Beklager så mye....

Heisan. En riktig god påske ønskes dere alle.
Beklager dette med krimmen. Jeg fikk den rett og slett ikke til. Gikk greit med de to første kapitlene,så ble det brått stopp.
Det sto og står helt bom stille. Kanskje neste år..Håper dere tilgir meg for det...

Jeg har det ikke hatt en eneste røyk. Nå er det over en uke siden. Gjett om dette er fælt?.Spesieldt om mårran.
Røyk og kaffe  som jeg alltid har kombinert. Man venner seg fort til det også.  Alt er en vanesak.

At jeg ikke har sprukket er et under. Sitter her og ser på andre røyker. Må få lov å skryte av meg selv nå. Bare og håpe på at dette holder.
Ellers har jeg bare vært hjemme så langt i påsken. Lange triste dager etter min mening. I går trodde jeg aldri dagen ville bli til kveld.
Den dagen har fått rett navn hvertfal.
På tv'n er det repriser og atter repriser. Er drittlei alt nå om dagen. Ikke vært spesieldt mye på nett heller. Har sett innom dere uten og kommentere noe. Skal få skjerpet meg nå.
Skulle tro at ettet ville være midt i blinken på slike lange dager...Et ork alt sammen. Jeg tror jeg lider av vårslapphet.

Er så giddalaus at det halve kunne vært nok. Er dere vårslappe??. Det kan da ikke bare være meg som er så trøtt om dagen.
I går laget jeg lammestek.  Vi hadde det og sjokoladepudding med vaniljesaus. Smakte helt himelsk. Har igjen til i dag også. Bare og skrelle potetene. Pluss oppvasken etterpå. Måtte bare innom for og  hei hvertfal.

Det er ikke skjedd noe spennende her. Hva med dere?. Har påsken sålangt vært fin for dere?. Er dere hjemme eller på fjellet/syden?.
 Vi har hvertfal fint vær i dag. I går regnet det som bare det. Det er helt tyst og stille over alt her. Kunne tro alle var dradd avgårde.
Skal være glad når denne påsken er over. Bår alt våkner til liv igjen. Butikker oppe osv.... Huff,mye syting her i dag.Nå har jeg hvertfal gitt lyd fra meg. Ha en forsatt god påske.
*Klem*22 kommentarer

juppjupp

03.apr.2010 kl.13:10

Så koselig å høre fra deg:O)) her har det vært stille og rolig, ikke mye som har skjedd denne påska:O) Men vi koser oss hjemme og nyter fridagene:O))

SÅÅÅÅÅÅ FLINK du er....IMPONERT!!!!!

Ha en fortsatt fin påsske, og ja...du er tilgitt:O))

kozkoz

Abynadina

03.apr.2010 kl.13:13

Såååå kjempekoselig å lese oppdatering fra deg, Ellen!:) Nå ble jeg kjempeglad!:) Du er kjempeflink, og du kan være kjempestolt av deg selv som ikke har sprukket!:) Jeg er kjempeimponert over deg!

Lammestek er kjempegodt!:) Det spiste jeg da jeg var og spilte i kirken på torsdag!:)

I påsken er vi hjemme. Vi har kost oss, slappet av, og vært på besøk til familie og venner!:) Jeg har spillejobb på fløyte. På torsdag spilte jeg på skjærtorsdagsgudstjeneste, og der ble det servert lammegryte. Jeg skal spille fløyte også på mandag i kirken!:)

I dag har vi kjempefin vær hos oss, og det er herlig etter flere dager med overskyet og regn!:) Nå er det jammen meg vår i luften!:) Kjempeherlig!:)

Ønsker deg en kjempefin påskeaften, og en fortsatt kjempefin påske!:)

