Need help...

Heisan og en riktig god morgen kjære bloggvenner.

Jeg har nå behov for hjelp av dere. De bildene jeg venter på lot seg ikke sendes på mail.
De var i for stort format til å sendes over mail. Han som har tatt de har nå brent de over på en plate. Men så kommer det store spørsmål.
Hvordan få de over på nett??.
Er det det samme som og få musikk over. Mener om jeg setter inn en cd,kommer jo musikken over på dataen.

Skulle vel kanskje tro at dette var samme opplegg. Jeg er så dum på dette. Har spurt et par stykker,mem de vet heller ikke.
De bildene jeg la ut i går angrer jeg litt på. Konfirmanten skulle være hovedpersonen der.
Håper noen av dere kan hjelpe meg med dette?.Slik at jeg kan ha han som hovedperson på et innlegg andgående konfirmasjonen hans.

Må få sakt at selve konfirmasjonen var flott. Til og med sola var med oss denne dagen. Vinden var det så som så med.
Blåste veldig. Noe dere vel kan se av bildene av meg. Smykket havnet på halv 8 hver gang jeg var  på utsiden.

For ikke snakk om håret. Sto til alle kanter. Men dagen hans var minnerik. Han fikk masse penger. De skal han ta mopedlappen og kjøpe seg moped for.
Sangene som var skrevet av min datters svigerinne,var flotte. Alle gikk de på barndomsårene hans.
Likedan på hans videre ferd her i livet.

Jeg fikk desverre kalde føtter når det gjaldt talen.  Turde rett å slett ikke reise meg foran alle de folkene. Denne talen som jeg hadde forberedt så lenge også.....Men noen ganger stopper alt opp bare.

Talen som søsteren(Rebecca)hold,var bare så fin. Hun hadde skrevet den helt alene. Alle reiste seg og klappet for henne. Hun ble så flau at hun gjemte ansiktet i hendene sine.
Mange av hans venner holdt også tale for han. Dette syntes jeg var flott gjordt av de. De som på rekke og rad selv skal konfirmeres nå i mai.

Noe må jeg spare til jeg får mer bilder og legge ut. Vil bare få takke dere alle for positive tilbakemeldinger på innlegget under her.

Ellers skinner solen i dag. Her har det vært knallvær siste uken. Nå kommer varmen også. På tirsdag gikk jeg til byen i bare teskjorte.
Selfølgelig med jeans også da. Det var i markensgate hele 19 grader. Hvordan er været der dere bor?.

Har ikke så mye mer og blogge om i morges. Kommer mer etterhvert. Når bildene er i hende.weekend Pictures, Images and Photos

Ha en knallflott lørdag videre.
*Klem*

17 kommentarer

altvel

24.apr.2010 kl.09:28

God morgen, Ellen! Godt å høre at du ikke gikk ut i BARE t skjorte;) Du må nok bente med det til det blir varmere i været, hehe..

Datakyndig er jeg ikke, men dt er helt sikkert hjelp å få fra noen av de andre leserne dine.

Så fint at det ble en bra konfirmasjon. Av og til får man litt "skrekken" av å tenke på å holde tale, skjønner deg godt.

Ha en fin dag!

Hege O)

Abynadina

24.apr.2010 kl.10:36

Hei, og god formiddag, Ellen!:) Det du gjør er å ta et og ett bilde. Du høyreklikker på bildet. Da får du spørsmål om du vil klippe ut eller kopiere. Velg kopier. Da kan du kopiere bildet over på din PC! Anbefaler deg å lage en mappe for de bildene du kopierer over fra cd-platen!:) Håper dette ble litt til hjelp?

Kjempekoselig å lese at konfirmasjonen var flott!:) Så bra talen ble fin også!:)

Hos oss skinner også solen, og det er en kjempefin aprildag!:) Senere i dag skal kirkekoret jeg synger i synge på bydelsdag, og det blir kjempekoselig, og i morgen skal vi også synge, men da i kirken.

Ellers skal vi bade 3 katter og klippe klør, fordi vi reiser jo på utstilling til Østersund neste helg!:)

Du aner ikke så kjempekoselig å ha deg tilbake på bloggen!:) Ønsker deg en kjempefin lørdag, og fortsatt god helg!:)

Stor klem fra Toril

☆Rebella☆

24.apr.2010 kl.11:38

Jeg kommer ikke over det; NITTEN grader?! SÅ heldig!! Her har det ligget på max 7 de siste dagene, og det har vært både sol, vind, regn, snøsludd og hagl;0 Jeg ER så lei drittvær og vil ha fast og stabil vår nå! Positive er at det skal bli sol i dag (hvis værmeldingen går i oppfyllelse), og jeg skimter så vidt litt sollys nå - noe som passer ekstra godt, ettersom vi skal på loppemarkeder;D Jeg elsker å gå på loppemarked! Det er så utrolig koselig og stemningsfullt.

Jeg tror jeg kan enda mindre enn deg når det gjelder slike ting som det med bildene over på pc, men lykke til, håper det ordner seg (det tror jeg det gjør). Nå må jeg plutselig fly her, Pappa ringte nemlig nettopp og er på vei for å hente meg til loppemarkedene nå;D Jippiii! Haha, ha en herlig Lørdag, kjære du♥

mammantiljessica

24.apr.2010 kl.11:55

Heisann!!

