God morgen :-)

Tenkte det var på tide med en liten oppdatering. Her er det ikke skjedd så mye siden sist.
Jeg har nå vært foruten røyken i 2 dager.Første mårran hadde jeg ikke lyst til å stå opp engang. Gårsdagen litte grann bedre. Hadde så mye og gjøre da.
Må stadig ta meg i og sitte å tvinne tommeltotter. Så er jeg begyndt på neglene også. Ikke bite de,men sitter se på de.

Er det slike rare ideer man får mon tro...Snart begynder vel spisetrangen også tenker jeg. Heldugvis røyker ikke veninnen min. Hun sluttet 1 november. Som jeg også skulle..... Så nyttårsaften og bla bla bla...
Nå er motivasjonen så høyt at dette tror jeg kommer til og gå min vei.  Bare og håpe nå.

Herregud i går vasket jeg tøy.Aner ikke hvor mange slike stabler jeg la sammen i går. Alt rent på sengene.  Deilig og legge seg i rent sengetøy. Pluss at jeg hadde minst med 15 håndklær på vask. Ikke vet jeg hvorfor og hvor de kommer fra.
Dette er sant også. Må være noen min mor har fått av veninnen sin. Hun har jeg ikke snakket med enda skjønner dere.

Her som vi ikke har skapplass til så mange håndklær. Vi hadde ca 12 store og 12 små. Dette burde holde for en uke det eller...
Jeg bruker 2 hver gang jeg vasker håret. Samtidig med at jeg dusjer også. Ellers bare ett. Har da et som jeg snurrer rundt hode,og ett til kroppen. Her er det jo vaskedag for alle beboere en gang i uken hver. Så mye rekker ikke å bli svart engang.
Huff. Nok klesvask. Helt ærlig vet jeg ikke hva jeg skal skrive om. Nå blir det lettere fra skjærtorsdag. Påskekrimmen til Ellen skrekk og gru hehe.

Har jobbet litt med den også. Ikke så mye alså. Her er det bedre og bare la det dette inn. De blir best. Tror jeg...
Nå har jeg hvertfal gitt lyd fra meg. Håper dere ikke drar på påskeferie alle sammen. Ta med dere mobildt breddånd da. Nå skal jeg innom deres blogger. Må se hva som er nytt hos dere.
Snart, veldig snart kommer det nytt design her også. Tror det blir med hunder/hund dennegang....


Ha en flott lørdag videre alle sammen.
*Klem*

16 kommentarer

Gunn Berit

27.mar.2010 kl.08:25

Litt husarbeide må til, og trivselen blir så stor etterpå :) Jeg elsker å legge meg i rent sengetøy! Særlig om sommeren når sengetøyet har tørket ute...herlig! Ønsker deg en flott helg og gleder meg til krimmen din...:D

Georgine

27.mar.2010 kl.08:44

God morgen til deg også. To dager uten røyk, kjempebra. Drar på påskeferie, men skal prøve å blogge litt likevel. Skal visst være mulig å komme seg på nett dit jeg skal! Ha en god påskeferie ihvertfall!

wendysinfamilie

27.mar.2010 kl.09:22

Tit tei.

så koselig med en liten oppdatering fra deg...lurte jo litt..

Her er vi i full sving pakke pakke pakke...

Kattepasserene kommer snart, da vil jeg gjerne være ferdig så det ikke ser helt bomba ut...

Tar med pc så kommer nok oppdateringer fra oss i løpet av påsken..

Husk konkurransen til Ellen da alle sammen... :-)) om vi er heldige kanskje det blir trekning etter påske.... :-)))

Nei nå skal jeg blogge ett lite innlegg mens gubben er ute.. så er det ut på tur aldri sur..

God Påske Ellen

mia

27.mar.2010 kl.09:23

Hei!

Ja rent sengetøy er så godt å legge seg i.Og det er godt å få unna en del klesvask, det har jeg også. Nå må jeg legge alt i skapene til unga oppe... det er det kjedeligste.

Jeg skal ikke på påskeferie, vi blir bare hjemme.

Ha en fin lørdag!

Emmieverlasting

27.mar.2010 kl.12:39

Så flink du er med røyken! Du får holde oss oppdatert sånn at vi kan puffe deg i riktig retning hvis du skulle få problemer og skulle være på nippet til å sprekke!:) Men jeg har tro på at dette går fint!:o)
Sv: Takk takk! Mine tegne ferdigheter i paint er ikke akkurat formidable med det er ganske moro.. Hehe:o)
Ha en fin fin dag Ellen ! klem!