Stor klem Toril

Rebella

03.apr.2010 kl.16:46

Så godt det var å lese nytt innlegg fra deg, skjønneste Ellen vår! Men jeg er veldig lei for å høre at du ikke har så gode dager, at du føler deg så nedstemt og vårslapp:( Jeg er KJEMPEglad for at du har vært borte fra røyken denne uken, og du har all grunn til å være glad og stolt, jeg håper virkelig det fortsetter:D Jeg må si jeg er helt omvendt; jeg får et nytt boost (mangel på bedre ord på norsk, tydeligvis) av energi når våren kommer, og spesielt i dag er det et kjempefint vær her i Bergen - faktisk det beste været vi har hatt hele påsken, og jeg NYTER det! Jeg elsker jo påsken og feirer den pga troen min, det er ikke en 'tom' tradisjon for meg, så jeg koser meg alltid så enormt mye i påsken♥ Jeg håper virkelig de siste dagene i påsken nå blir kjempefine for deg også, vennen min - du fortjener det nå enda mer enn før, mtp at du ikke har hatt det så lett i det siste:-/

Det med påskekrimmen er jeg den første til å forstå; det ble slik for meg i år også; jeg begynte på en historie jeg har kjempetro på, men jeg fikk ikke gjort den ferdig, så den får ligge til neste påske, evt. Nei, nå må jeg se å få spist meg et par rundstykker - jeg har ennå ikke spist noe i dag, har ikke fått rotet meg til det ennå. Ha en kjempefin påske så lenge:D

Mariann

03.apr.2010 kl.22:12

Hei Ellen!

Godt å se at det er liv i deg, hehe! Og så FLOTT at du ikke har røyket, gratulerer!!! :D:D Superbra! Stå på!

Vi har hatt en travel påske her også, har knapt vært innom bloggen min sjøl, langt mindre noen annens. Jeg ble syk i begynnelsen av påskeuken, så det tok nok litt piffen av meg. Men de to siste dagene har vi kost oss mye ute, i dag har jeg rydda masse hjemme og i morgen kommer familen min på middag.

Jeg skjønner godt at det kan bli lange dager når alt er stengt. Det var sånn for meg også, før, da jeg bodde alene. Trøsten får være at det bare varer noen dager, så er alt i normal gjenge igjen. Du føler deg nok bedre når verden ikke står helt stille utenfor vinduene dine. :) Ønsker deg en fin helg! :)

TrineCam ♡- Download my music!

04.apr.2010 kl.02:37

Hallo. Så flink du er med røyken da Ellen. Nei, har bare kost meg hjemme i påsken, og ja jeg er slapp. jeg lover deg.. hehe.
kos og klem.

Emmieverlasting

04.apr.2010 kl.15:39

Koselig at du kom med en oppdatering!:o) Jeg har hatt en fin påske, en bypåske for første gang på mange år og det har vært trivelig! Så flink du er med røyken! Skjønner godt at du har lyt til å skryte litt av deg selv altså! flink flink flink!:o) Klem til deg!

juppjupp

04.apr.2010 kl.19:48

Bare innom og hilser på:O)) Nå skal jeg brodere litt:O))

Ha en flott kveld tuppemor:O))

kozkoz

wendysinfamilie

04.apr.2010 kl.23:03

Hei Hei..

Godt å høre fra deg.

Usj høres nesten ut som om du har blitt litt ekstra deppa av å slutte med røyken.. Er det ikke noe som du kan gjøre i stedet.. noe håndarbeid eller ekstra masse blogging :-))

Du er super flink som ikke har røyka på så lenge.

Ha en super duper kveld.. er fortsatt en time igjen av denne dagen.

Klem

juppjupp

05.apr.2010 kl.18:37

Hei! Jeg ble utfordret, og har sendt utfordringen videre til deg=)

God kveld videre!

Frustrerte Heidi

05.apr.2010 kl.19:36

Vårslapp er jeg ikke, jeg er slapp hele vinteren så når sola og våren endelig kommer kvikkner jeg til. Kjempe bra at du ikke røyker! Fortsett med det Ellen!

klems

altvel

06.apr.2010 kl.11:21

Hei, Ellen! Den nye blogg-"looken" din var fin! Og jeg som er så glad i scæferhunder-det var en nydelig hund!Håper du får tilbake lysten til å blogge igjen nå, nå er i hvertfall jeg på plass bak tastaturet!

