Ville vesten....

God morgen kjære bloggvenner.
Som overskriften tilsier,lever jeg for tiden i ville vesten. 

Syntes jeg hvertfal. Nå er det det skjedd 8 inbrudd på en og en halv uke her.

I går morges ble jeg sjokert. Skulle til og sette meg bort til dataen,da det raslet med nøkler i utgangsdøren.
Som vanlig trodde jeg det var hjemmesykepleien som gikk feil. Som ellers har skjedd mange ganger før.

Jeg ble så irritert at jeg gikk bort og rev døren opp. Utenfor sto det 2 politier. De stokk like mye som jeg tror jeg.
De skulle prøve om nøkkelen de hadde passet vår dør. Noe som den ikke gjorde. De spurte om jeg ville være med ned i kjelleren for og se om noe var stjålet fra våres boder.

Men det var det ikke. Skulle foresten ønske de hadde tatt det som var der nede. Skal hives likevel. Nå er dette såkaldte "oppsynsleiligheter",men herregud hvem skulle tro det.
For og si det rett ut,er det så mye pakk som vandrer rundt her om nettene.

Egentlig begynner dette og  bli litt skummelt....Plutselig en natt står det noen i stuen her. Godt jeg sover på "nåler"

Håper nå at komunen tar seg råd til og bytte ut nye låser. De eldre her er livredde. Noen hører ikke engang. Etter høreapperatene deres er tatt ut,er det fritt leie for tyvene.
Føler at jeg må passe på de også.
Her kommer de til meg om det er noe. Mener at jeg burde være formann i blokk 7 og 9. Noe jeg ikke er villig til og ta ansvaret for.

Holder at jeg passer ekstra godt på for tiden. Mye tid og arbeid med og være i styret. Nokk om dette nå. Ikke lenge siden jeg skrev om dette heller.

Hver lørdag og søndags morgen sitter jeg og ser på The new Lassie. Har siden barnsben alltid vært  fasinert av det programmet.
Husker jeg-alltid måtte hjem 17 mai klokka 4 for å se på Lassie.
Da var det den gamle Lassie som gikk. Jeg aner ikke hvor mange hunder de har byttet ut i løpet av årene. Men få er det vel ikke.

Ellers feiret vi  tvillingenes bursdag på fiskebrygga i går. Tok med kamraet mitt,men det var tomt for strøm. Jeg glemmer alltid og få det ladet opp.

Jeg hadde makrellmiddag.  Det er noe av den beste middag de har der nede.  Så lekkert dandert  også.
Har ikke bilder av de heller. Kun et av Monica som jeg "knabbet" på facebook. Jeanett har ikke data.


De ble 37 år i går. Dette bilde er da ikke av de nyeste.  Dere har sikkert sett det før her på bloggen.
Vi hadde en knallflott dag på fiskebrygga i går.
I dag pøsregner det her på sørlandet.
Jeg ble sur da jeg våknet til det været. Hadde bestemt meg for og sitte ute i hele dag. Nå må jeg finne på noe annet i stedenfor.

Skal ikke klage jeg. Her har vi til og med hatt tropenatt. Den var natt til i går.  Hele 21 grader gjennom hele natten.
Gjett om jeg fikk sove da?. Det kan faktisk bli for varmt også.
Vi nordmenn klager uansett hvordan været er. Det er noe vi alle  må si oss enig i.

 Dette er noe jeg har fått helt dilla på for tiden.
Jordbær i alle slaks varianter.
Med. is,vaniljesaus,skokoladesaus osv....
 Prisene er gått ned også nå.
Her koster  det kr 37 pr kurv på torget.

Spiser dere mye jordbær eller anna bær nå om sommeren?.

Nå takker jeg for meg for idag. Skal sitte og se på Bonanza. Eldgamle repriser som går hver dag i sommer.

Ha en flott dag videre og riktig god helg.
*Klem*
Stikkord:

6 kommentarer

juppjupp

03.jul.2010 kl.10:19

God morgen snuppemor:O))

Beklager at jeg ikke har vært innom så ofte, jeg er liksom ikke helt i bloggform, men ble gald da jeg så du hadde et morgen innlegg:O))

Kjipt med tilstandene rundt der dere bor, det er jo bare så kjipt at ingen får stopp på dette problemet, synes som deg synd på de eldre, menjeg synes da synd på deg også jeg, for jeg hadde ikke følt meg trygg:O((

Jordbær....JAAAAA...hver dag:O))

Ha en flott helg tuppelure:O))

kozkoz

gulltopp

03.jul.2010 kl.12:49

Fysj, så ekkelt med alle de innbruddene! Håper virkelig dere får litt bedre sikkerhetssystem etter hvert, så dere kan slappe litt mer av alle sammen....

Jordbær er kjempe godt, men jeg er litt redd for å spise det, fordi i de kurvene jeg kjøper, er det alltid EN som smaker skikkelig ekkelt... Så jeg sitter hele tiden og er redd for å få den vonde bæra... Hehe..