Jeg er ikke flink med data:(

Ønsker deg en fin helg:)

Og takk for kommentar!

Emmieverlasting

24.apr.2010 kl.12:00

Sv: Skjønner godt at du ikke klarte å holde tale jeg altså, tror aldri jeg hadde klart å gjøre det foran en haug med mennesker! Hva skjer når du setter den plata inn i pcèn? Mener det skal komme opp ett lite vindu som spør hva du vil gjøre slik at du får lagret de på pcèn.. Er så lenge siden jeg har gjort det her:o)

Hilde&Tobias

24.apr.2010 kl.12:19

Hei Ellen.

Jeg tror det er bare å kjøre cd'en og legge bildene på pc'en din;) Var ihvertfall det jeg gjorde med en cd jeg fikk med barnehagebilder!

Er ikke så veldig datakyndig jeg heller, men man lærer mye av å prøve seg fram;)

Forstår veldig godt at du fikk kalde føtter ang talen! Jeg hadde aldri tørt det!!

Ha en fin dag videre;)

Klem

24.apr.2010 kl.15:53

Så koselig med kommentar fra deg. Ja det er lenge siden. 19 grader heldiggris.Her i Bergen er det bikkjekaldt og det snør innimellom. Helt forferdelig. Igår tornet og haglet det.

juppjupp

24.apr.2010 kl.16:02

Hei hei:O))

Når du setter platen inn, skal det komme et vindu hvor det står vis filer, åpner du dem kommer bildene frem, da kan du markere alle sammen, høyreklikk og kopier, minimer vinduet og legg dem i en mappe på pc'en din, mine bilder legger jeg dem på...

Ser du har fått hjelp og tips før, men sa det fordiom jeg:O))

her har vi hatt helt nydelig vær i dag, ikke 19 grader, men kanskje 12-13...vært ute og pusset vinduer og nytt sola:O))

Ha en fortsatt flotters lørdag:O)

kozkoz

farmoringrid

25.apr.2010 kl.10:59

Hei, Ellen såå godt å se deg igjen!! Vel overstått konfirmasjon og alt gikk som det skulle

- bortsett fra talen din da. ;) Av og til får en kalde føtter- slik er det bare. Litt oppgitt

seg selv ja, ja.

Overføre bildene går greit. Når du har lagt CD`en i maskinen får du sprørsmål om import

og du svarer. Slik virket det i hvertfall på min pc.

Ha en fin søndag!!

TrineCam ♡- Download my music!

25.apr.2010 kl.17:36

Oj så deilig vær da. herlig. Sommer jo. Ser none allerede har forklart deg det med bildene. Det er deilig vær her også men ikke s¨varmt nmen solen skinner i alle fall. kos degg videre med dagen og godt konfirmasjon og alt gikk bra Ellen.

Øyvind Møller

25.apr.2010 kl.20:15

sv: Heia vennen, kjempegodt å se du er i farta igjen. Blir det noe krøll med å få bildene inn på maskinen gir du meg et pip, så ringer jeg deg og veileder. Ok?

Klem fra Mandal

bergen123.blogg.no

25.apr.2010 kl.21:15

Fin blogg du har =)
Tusen takk for fine kommentarer fra deg! :) Kjekt å se at du blogger litt igjen :) Ser du har fått tips om bildene, håper det går greit.

Skjønner godt at du fikk kalde føtter, men trist med all innsatsen du hadde lagt ned. Kanskje du kan skrive talen på et fint papir, også gi det til konfirmanten? Så får han i alle fall vite hva du ville sagt? Jeg hadde også lyst å holde tale til Ivar da vi giftet oss, men jeg er sjeleglad for at jeg ikke la opp til det. Det ville blitt altfor sterkt, det var så mye følelser i sving hele dagen at jeg aldri i verden ville greid å gjennomføre det.

Jeg syns forøvrig bildene du la ut i forrige innlegg var helt greie, jeg. Selv om det var hans dag, så er jo dette din blogg - og innlegget forteller om hvordan du syns det var å være i konfirmasjon. Jeg legger sjelden ut bilder av andre mennesker uansett, uten å ha avklarte det på forhånd med vedkommende - så jeg tenkte i alle fall ikke på at det var bilder av deg der :)

Ha en flott dag! :)

wendysinfamilie

26.apr.2010 kl.23:24

Du bare setter inn cd en så markerer du alle bildene...trykker ned litt utenfor det øverste drar musa over alle så alle er blå slipper musen klikker og holder museknappen nede og drar alle bildene over der du skal ha de..

Klem

juppjupp

27.apr.2010 kl.13:01

Innom med et smil i dag og håper du har det fint:O))

kozkoz

Mari.

28.apr.2010 kl.11:53

sv: Hei! Det var lenge siden, ja ..

Jo, stemmer at jeg har fikset på designet! :)

Håper du har det bra og du har/får en fin dag :) Klem

juppjupp

28.apr.2010 kl.12:44

Tusen takk for koselig morgenhilsen i dag, blir så glad, for det er så koselig med de faste som en har fått litt kontakt med:O))

Håper du får en fortryllende onsdag:O))

kozkoz

Skriv en ny kommentar

hits