God morgen :-)

Heisan og riktig god morgen.
Tenkte jeg måtte komme med et innlegg i dag. Blitt en stund siden sist nå. Har for det meste nytt finværet vi har hatt i sør.
Ser det har vært knallvær andre steder også rundt omkring i landet. Men nå trenges det jammen med litt regn.

Det er så tørt nå. Stor fare for skogbranner. Vi hadde en liten grillfest ute i hagen hos min søster forige onsdag.

Her er tantebarnet mitt Cindy. Hun trenger kanskje litt mer sol på kroppen.  Hun har blogg selv, så jeg håper hun ikke blir sur nå:)

Pus(den heter det)koser seg hvertfal i gresset.

Samme gjør min bror. Litt blåst ser dere. Glasset er kantet. Vi hadde grillet koteletter,karbonader,pølser osv.. Med kjempegode salater til.Dette skulle ikke vært med. Det er Ellen som sitter og soler seg.Sjekk bare på magen(fleskete og fæl)så mett jeg er.Se også hvordan jeg sitter med beina hehe...Huff. Jeg liker ikke og legge ut bilde av meg selv!! Håret til alle retninger også. Men hvorfor ikke legge det ut!! Skal ikke være som en pyntedukke bestandig heller. Er jeg ikke blitt brun foresten?. Dette var for en uke siden. Nå er jeg enda brunere. Litt i det meste laget kanskje. Tror jeg er mer en ferdig sommerbrun nå. Jeg har jukset i solarium for og få litt bak også. Som nevndt før,går det ikke ann og vise for mye hud her ute i gården. Til det,for mange gamle menn som kommenterer. De kommer med DE grisete komentarene. Tenk dere selv...
Her er noen flere medlemmer av familien. Monica(den ene av tvillingsøstrene mine). På siden av kjæresten hennes Trond Atle.
Rett bortenfor Jeanett som er den andre tvillingsøsteren min.
Også mamma og naboen til Jeanett er med på bilde.

Pus som er med på bilde er Jeanett sin.
Skylder også og si at alle bildene er tatt med mobilen. Ikke værst til og være mobilbilder dette vel...

Her er det også vært inbrudd.Igjen...
Det er hvær sommer de bryter seg inn i kjellerboder og kjellerstuen. Nå siste gang var i går formiddag. Aner enda ikke hva som er stjålet. Men våres bod er ikke brutt opp. Begriper ikke hvordan de kommer seg inn.

Hørte et smell sent på kvelden her oppe. Trodde det kanskje var torden på vei. Men det var låsene de brekte opp.
Når jeg kom på utsiden sto politiet der. Dette er andre gang på en og en halv uke jeg treffer de her ute.

Når det er sakt,skjønner jeg ikke hvorfor folk oppbevarer verdigjenstander i kjellerbodene. De vet så godt at her oppe er det mye tyveri. Men dem om det. Jeg har hvertfal ingenting av verdi oppbevart i kjelleren.

Håper nå at de kommer til enighet om streiken også i dag. Fy som det ser ut i markensgate. Bare søppel over alt. Går nesten ikke ann og sitte det og nyte hverken mat eller drikke nå.
De svære fuglene spiser gjerne opp det man sitter med. Gjerne rett fra hånden.

Kjøpte meg en softis i går. Måtte sitte og tviholde på den. Bare pga de fuglene som det yngler av. Kvalmt er vel rette ordet her.
Hadde jeg ikke vært så lysten på en is,hadde jeg heller ventet med den. Det er hvertfal siste gang jeg spiser noe som helst før de får tømt søppla.

Streikevakter yngler det også av på hvert gatehjørnet. Skulle innom NAV i går,men den gang ei.

Håper sterkt på en enighet i morgentimene!
Er vel heller ikke alene om det.

Ser ut av vinduet akkurat nå. Sola som var der for noen minutter siden,er på vei bort nå. De meldte regn på sørlandet i dag.
Som nevndt lengere oppe,trenger vi det i høyeste grad nå. Så ingen sol på Ellen i dag.

Håper dere alle sammen har hatt en fin sommer så langt. At dere alle har hatt sol og varme. På det varmeste her i år har det vært 27.
Men det var midt i ettermiddagssolen på det luneste.

Dette var vel det jeg hadde og fortelle dere denne onsdagen. Et lite livstegn hvertfal.

Ønsker dere alle sammen en strålende flott onsdag videre.
*Klem*


.

14 kommentarer

Georgine

09.jun.2010 kl.08:47

God morgen til deg også. mÅ lese bloggen din senere for jeg må sette igang å jobbe litt. koselige bilder.