Rebella

27.mar.2010 kl.16:06

HEIA deg med røykeslutten!

Og åh, det er få ting som er så deilig som å legge seg nydusjet i et rent, velduftende sengetøy - pur lykke♥ Snakker om det; jeg har så mye klær å vaske nå, det har hopet seg opp, i tillegg til at jeg vil vaske alle klærne mine, det er jo mye jeg ikke bruker så ofte, men jeg vil ha alt klart i skapene om jeg skulle få lyst til å bruke dem:) Har SÅ mye å gjøre disse dagene, såjeg burde ikke være på nett i det hele tatt; skal skrive påskekrim, skal rydde og pynte til påske og besøk jeg skal ha for mine søstre og ene kusinen min nå på tirsdag, jeg skal vaske tonnevis med klær og jeg skal rydde på plass ting i boder som skulle vært gjort for LEEENGE siden PLUSS at jeg vil lese i den nye boken jeg har fått:D Så det er mye Rebella skal til med denne helgen! Og også vil jeg svare på kommentarer på innleggene mine, så jeg må få gjort litt der også. Kjempekoselig med nytt innlegg fra deg, det er alltid kos å lese, tom når du ikke vet hva du skal skrive om;) Superklem!
Kjempeflink med røykingen, stå på!!!

Rent sengetøy er herlig å legge seg i ja! Helt himmelsk. Skulle ønske jeg elsket å skifte på sengen og vaske klær også, så jeg kunne legge meg i rent sengetøy hver natt ;)

juppjupp

27.mar.2010 kl.23:16

HALLO SNUPPA:o)

Så koselig å se deg her igjen:O)) Håper alt er bra:O))

Kommer innom i morgen med en lenger hilsen:O))

kozkoz

TrineCam ♡- Download my music!

29.mar.2010 kl.04:32

Har også gjørt husarbeid i dag.Må til det vet du. Du er flink med røyken da Ellen. lykke til videre med det. Håper lørdagen var fin.

Frustrerte Heidi

29.mar.2010 kl.22:19

Jeg har slutta med cola! Da klarer du å kutte røyken! For jeg har kuttet begge deler, og det var værre å kutte cola en sigaretter for meg.

Kjempebra ELLEN. Tenk på barn og barnbarn som vil ha mor og bestemor i mange mange år til. Det må vel være en kjempe motivasjon for deg?

God kveld.

juppjupp

30.mar.2010 kl.16:43

Har ikke hatt tid siden fredag til å sitte her på bloggen, men slenger innom med en hilsen og venter spent på påske krimen din:O))

Håper du har det fint:O))

kozkoz

Nåde

30.mar.2010 kl.17:04

Hei Ellen!

Gratulerer med to dagers røykeslutt! Håper alt er bra med deg! Hvordan går det med smertesituasjonen din? Blir det operasjon? Tenker på deg!

Nå er jeg hjemme igjen i Bergen! Til tross for plussgrader, fryser jeg! Det er stor overgang fra nærmere 40 + til + 6! Godt å være hjemme igjen! God påske!

Klem, Anniken

juppjupp

31.mar.2010 kl.17:10

Miss you:O(

Abynadina

01.apr.2010 kl.21:54

Hei, hei Ellen! Det er en stund siden sist nå! Håper alt går bra med deg? Jeg savner deg på bloggen, Ellen! Du aner ikke! Jeg håper du har det bare bra? Alt bare bra her!:) I påsken slapper vi av hjemme, og det er kjempedeilig!:) Jeg har tre spilleoppdrag på fløyta.

Været er mildt, men det er grått. Snøen tiner ganske fort nå, og det er kjempegodt!:) Nå er jeg kjempelei vinteren at du aner ikke!:)

Jeg håper det går bra med røykeslutten? Tenker masse på deg, Ellen!:)

Jeg ønsker deg og dine en kjempfin påske, og ta vare på deg selv!:)

Stor klem fra Toril

juppjupp

02.apr.2010 kl.12:04

Venter som en unge på julaften på deg og påskekrimmen din...hehe...

Her er huset fult av inger og liv, og vi nyter fridagene:O))

Håper det går bra med deg og ville bare ønske deg en riktig god påske og håper du har det fint med eller uten røyk:O)))

kozkoz tuppemor:O))

PS; du er savnet:O))

emmieverlasting

02.apr.2010 kl.14:25

Hei Ellen! Håper alt står bra til! Stikker innom for å ønske deg en riktig god påske:o) Klem til deg..

Skriv en ny kommentar

hits