske godt nede.Begynte med insulin på torsdag tror jeg det var .Utrolig kipt med de sprøytene : ( håper bare at jeg slipper å fortsette med de etter fødselen.

Påskekrim høres kjempe spennende ut : ) Så ett av forslagene som en av leserne dine hadde kommet med.Det synes jeg var en fin tittel : ) "Mordet på en blogger "

Koteletter er så godt ! nam,nam : D I dag skal vi ha kyllingwok og nudler og grønnsaker .

Nå må jeg finne meg noe lunsj ...det er endel timer til vi skal ha middag.Vi bruker å spise i 5-6 tiden vi.

Hils så mye til Mor også må dere ha en kjempe fin lørdags kveld.

Klemmer fra meg : )

Tale ♥

20.mar.2010 kl.14:57

KJEMPEDIGG BLOGG! :-D <333

Du må være sinnsykt flink med html-koder !! :O :-D

UtenVerdighet - Anne Belinda

20.mar.2010 kl.16:48

SV; Ja hadde de faktisk linket til bloggen sin eller noe, så hadde det ikke vært så ille, som helt anonym egentlig. Ja er deilig med ytringsfriehet i norge:o)

Egentlig bryr jeg meg ikke så ille mye om de kommentarene, men er dett at personen er helt anonym og ikke gir meg noe sted å svare tilbake på eller, et ansikt, skulle jeg skrevet ''dritt''

til noen så hadde jeg linket til bloggen min. hehe... Men nå pleier jeg ikke å skrive dritt til folk så kan egentlig være det samme:)

du får ha en flott lørdag Ellen! Det fortjener du :)

gulltopp

20.mar.2010 kl.17:28

Krim høres kjempe gøy ut! :) Jeg er helt tom for overskriftsideer, men det hadde i alle fall vært morsomt å lese en sånn oppdiktet krim! :D Men ikke FOR vanskelig hehe. Den krimmen som er på melkekartongene greier jeg ALDRI å løse.. Hihi.

Kaka så kjempe flott ut, gleder meg til mai jeg, så vi kan få se bilder av den! :)

Ha en fin helg videre!

klem fra Gulltopp

wendysinfamilie

20.mar.2010 kl.20:40

Hei og hopp tidelipopp..

Den kaken så super god ut...

Krim tittel øhhmm hva med ... Min siste stund .... eller Påskemord

Thi hi uff så dårlig oppfinnsomhet jeg har.

Du får ta deg en tur til Danmark i løpet av sommeren når været er bedre. Fint å ha noe å se frem til.

Her har jeg hatt besøk i dag det er superkos.. :-) Nå er lilleman i seng og vi slapper helt av på denne lørdagskvelden.

Klem til deg

mia

20.mar.2010 kl.22:32

Her har vi hatt egg i alle former idag. stekt, kokt og eggerøre. Alle ville ha forskjellig så!

☆Rebella☆

21.mar.2010 kl.10:13

Den kaken så kjempefin ut, og er perfekt til bursdager! Ellers må jeg si et klart og rungende JA til påskekrim:D Jeg er fullstendig for den idéen;) Jeg har tenkt litt på å skrive en selv, om jeg klarer å samle tankene nok til det. Jeg har en idé som kanskje kan bli en liten grei historie av;) Så jeg håper du vil skrive en, jeg elsker å lese slikt. Mariann (famjohansen.blogg.no) har skrevet en som hun legger ut en del av hver dag, om du ikke allerede har fått med deg det, og jeg koser meg skikkelig med den. Dessverre har hun ikke lagt ut noe nytt på tre dager (ingen andre innlegg, heller - håper alt er bra med henne og familien♥), så jeg gleder meg ekstra mye til å lese når det passer for henne å legge ut mer:)

Nei, nå skal jeg få spist litt her - er forresten helt enig med deg når det gjelder fett på koteletter - USJ! Jeg hater det og kan brekke meg om jeg får det i munnen, det er så ekkelt:0 Jeg liker ikke røde koteletter, jeg liker helst hvitt kjøtt i så fall. Røkt kjøtt er det verste! Røkt mat i det hele tatt liker jeg IKKE - eneste som kan gå, er røkelaks. Viltkjøtt, derimot, er jeg veldig glad i, og jeg skal faktisk spise litt av en stroganoffgryte nå, med reinskav (orker ikke skive nå, jeg har ikke noe pålegg som frister i øyeblikket).