UtenVerdighet - Anne Belinda

09.jun.2010 kl.08:47

sv; Ojsann! Det var virkelig tidlig! :-)

Ha en flott dag videre du også:o)

juppjupp

09.jun.2010 kl.09:46

Hei snuppelure:O))

Så fine bilder, skikkelig koselig med famile og grillparty, "det kan æ lie";O)

Synes du er flott uansett hva du sier jeg, og for en farge...jeg vil også bli brun...men det kan jeg bare legge på hylla, for jeg ser ut som en kokt hummer når sola kommer...

Vi hadde 41 grader midt på dagen på den ene verandaen vår...der kommer det nesten ikke vind...og sola står på fra kl tolv ca...hett hett hett...men GUD SÅ DEILIG:O)) Går da enda ann så lenge det ikke 41 grader andre plasser enn der...hihi:O)

Nå regner det, og det er på en måte helt greit...jorda trenger det jo...også er det litt lettere å holde ræva neratt kontorstolen...hihi:O))

Ha en flott dag du søte, det skal jeg ha:O))

kozkoz

Toril

09.jun.2010 kl.10:48

Så kjempekoselig å lese ny oppdatering fra deg, Ellen!:) Jeg har savnet deg på bloggen!

Kjempefine bilder som alltid du gleder oss med!:) Tusen takk for det!:) Det så ut som om dere koste dere masse på grillfesten!:)

Hos oss i Trøndelag har det for det meste vært overskyet og grått vær. Vi har ikke fått den store varmen i luften, for det går en uke med overskyet og grått vær, så titter solen frem en dag, og neste dag er det overskyet igjen. I går så jeg på værmeldingen at vi skulle få bedre vær hos oss. I dag er det faktisk fint vær med sol, og i morgen skulle temperaturen blir 20 grader!:)

Jeg ønsker deg en kjempefin onsdag!:) Kjempekoselig å høre fra deg igjen!:)

Stor klem fra Toril

http://abynadina.blogg.no/

wendysinfamilie

09.jun.2010 kl.11:11

God morgen.

Så fine bilder, det er altid kos å grille.

Kjedelig med innbrudd igjen, litt ekkelt også.

Håper du får en super fin dag.

mammantiljessica

09.jun.2010 kl.13:08

Hei!!

Lenge siden jeg har vært innom hos deg.

Ha en fin dag:)

Rebella

10.jun.2010 kl.01:58

Yeeay, nytt innlegg fra Ellen;D Har også kost vettet av meg i solen, og vi fortjener det VIRKELIG etter den helvetesvinteren som har vært i år. Jeg vokter meg også for å si at jeg ønsker og savner regn denne sommeren, for da jeg ønsket meg det ifjor, etter to-tre uker med fint vær, fikk jeg ønsket oppfylt og VEL så dét; værgudene måtte jo overdrive, og Bergen fikk regn HELE resten av sommeren, begge 2, nesten 3 månedene;0 Jeg fikk ikke badet, engang, så regnet skal få holde seg laaaangt vekke fra min ønskeliste i år

- Så i år skal jeg drite i å ønske meg regn; skal heller sette på en slik vannspyler (har glemt hva det heter - vannspreder, gjerne?), eller kaste meg ut i deilig vann for å bade, når jeg trenger/savner det våte elementet igjen. Det er også så deilig å tenke på at vi kun er helt i begynnelsen av sommeren; at vi har ALT det deilige foran oss - jeg nyter det virkelig til det fulle i år, og jeg digger det♥♥

Og SE den flotte brunfargen din, da! Ser at du er en person som lett får farge, og jeg husker du skrev om det for ikke så lenge siden; at du føler deg så vel med farge, så du fikser det på egenhånd også, når ikke solen titter frem - og ser også at du er typen som raskt får farge, din heldiggris! Bildene er også meget så bra til å være tatt med mobil - jeg hadde aldri trodd at det var mobil;) De er bare litt mørke øverst, men ellers er det jo kjempekvalitet på i forhold til det jeg vanligvis ser av folks mobilbilder.

Jeg oppbevarer heller ikke verdifulle ting i boden - det er bare ting jeg stuer bort der, som jeg vil ha, men som ikke er stort plass til i leiligheten. Og jeg hadde blitt så forbannet over alle de innbruddene - forbaska slaurefakter! Jeg er også, som deg og alle andre, regner jeg med, så utrolig glad for at streiken er over slik at det ENDELIG kan få blitt råd med alt bosset/søppelet - kan ikke vente til vi endelig får kastet ting igjen! Frukt og annet matavfall er ikke mye sjarmerende lukt på etter noen dager i varmen, det er helt sikkert.

