Hei :-)

Heisan kjære bloggvenner.
Får se om jeg kommer på noe og blogge om etterhvert som jeg sitter her. Ikke særlig mye nytt siden i går.

Nå håper jeg bare på at finværet holder seg. Da kan vi på sørlandet sedette.
Dette er bilde fra når nordlyset kunne se's over Oslo. Syntes det er flott og se på.

Min bror var som vanlig oppe her i går. Skulle sitte på med han til byen etterpå. Men der ble vi stående i  tunellen i lang tid.
På grunn av dette.
Folk kan ikke klare og kjøre i kø om ettermiddagen. Frem skal de uansett. Resultatet blir som regel dette. Kjedekolisjoner.
Dette er tunellen som ligger kun 3 minutter fra mitt hjemsted. Jeg som har skrekk for tuneller også. Ville gjerne gått gjennom i går. Men det fikk jeg ikke lov til.
Måtte pent sitte i bilen til politiet hadde fått ryddet veibanen. Ble ikke bytur etter dette.
Ble helt kvalm av og sitte innesperret i tunellen i lang tid. Det tok ca en og en halv time før alt var som normalt igjen.

Her smeller det mange ganger i månden. Kan ikke begripe meg på de som haster i vei på den måten. De burde vite av tiligere tiligere smeller der at det kan gå  slik.

Når jeg bor såpass nærme sykehuset,hører jeg hele dagen ambulanse og politibilene ule forbi. Jeg for min del har vendt meg til de lydene nå.
Fra begyndelsen av gjorde de meg nærmest vill i hode. Likedan ambulanse hellikopteret som flyr forbi mange ganger om dagen.

Nok av dette nå. Her er det som nevndt strålende sol. Men må si at vinden gjør det  kaldere enn det er. Trærene ligger flate her nå. Synd siden himmelen ser slik ut.

Håper at det løyer utover dagen.
Så er det attåtil 8 mai i dag. Som dere alle vet er det frigjøringsdagen. Måtte faktisk se på kalenderen hva som var det spesielle med 8 mai. Det sto helt stille en stund her.

Nå går tiden fort til 11 august også. Da er det som nevndt konsert i Bergen.
Det med Iron Maiden. Dere trodde kanskje ikke at Ellen brydde seg om den slaks musikk.....

De har vært de storkarene for meg i alle år. Jeg hadde så mye ting og tang fra bandet også. Men selfølgelig er det også forsvunnet. Hadde jeg bare hatt halvparten av alt som er vekke,hadde jeg jublet.
Dere vet av tiligere fortellinger hva jeg mener.

Har også fått meg en liten guttevenn.
Det sitter en katt på utsiden hver morgen. Den kommer bestandig bort til meg. Prøver stadig og få tatt et bilde av den. Da løper den bort i rasende fart.
Som regel ser jeg den fra kjøkkenvinduet mitt. Der sitter den opptil en time og bare koser seg. Ruller seg rundt i det gresset som er der.
Når jeg går snarveien til bussen,sitter den der og venter på og bli smeiket på. De andre tror det er en av villkattene som blir født her hvert år.
Men kan godt se at dette ikke er noen villkatt.  Den går som regel etterhvert opp til naboblokka. Trodde ikke blokkene her hadde lov å ha husdyr.....Gjelder kanskje bare enkelte det.


Ble noen ord likevel denne lørdagen.
Et rotete innlegg ja! Dere får lese dere som gidder. Håper dere også har solskinn i dag.Selfølgelig uten den grusomme vinden da.

Ha en flott lørdag videre alle sammen.
*Klem*17 kommentarer

Pinkangel

08.mai.2010 kl.09:25

Jeg er akkurat som deg panikk for å sitte fast i en tunel. Kjenner bare at panikken kommer bare ved å tenke på det. Ønsker deg en kjempefin dag i solskinnet.

juppjupp

08.mai.2010 kl.10:12

Den tunellen har det da alltid smelt i ...hehe...kjipt med tunell angst:O((

Håper du får en strålende lørdag, her skal vi kose ræva av oss:O))

kozkoz

Georgine

08.mai.2010 kl.10:36

Ja det ser ut til å bli en flott dag her ogås. desverre må jeg en tur på jobb i dag, er mitt i den hektiske avslutningen på skoleåret. har sin sjarm det også. ha en fin lørdag du også!

Emmieverlasting

08.mai.2010 kl.13:05

Liker ikke tunneler selv jeg! Så jeg skjønner godt at du får hetta! Her stråler solen i dag, syns jeg leste at sommervarmen er på vei:o)
ha en fin fin lørdag! Klem til deg!

TrineCam ♡- Download my music!