Ønsker deg en god dag videre:)

Klem, Hege O)

duracellbaby

07.apr.2010 kl.00:01

Hei Ellen.

Så flink du er med røyken;)) Ikke så flink jeg dessverre:(( Men en dag, en dag slutter jeg også;))

Nytt design og greier!! Kjempefint;) Hvem er den hunden da? Din?

Savner å lese nye innlegg fra deg....

Og den pakken, fikk brev fra Posten igår og den er borte vekk. Så jeg må søke om å få refundert penger...Hmrf....Posten suger!!!!

Klem

Hilde&Tobias

07.apr.2010 kl.20:20

Hei igjen Ellen.

Håper det står bra til med deg??!!

Jeg har utfordret deg på bloggen min;))

Klem

Stine + 2 jenter = sant

08.apr.2010 kl.00:50

Håper du kom deg greit gjennom påsken til slutt... Så flink du er som har sluttet å røyle!! Stå på - meget fornuftig!! :)

Jeg har heller ikke vært så aktiv på bloggen i det siste - blir litt tafatt til tider...;-) Men nå gleder jeg meg skikkelig til god-været som er meldt til helga... Da kommer nok humør og glede frem hos noen og enhver...;-)

Vi var også stort sett hjemme i påska, men jeg syntes det var deilig å bare slappe av og ikke gjøre så mye... Greit å være tilbake til rutiner igjen nå da, selv om det har vært tungt å stå opp tidlig disse to dagene...;-)

Emmieverlasting

08.apr.2010 kl.17:20

Stikker innom for å si hei! Så fint design du har fått på bloggen din da:o)
Stor klem til deg:o)

Rebella

08.apr.2010 kl.19:06

♥♥ Tenker på deg, vennen min, og håper virkelig du har det godt - savner deg!

wendysinfamilie

09.apr.2010 kl.12:58

Hallo nå er det lenge siden du var her inne....

Var det nå du skulle oppereres ????

Håper alt er bra med deg og dine..

Savner deg her inne..

så flott design du har fått deg :-))

Hilde&Tobias

09.apr.2010 kl.14:34

Ellen!!! Jeg savner deg!!

Håper virkelig du har det bra, og at det er bare lysten (eller manglende lyst) som gjør at du ikke blogger!

Jeg legger merke til at du ikke kommenterer andre blogger heller:((

Du må nok snart gi et lite livstegn fra deg altså. Eller vet jo at du lever da, siden du godkjenner kommentarer, men ja du vet....hihi....

Miss u:((

Klem

juppjupp

10.apr.2010 kl.10:04

Vet du hva Ellen?? Jeg savner innleggene dine...hihi...

Kult design, med min favoritt hunderase på topp...me like:O))

Jeg har vokst opp med den rasen, på det meste hadde vi over 30 stk, inkl stort og smått:O))

Hadde det ikke vært for at min kjære nekter meg en sånn hund, hadde jeg hatt det nå, men han har hatt en skrekk opplevelse, så da får jeg bøye meg i støvet å ha den nydelige krabaten jeg har nå:O)) Jeg for min del har ALDRI opplevd en sint schæfer, og vi har som sagt hatt MANGE!!!

Men men, ville bare si hei og hallo:O))

kozkoz

mia

11.apr.2010 kl.10:06

Artig med nytt design, ellen! Hvordan går det med røyekutten, og hvorfor kutter du ut bloggen i samme slengen?

TrineCam ♡- Download my music!

12.apr.2010 kl.03:31

Hvordan går det med deg om dagen Ellen? Håper alt er bra.
Nå må du gi lyd fra deg Ellen, vi savner deg :)

Skriv en ny kommentar

hits