Ha en fin dag videre, søte du. Jeg skal være flink og rydde mer i dag, samt gå deilig tur(er) med min elskede Dina♥ Den fantastiske solen som var meldt i dag, kom ikke:-/ Det var IKKE forventet, heller, for det har regnet så mye i det siste, og lagt så tungt slik at det skal godt gjøres å gå fra slikt vær og magisk over til sol fra skyfri himmel dagen etter. Igår var det ikke ET eneste sekund uten regn! Men jeg skal ikke klage; den hersens snøen slipper endelig taket og forsvinner nå, og forhååååpentligvis kan våren komme nå snarest - jeg lengter meg gal etter våren nå!! - Nei, NÅ må jeg avslutte kommentaren her;)
Så flott kake! Mulig jeg stjeler litt inspirasjon fra den om en stund, Sara har snart bursdag :)

Hjelpe meg som du ramler borti slåsskamper! Du må være forsiktig også, det er ikke alltid trygt å gå i mellom sånne folk, spesielt ikke hvis de er rusa på noe.. uffa meg, så skummelt. Bra det gikk bra denne gangen også.

Jeg har ikke tittel på min egen påskekrim engang, så jeg kommer ikke på noe til din, hehe. Du har opplevd så mye spennende at du kan vel bare fortelle en historie fra din egen virkelighet ;)

Hilde&Tobias

21.mar.2010 kl.20:40

Hei Ellen;))

Nå begynner jeg å bli litt bekymret her altså....hvor er du???

Du bruker å ha minst ett innlegg pr dag, og i dag er det ingen!!!

Nei, sånn kan du ikke skremme oss:(((

Gi et lite pip da, så vi vet at alt er ok!!!

Klem ;))

Emmieverlasting

21.mar.2010 kl.22:10

hørtes spennende ut med en påskekrim:o) den kaken var lekker da, sikkert moro å få en sånn som bursdagskake!:o)
Klem til deg!

mia - oss3.blogg.no

21.mar.2010 kl.22:26

Hallo!

Er bare innom for å si hei:)

farmoringrid

21.mar.2010 kl.23:16

Bare innom for å si hei! Har du det bra?

altvel

22.mar.2010 kl.10:05

God morgen., Ellen. Nå blir du etterlyst av flere her, ser jeg. Uvanlig stille fra deg nå. Håper alt står bra til. Kanskje du har tatt deg en danskebåttur?

Ha en god dag videre,

Hege O)

Frustrerte Heidi

22.mar.2010 kl.10:12

God morgen Ellen.

Den kaka så god ut. Selv kan jeg ikke bake. Mat kan jeg, men ikke kaker, så det pleier jeg rett og slett å bestille ferdig når vi skal ha selskap, det er heldigvis ikke så ofte. Til bursdager baker bestemor (min mamma) sjokolade kake til oss.

Jeg skjønner ikke hvordan du tør å gå i mellom slike slåsskjemper...tenk om de tar deg?!

Jeg synes du må være litt forsiktig.

Koteletter er godt, men jeg klarer heller ikke det fettet, så jeg spiser bare den lille rosen inne i. Kjøper mye ytrefilè istedet for, blir nesten like godt det med sausen til.

Tittel til påskekrimmen din? Nei da tror jeg du må få noen ideèr av noen andre, for jeg er blank.

Ha en fin dag Ellen.

Heidi

Øyvind Møller

22.mar.2010 kl.10:56

Du er en evig inspirasjonskilde, men nå begynner jeg å bli litt bekymret her jeg sitter. Du pleier å ha ett eller flere gode innlegg om dagen og nå er det noen dager siden.

Håper du har det bra og alt vel.

*Klemmer* fra Mandal

mia

22.mar.2010 kl.11:58

Hvor blir det av blogginga di a?

Nå er designet på plass! Jeg er kjempe fornøyd, takk for at jeg vant denne konkurransen:)

Emmieverlasting

22.mar.2010 kl.15:25

Stikker bare innom for å si hei, og legge igjen en klem! Håper alt står bra til!:o)

juppjupp

22.mar.2010 kl.17:15

HALLO!!!

Hvor er du??

Ser det ikke bare er meg som er bekymret....kan du ikke bare skrive hei i hvertfall...eller kanskje du har reist på ferie og oppdaterer oss når du kommer hjem....??

Hmmm....du er i hvertfall savnet...så vet du det:O)))

Håper virkelig du har det fint og at det ikke er noe galt:O)

kozkoz

Catzy

22.mar.2010 kl.19:44

Jeg stikker innom for å ønske deg en fin mandagskveld;=) Håper du har det bra? Du er et fantastisk, flott, og herlig menneske, Ellen, og mange har mye å lære av deg!

I dag har jeg hatt fri fra jobb (det har jeg hver mandag), og jeg har hengt opp vår/sommergardinene våre;=) Det ble mye lysere. Våren er en vakker årstid.

Ha en fin mandagskveld,=)

Klem Catzy

Skriv en ny kommentar

hits