10.mai.2010 kl.02:46

hater tuneller.. huff, der er vi like. Nå er jeg tilbake med bloggingen Ellen. Klem.

photoshop - Tips!

10.mai.2010 kl.09:31

Hei Hei ellen. Hvordan går det med deg? =)

juppjupp

11.mai.2010 kl.14:58

Bare innom go sier hei på tirsdagsettermiddagen:O)

Håper du har det flott snuppelure:O))

kozkoz

Linn Maria

12.mai.2010 kl.11:28

Litt kjølig i vinden om dagen, men synes vi er veldig heldige med vårværet her på Sørlandet om dagen! Får man lyst til å klage over litt kald vind eller et par regndråper, kan man jo bare forestille seg det snøværet som var i vinter, og vips - så setter man så mye mer pris på hvordan det er nå :-) Jeg kjenner jeg begynner å bli lei av trafikken i Kristiansand. Alltid omkjøringer. Er det ikke ulykker, så er det veiarbeid, og halvparten av gatene i byen har jo blitt stengt av. Det skal ikke være lett å komme seg rundt med bil, det er ihvertfall sikkert ;-)

juppjupp

13.mai.2010 kl.13:17

Ha en flott himmelsprett helg snuppemor:O))

Koselig at du stakk innom og hilste på:O)) Må jo bare si det igjen...savner innleggene dine:O))

kozkoz

TrineCam ♡- Download my music!

13.mai.2010 kl.22:15

sV, takk Ellen, håper alt er bra med deg.

Mariann

15.mai.2010 kl.14:02

Hei hei Ellen! Hvordan går det med deg om dagen? Har du store planer for 17 mai? :)

Emmieverlasting

16.mai.2010 kl.13:56

Sv: hei Ellen! Takk for hilsenen! Håper du og dine får en strålende 17. Mai.. klem fra meg:o)

TrineCam ♡- Download my music!

17.mai.2010 kl.05:50

Ønsker deg, Ellen, og dine kjære en fin 17.mai. Hipp hipp hurra!

juppjupp

17.mai.2010 kl.10:17

Grattulerer med dagen snuppa:O)) Håper den blir superflott:O))

kozkoz

juppjupp

18.mai.2010 kl.09:26

Innom og sier hei på dagenetterdagen, håper du er i god form og at føttene kom gjennom dagen uten for store smerter etter sko og mye gange:O))

ha en flott dag snuppa:O))

kozkoz

☆Rebella☆

19.mai.2010 kl.01:55

Takk for de superkoselige meldingene vi skrev igår, det gjorde så godt og var så skjønt å få 'snakket' med deg igjen♥ Jeg har virkelig savnet deg.

Nordlys er bare noe av det desidert vakreste naturen har å by på, synes jeg! Jeg husker høsten 1995, da var det helt ekstremt med nordys rett utenfor Bergen, og jeg var så knallheldig å få det med meg - det er noe av det vakreste jeg har sett;D

Jeg har ikke skrekk for tuneller selv, men jeg skjønner kjempegodt at det må ha vært veldig, veldig ubehagelig og ekkelt å bli sittende fast så lenge i en - da hadde jeg også reagert skikkelig. Mamma liker heller ikke tuneller, som deg, og det er fullt ut forståelig, synes jeg. - Haha, jeg føler meg faktisk ekstra tørst nå som jeg leser om å ha sittet fast så lenge i en tunnel; det er jo så forferdelig ekkel luft der, så jeg føler større behov for å drikke da, og jeg må finne meg litt drikke nå. Håper du snarest kommer med et nytt innlegg, for vi savner deg virkelig her inne, du skjønne sjel♥

gulltopp

19.mai.2010 kl.23:48

Hei! Tusen takk for kommentaren jeg fikk for en stund tilbake! Jeg har vært så fraværende her inne, det har bydd meg helt i mot å gå inn på bloggen min. Men jeg håper det har ordnet seg nå! Ser at ikke du er like aktiv heller, man trenger en pause innimellom! :)

Uff, stakkars som ble sittende i den tunnellen så lenge - da tror jeg at jeg hadde fått litt panikk selv... Jeg er ikke redd for selve tunnellen, men jeg er så utrolig redd for å bli forgiftet, og det er ikke bra luft i de tunnellene altså... Uff.

Så gøy at du skal på iron maiden konsert! Jeg har aldri hørt noe av dem, men jeg er ikke overrasket over at du liker de, du har mange overraskende sider! :)

Nå har det endelig blitt skikkelig sommer her hos oss, får håpe det varer LENGE! :)

Håper du har det bra! Selv om jeg ikke har vært aktiv på blogg.no i det siste, så har jeg tenkt på deg mange, mange ganger! Det skal du vite!

Stor klem til deg <3

Skriv en ny kommentar

hits