Æsj,for en start på dagen!

Heisan og riktig god morgen.
Huff,for en start jeg har hatt på denne mandagsmorgen. En riktig blåmandag med andre ord. Jeg starter alltid dagen med og sette kaffetrakteren i sving. Slik endte det Hele kaffen i gulvet! Huff,så irriterende det var.
Så i steden for kaffe,måtte jeg støvesuge og vaske. Det bare glapp ut av fingrene mine.
 Så nå må jeg ut og vaske denne eldgamle rya også.
Jeg har foresten allerede satt den på. Ikke min vaskedag i dag. Men her står de så sent opp likevel. Innen de er på beina,er jeg ferdig.

Vil også ta opp mobbingen som foregår på blogg.no.
Dere ser kanskje ikke så mye til det??. Men det skjer. Folk har måtte stryke blogger nettop pga mobbing. Dette syntes jeg er helt forkastelig!

Det er godt voksene folk som driver med mobbingen. Kan dere skjønne vitsen med det?. Ikke jeg hvertfal....Så dere som gjør dette,slutt mens leken er god!!
Dere vet selv hvem dere er!!
Jeg har nå enda ikke blitt mobbet på blogg.no
Men jeg vet om flere som har. De har måtte stryke bloggene sine. Hva mener dere om dette?. Skulle ikke et menneske få ha denne lille gleden med og ha en blogg?.

Er det noe mer uskyldig enn en blogg?. Ingen kan vel påstå noe annet!!
Blir så mektig irritert på dette problemet!! For det er et meget stort problem.

Skulle tro man hadde med småunger og gjøre. Desverre er det godt voksene folk som er mobbere. Tenk dere om dere som mobber.
Dere ødelegger livet for andre. Skjønner dere ikke det??. Prøv og sett dere inn i om det var dere som ble mobbet.....Dere hadde slettes ikke likt det!!

Så nå er det sakt hvertfal.

Ellers er det regn her på sørlandet i dag:(
Ingen soling på Ellen. Jeg har sittet og nytt hver eneste findag vi har hatt ute i sola.
På mårra'n var det nogså fint. Da tok jeg mobilen og tok dette bilde Se så grøndt det er blitt. Dette er utsikten jeg har fra verandaen. Otra heter vannet dere ser. Her fiskes det mye laks i sesongen.
Var såvidt jeg turde åpne døra og ta dette bilde. Huff! Bor jo som dere vet i 5 etg.

Drømmen jeg hadde i natt måtte jeg også sette meg ned og tenke over når jeg sto opp. Hadde det virkelig skjedd....Huff,måtte le når jeg fandt ut at det kun var en drøm.
Skal inn og fortelle henne det etterpå.
Hun har også blogg. Mye rart man kan drømme gitt. Vil dere høre drømmen,gå inn på linken Mariann som jeg har på høyre side.

Har dere noen drømmer dere husker som dere vil dele med meg?. Er morro og høre andres drømmer.

I dag blir det bare og være hjemme. Skal se om jeg endelig kan få ryddet i skapene mine. Ærlig talt,jeg finner ingenting igjen i mine klesskap. Hvor mange ganger har jeg sakt jeg skulle rydde der nå.......Ikke få hvertfal.

Nå må jeg få gjordt det! Har så mye tøy som jeg ikke finner igjen. De ligger sikkert innerst i skapet.

Dette var vel det jeg hadde for denne gang. Er hvertfal innom og blogger litt oftere nå.

Ha en flott dag videre.
*Klem*
9 kommentarer

MYLDRA

14.jun.2010 kl.08:10

Den med kaffen er en klassiker!! Spesielt når man har litt dårlig tid.

Når det gjelder drømmer så er det et par ganger jeg har kommet på drømmen flere dager etterpå. Ikke når jeg våkner, men i en situasjon som gjør at jeg kommer på denne drømmen. Det er en ganske merkelig opplevelse. Det er ingen sanne drømmer eller med en eller annen underliggende "beskjed". Tror jeg da ;o). Spennende med drømmer. Det skal jo være hjernens egen "terapi" det.

UtenVerdighet - Anne Belinda

14.jun.2010 kl.08:31

sv; Jeg er bare der, i håp om å treffe andre med samme legning. Og takk for at du synes jeg har et fint navn da :o)

Ha en flott dag du også Ellen.
Hei Ellen!

Uff, så trasig med kaffen, kaffepulver havner jo OVERALT når man søler! Så fin utsikt du har! :) Bra dere har sol og fint vær, det er fint her også i dag.

Så merkelig at du drømte om meg, haha! Du er faktisk den tredje eller fjerde som sier jeg dukker opp i drømmene deres, jeg må le, det er helt merkelig å høre :)

Jeg var på besøk hos Bluefairy i helgen, kjørte langt, så jeg er kjempetrøtt i dag. Så nå skal jeg sette meg ned og kose meg med blogger jeg ikke har fått lest på noen dager, med en kaffe - uten å søle, hehe.

Ha en kjempefin dag!

mammantiljessica

14.jun.2010 kl.12:53

Typisk at sånne ting skjer...

SV:Jessica har blitt stor ja,hun blir 1,5 år om to dager.

Hjelpes som tida går!

Ha en fin dag!

Toril

14.jun.2010 kl.13:34

Den der med kaffen er nok en klassiker hvis man har det travelt! Eller så er det typisk at man søler ut selve kaffen fra koppen på klær og gulv.

Ja, dessverre er det voksne bloggere som mobber. Det verste er at det sitter en godt voksen blogger i kulissene og drar i trådene, og sterrer opp de som mobber til å skrive og si saker offentlig på sine blogger. Hun kommenterer som anonym, for da er det ingen som kan ta henne på noe. Har mest lyst til å stå frem å fortelle hvilken blogger dette dreier seg om, men jeg lar være. Særlig etter turen på politistasjonen som jeg tok i dag tidlig. Poltiet kontaktet teleselskapet etter å ha fått ip-nummeret til vedkommnede, og de kunne bekrefte at det var henne. Så til den som skriver annymne kommentarer har politiet sine midler for å få vite hvem som eier ip-nummeret!

Jeg kaller slike mennesker for tvers igjennom falsk og råtten! Det er like mye mobbing å sitte å dra i trådene.

Hvordan i all verden skal tenåringer lære seg normal nettskikk når ikke voksne mennesker kan det? Dette gir så feil signal som det går an.

Det så kjempeidyllisk ut ved det vannet!:)

I helgen har det vært overskyet og grått vær hos oss, men nå ser det ut som om solen holder på å bryte igjennom skylaget!:)

Ønsker deg en kjempefin dag videre!:)

Stor klem fra Toril

Emmieverlasting

17.jun.2010 kl.13:04

For en nydelig utsikt du har da!:o) Ja, det med mobbing har jeg forstått er ett stort problem i alle aldersgrupper her inne, men det blir liksom ekstra speielt når det er voksne folk som ikke skjønner bedre som driver med det, helt utrolig!

Ha en fin dag:o)
Stikker innom for å ønske deg god helg jeg!

Og si det jeg glemte å nevne sist, nemlig at mobbing er fullstendig uakseptabelt!!

I r l i n - Life as a dancer

21.jun.2010 kl.11:53

Hei hei :) Jeg ville bare innom alle de beste på blogg-vennelisten og se hvordan det gikk samt ønske en fantastisk sommer! Kos deg! :D

TrineCam ♡- Download my music!

21.jun.2010 kl.13:26

Hei.Ellen. Jeg har en liten pause fra bloggen. Lenge siden nå. Håper alt er bra med deg.

Skriv en ny kommentar

hits