Nå sitter jeg med hårfarge i, som skal sitte i 15minutter - har ikke farget håret på måndesvis, og jeg ER bare så lei den stygge fargen jeg har hatt disse månedene; en musebrun farge som jeg overhodet ikke kler;-/ Nå har jeg - forhåpentligvis - en kald askeblondfarge, som forhåpentligvis ser så naturlig ut som mulig. Skulle så gjerne hatt tilbake den naturlige fargen jeg hadde i 2003 (SÅ lenge siden sist jeg hadde det som er nærmest min egen farge - eller, det var min farge, bare lysnet av sommeren), en slik typisk skandinavisk, kald blondaktig farge, uten noe gult i - akkurat slik jeg liker det, men den fargen har jeg som sagt ikke hatt på så enormt lenge. Håper inderlig at jeg har funnet en farge jeg kan leve med nå, for jeg er så SYKT lei av å stresse med farge på farge på farge, fordi det ikke blir bra fra begynnelsen av;( Så krysser fingrene nå!

Nei, jeg får avslutte denne kommentaren; skal sjekke kontoen og håper bare av hele min sjel at jeg ikke får trekk denne gangen, for jeg har nemlig FULLSTENDIG glemt å levere inn meldekort de TO siste ukene;0 Jeg har ikke levert på årevis, og det er en grunn til at jeg har forvaltningskonto med da hjelp til å huske regninger; jeg husker jo ikke fra sekund til sekund (så mye av energien min, nesten alt av den, har gått med til å bare holde hodet over vannet - men nå har jeg det i det minste mye bedre, selvom hukommelsen er tragisk ennå), så det er litt mye å vente at jeg skal huske slikt, når situasjonen min er som den er. Men det er klart de ikke tar hensyn til slikt, og jeg kan forstå det littegranne, på en måte. Men det er ikke mye festlig, det er helt sikkert;( Så jeg krysser fingrene masse for det også. Oj, nå er det faktisk bare noen minutter til jeg skal vaske ut - har trodda t klokken var mindre enn den var, så nå må jeg begynne å gjøre meg klar til dusjen. Ha en herlig natt videre, kjære Ellen♥

Rebella

10.jun.2010 kl.02:00

Haha, ser at jeg har skrevet 'ser at du er en person som får lett farge' to ganger - jeg er som jeg kanskje skrev KNALLtrøtt!

skogtrollet1

10.jun.2010 kl.10:58

En kjempefin bloggeside og så gøy at dere sørpå nyter godværet.

Nå er streiken over og jeg går ut fra at det blir ikke lenge før gatene er i orden på det

blide sørland og klar til å ta i mot alle sommer turistene som vil komme.

Hilsen fra sørvestlandet

11.jun.2010 kl.10:48

Hei ellen! Flott og se at du er tilbake! =) Her går det som normalt.. jobbing og styring på..

Ellers har jeg det bra :) HAr en god del angst for tiden men det går greit liksom.. =)Håper alt går bra med deg. :)

Emmieverlasting

11.jun.2010 kl.13:09

hei ellen, så mange koselig bilder da! Ser ut som dere hadde det veldig hyggelig!.o)

Klem til deg!

Ellen.

12.jun.2010 kl.12:18

skogtrollet1: Hei. Tusen takk for koselig kommentar:)

Ja,nå er sørlandet klar for alle turistene som vil der. Rent og pent er det blitt.

Ellen.

Toril

13.jun.2010 kl.20:53

Jeg slettet bloggen min på blogg.no! Gidder ikke mere blogging der. Det er medhjelper til denne bloggeren som har gjort bogglivet surt for meg som nå holder på å fortelle stygge løgner rundt om på andres blogger her inne, og på en blogg er flere av mine bloggvenner og jeg gjenstand for løgnaktige historier fra en blogger som har blogget her inne på blogg.no i mange år!

Send meg gjerne en mail, så kan du få mailadressen min. Gå inn på http://www.hakrilas.no/ Gå inn under kontakt, og der finner du mailadressen min!

Jeg kommer til å blogge på fra blogspot.

Stor klem fra Toril

Ellen.

14.jun.2010 kl.06:19

Toril: Heisan. Skjønner deg så godt. Kommer til og ta opp dette problemet på blogg.no snart. Mobbe andre slik at de må gang etter gang slette sin egen blogg henger ikke på greip!

Jeg skal sende deg kommentar der du er nå også kjære deg:)

Min mail er ellen-synne@live.no

Men det vet du sikkert. Skal sende deg en . Likedan gå inn på linken her:)

Tusen takk for at du holder kontakten med denne bloggen.

KLem,Ellen.

Skriv en ny kommentar

hits