Jeg skal prøve å komme innom her oftere jeg også, jeg har ikke vært veldig aktiv på bloggen i det siste...

God helg, Ellen!

Klem :)

May Wenche

03.jul.2010 kl.15:19

Hei : )

Nå er det lenge siden jeg har vært her inne .Koselig å se at du holder koken her inne fremdeles ; ) hehe.

Uff ...forferdelig å ikke kunne være !00 % sikker på at ikke noen fremmede kommer seg inn hos dere da : S Skal krysse fingerne for at kommunen gjør det trygt for dere.

Vi har også fått dilla på jorbær i sommer : ) nydelig !!!

Vi bruker også å kjøpe frossene bær til smothie også har vi is og krem oppå .Det er nydelig !!

Kos deg så mye i helga tante !

Hils mor fra alle oss .Stooor klem fra May Wenche

☆Rebella☆

03.jul.2010 kl.22:33

Det skremmer meg skikkelig at det er slike tilstander der du bor, og jeg blir rasende over at drittsekker gjør slikt;(( Håper de virkelig får igjen, slikt kjeltringpakk! For det er dét de er; kjeltringpakk. Jeg blir så EKSTRA rasende fordi det bor eldre, forsvarsløse mennesker der, og jeg forstår deg så godt når du føler at du må passe på dem også, for jeg vet jeg ville følt nøyaktig det samme. Det MÅ da være mulig å gjøre noe med dette?! Det kan jo ikke fortsette slik! Det er jo ikke akkurat første gangen det skjer, men ÅTTE ganger på én uke er jo HELT forkastelig og uholdbart;0

Noe koseligere; gratulerer så masse med overstått til tvillingene - så pen Monica er;D Jeg synes faktisk at jeg ser litt likhet, etter å ha sett et par bilder av deg, selvom de er tatt på avstand. Det er noe i trekkene, mener jeg. Og når det gjelder at vi klager på været, så er det så sant som det er sagt - er det ikke det ene, er det det andre. Jeg skal være så ærlig å si at jeg selv kan irritere meg kraftig over været, men jeg vil utfordre enhver til å bo en stund i Bergen og da se om ikke de også får føle på kroppen hva det VIRKELIG vil si å ha skiftende, uforutsigbart vær - er ikke så rart at man til tider blir drittlei, da, synes jeg. Jeg elsker virkelig byen min, men når det så ofte ikke slår til med det gode været man er 'lovet', eller det regner i ETT sett, da går man virkelig lei. I tillegg føles både sommer og vinter veldig annerledes i Bergen enn øvrig i landet, pga luftfuktigheten er så høy her, slik at det blir ekstra surt på vinterstid, og ekstremt varmt og lummert på sommerstid. Men som kjent, det hjelper ingen verdens ting å klage på været, så det er fånyttes - man får heller prøve å gjøre det beste av det. Men åh, jeg har så ufattelig lyst til at det skal bli så pass temperaturer til at jeg kan få badet i år! Jeg fikk ikke badet ifjor, pga vi hadde faktisk BARE dårlig vær, etter to fine uker i begynnelsen av Juni da, så det var ikke engang varmt nok i vannet for min del (jeg MÅ ha i hvert fall 18grader - i aller verste fall 17, selvom jeg mener å huske at jeg en gang klarte å komme meg i vannet ved 16 grader, men jeg er ikke helt sikker på om jeg husker riktig), og en sommer uten å ha fått badet, er mer eller mindre bortkastet for min del (eller, ikke bortkastet, men forferdelig trasig). Men, jeg får avslutte her og svare på et par andre kommentarer, før jeg må få ryddet og lest litt mer+jeg skal ut på tur med Dina etterhvert også♥ Håper du har en kjempefin Lørdag, kjære venn;)

SV; Haha, du er så god, tusen takk for den skjønne kommentaren;D Og jeg gleder knallmasse til at vi i hvert fall må få tatt oss en kopp kaffe sammen på kafé når du kommer - der har vi vel nesten allerede en fiks ferdig avtale? Du ser selvsagt hva du har tid til, men vit at jeg er der med én gang;) Om vi begge har anledning (og jeg har jo garantert da), er det bare unaturlig at vi ikke skulle møtes når vi er på samme sted, så det ser jeg veldig frem til, skal du vite♥ (så tidig at du har glemt hvordan man lager hjerte, så her er det igjen; bare ta vekk +'ene og skriv alt i ett; &+hearts+; - og der har du hjertene dine)

BENT ERLEND OUS

04.jul.2010 kl.14:13

Sv: Takk takk, Ellen! Vel, bloggcamp har jo allerede vært, og jeg var ikke der - orket/gadd ikke :-)

emmieverlasting

04.jul.2010 kl.19:17

Så skummelt og ekketl med innbruddene da! får virkelig håpe de får tak i de som driver med det, skjønner godt at folk føler seg utrygge!

Ha en fin dag, klem:)

Skriv en ny kommentar

hits