God morgen :-)

Heisan og riktig god morgen folken's.

Nå er denne pc'n fikset atter engang. Den har vært slik at tall og bokstaver gikk i ett. Ikke første gangen dette hender heller.
Lar jeg den stå i ro noen dager,blir det fikset av seg selv.
Har heller ikke i dag så mye nytt og fortelle. Tenkte at jeg bare måtte ha et lite blogginnlegg.

Når det gjelder de påstandene under her,skal jeg nå fortelle hva som er rett.
Nummer 2,3,5,8,9 og 10,så er det de rette.
Ikke så mamge av dere som orket dette. Det skønner jeg meget godt. Blir litt i det meste laget når det gjelder slike utfordringer.

Her skinner sola i kapp med Ellen. Det som ødelegger for finværet,er den hersens vinden. Blir så isende kaldt når det blåser slik.

Kom over noe jeg syntes var merkelig på nett i morges. Tror dere dette kan stemme?. Tatovere små barn på denne måten.....Om dette er riktige,er foreldrene gale.

Se bare på denne lille her. Ser heller ikke ut som bildene er fikset på.
Skjønner meg ikke på foreldre som kan gjøre slikt med sine barn!

Har vært på byen ogsett på topper. Herlige land så masse fint det er i år. Får lyst til og kjøpe hele butikkene. Spesieldt på Be Young er det mye flott.
Be Young skriver jeg. Der er der jeg heretter kommer til og kjøpe mine klær. Hadde ikke min datter tipset meg om denne butikken føre konfirmasjonen,hadde jeg heller ikke vist om den. Den ligger så gjømt innerst i lillemarkens også.

Der finner man alt man trenger til alle andledninger. Vel og merke ikke bryllupp.

Nå endelig har frikortet kommet i posten. Nøyaktig  i måned og 8 dager etter at jeg leverte det inn. De på NAV her surrer verre enn verst. Måtte ringe ned og nærmest truge han som tok tellefonen til å få sendt det ut.

Greit nok at man får igjen det man betaler etter frikortet . Men må legge ut alt til man får det. Nå har jeg masse tilgode.
Kommer til og få flere fra BBS. Litt her og litt der.

De sier at fra midten i april til slutten av juli er det kun halv bemanning der.  Godt jeg ikke er avhengig av de på andre vis.
Untatt uføretrygden da. Men den kommer nå på tiden hvertfal.

Jeg har også vært hos advokat nå. Ble oppfordret til og søke på erstatning. Der var jeg på første time i går. At jeg selv ikke har tenkt på dette før.
Det finnes mye jeg har krav på etter advokatens mening. Nå gjenstår det bare og se om han har rett. Ikke farlig og prøve en sak hvertfal. Jeg har fri retshjelp også.

Nå har jeg faktisk ikke mer og blogge om i morges. Har hvertfal gitt lyd fra meg.
Foresten så leverte jeg inn kamraet mitt her forleden. Har ikke vært annet en rot med det. De fant bildene mine igjen hvertfal.
Fikk en sms på at de hadde brendt de over på en plate. Når det gjelder de jeg venter på,må jeg vist vente lenge.

Har mast nesten hver dag på de. Men ingen bilder er kommet enda. Nå får jeg se igjennom de som de fant senere i dag.
Kanskje noen er brukbare. Er så irriterende og ikke ha et kamra som virker ordentlig. Jeg kommer til og forlange et nytt et. Garantien er enda bare noen mnd gammel. Må vel være en feil på det fra  fabrikkens side.

Da ønsker jeg dere en flott dag videre.
*Klem*

8 kommentarer

Hilde&Tobias

07.mai.2010 kl.09:35

Hei og god morgen Ellen.

Knallvær her også idag, men også litt vind:(

Jeg tror ikke de barna er tatovert på ordentlig, sikkert bare malt på eller bildet er manipulert. Vakkert var det ihvertfall ikke!!

Ha en fin dag i sola;)

Klem

juppjupp

07.mai.2010 kl.09:37

Så koselig å se et innlegg fra deg igjen:O) Det er så kjipt når dataen ikke vil være venner med oss...det har kjsedd her også...jeg eier ikke tekniskinnsikt, så jeg blir så hjelpesløs når ting ikke går min vei:O))

Håper du får en flott helg Ellenmor:O))

kozkoz

mammantiljessica

07.mai.2010 kl.10:24

Hei!

Bildene er nok noe "lureri".

Håper du får en fin helg:)

Georgine

07.mai.2010 kl.14:02

Det er ikke alltid at teknologien er medgjørlige, man blir både hjelpesløs og litt irritert. Akkurat nå er jeg litt frustret pga blogg.no har gjort ett eller annet med forsiden min, slik at mye er forsvunnet. Ha en fin helg i hvertfall.

Frustrerte Heidi

07.mai.2010 kl.17:05

Hei Ellen

Det var lenge siden.

De bildene er sikkert bare lureri.

Nav er jo ikke kjent for å være raske i saksbehandlingene sine..

Håper du får god hjelp hos advokaten...

Ha en fin helg

Hilsen meg

Rebella

07.mai.2010 kl.22:22

Hei skjønneste! Det er så koselig med innlegg fra deg, og jeg må bare beklage at jeg aldri fikk kommentert på forrige du la ut - jeg tuller ikke når jeg sier at jeg ble skikkelig frustrert da jeg skulle gjette på påstandene dine, for jeg klarer bare ikke å bestemme meg, du aner ikke, engang! Jeg kan gå frem og tilbake, frem og tilbake når det gjelder slikt, og det frustrerer meg bare skikkelig, så det er faktisk grunnen til at jeg ikke gjettet (dum som jeg er!), men jeg hadde tenkt til å skrive kommentar likevel, og heller bare si at jeg fikk stå over gjettingen - jeg irriterer meg skikkelig over meg selv når det gjelder slikt, for jeg har så problemer med å bestemme meg - tom når det gjelder ting som ikke er sånn sett viktig å bestemme seg for, haha. Jeg er bare rar slik, så i stedet for å stresse i en evighet over hvilke påstander jeg skulle gjette på, sto jeg heller over - åh, jeg høres jo bare HELT rar ut når jeg sier slikt, og nå som jeg leser det svart på hvitt er det jo bare enda verre! Haha, uff, du må unnskylde meg, for det betyr ikke i det hele tatt at jeg ikke er interessert i å gjette og å finne ut mer - jeg blir bare gal i hodet av at jeg ikke klarer å bestemme meg!

Mye mas om meg her, men det er bare å innse; jeg er en liten raring;) Når det gjelder de tatoveringene på barna, kan jeg garantere deg at det ikke er ekte, selvom det sikkert er foreldre som er tullinger nok til å gjøre slikt - verden er virkelig syk nok til at det finnes mennesker som ville ha utsatt barn for slikt (og det som verre er), folk som aldri burde fått ha barn;(

Angående Nav, så kan jeg ikke annet enn å riste på hodet, for verre instans har jeg aldri vært borti, og jeg stoler ikke på dem for fem øre, med alle de graverende feilene de gjør og ikke minst den forferdelig upedagogiske behandlingen man ofte blir møtt med. Det systemet fungerer bare overhodet ikke, og de sier at Nav i Bergen scorer høyest på verstinglisten, at det er her man har mest misnøye/misfornøyde klienter, og etter behandling jeg selv har opplevd og enda mer den vanvittig dårlige behandlingen min far og en venninne av meg har fått, har jeg ingen vanskeligheter med å forstå det. Det er helt tragisk at det er mulig å gjøre en så slett jobb om og om og om igjen, for det blir jo faen ikke bedring heller;0 Jeg fatter ikke at de ikke får refs (i ene tilfellet mitt fikk faktisk sosialkontoret refs fra Fylkesmannen for måten de hadde behandlet saken min) og at det ikke blir tatt en grundig rengjøring i rotet deres! Jeg er kjempeglad for at du får søkt om erstatning, og jeg kan ikke skjønne annet enn at du må da ha krav på en skikkelig en, og jeg håper virkelig det går gjennom, for det fortjener du virkelig, mtp alt du har gått gjennom, som offentlige instanser og helsevesen skulle ha tatt tak i og hjulpet deg skikkelig gjennom for lenge siden.

God klem, skjønneste, Ellen - det gjør godt å 'snakke' med deg, selvom det kun er kommentar her innpå;) Jeg har savnet deg her♥

wendysinfamilie

07.mai.2010 kl.23:01

Får håpe du ser noe til de bildene....

Å håper virkelig du kan få god hjelp hos Advokaten.

Koselig å høre fra deg igjen.

Halv bemaning ja.Det har de vel egentlig hele tiden med sykfraværet sitt thi hi

ha en god helg..

Lene Stoltz

08.mai.2010 kl.02:19

Hei Ellen=) B-Young har masse fint ja, liker den butikken jeg også.
Ønsker deg en God Helg=)

Skriv en ny kommentar

hits