God ettermiddag :)

Heisan alle sammen.
Tenkte jeg kunne blogge litt siden været ikke er med oss sørlendinger i dag!

Jeg har som dere vet vært i Danmark. Jeg glemte kamraet mitt hos min søster. Det er på vei i posten.

Aprepos posten.....Hilde og jeg kjenner temmelig godt til hvordan postgangen kan være. Hun sendte meg en pakke som aldri kom frem!
Roter posten....JA!

Hilde er en koselig og hyggelig jente/dame. Jeg setter utrolig pris på deg Hilde. Det gjør jeg selfølgelig med dere andre også.
Denne er til deg Hilde
Du skriver alltid koselige kommentarer til meg. Jeg takker for at jeg ble "kjendt "med deg♥
Din blogg er det alltid hyggelig og besøke. Jeg er innom bloggen din hver dag.
Jeg fikk så lyst til og sette ære på deg i dag.
Det er i grunnen veldig rart.....Jeg tenker på dere bloggere selv om jeg ikke er på nett. Vit at dere alle sammen er i mine tanker.
Men dagens blogger blir deg Hilde. Håper du vet hvor mye jeg setter pris på deg. Din blogg er alltid hyggelig og stikke innom. Du har alltid noe hyggelig å blogge om. Alltid og alltid fru blom....Du hadde det innlegget om den barnehagen som ikke var så hyggelig!!
Jeg var så enig så enig i det innlegget. Godt folk får vite hvordan det egentlig var der!!
Håper det rotet er ordnet nå. De må jo ta ansvar!
Så kjære Hilde,du er et vidunderlig medmenneske♥ Vit at jeg setter utrolig pris på dere alle.


Jeg hadde det utrolig gøy i Danmark. Vi var ute og koste oss hver dag. Vi spiste god middag på Jensen's hver dag.
Der er vi alltid når vi er i Danmark.
*kremt*....Vel på fredagen ble vist Ellen litt på snurra.  Vi var på  Malorca bar(en uteplass) og koste oss skikkelig.
Jeg måtte selfølgelig sovne he,he. Og det på armen til en mann som satt ved siden av meg.
Jeg kviknet til etterhvert,og hadde det kjempegøy til sene nattetimer. Ikke så gøy dagen derpå. Kunne ikke få i meg frokosten. Jeg måtte få min bror til og bære opp frokosten på rommet. Der kunne jeg spise som jeg ønsket uten at alle stirret på meg.
Så mye skalv jeg på hendene alså. Jeg er ikke redd for å skrive ned dette!! Skulle vi ha det morro,så skulle vi!

Jeg er jo heller ikke vandt til slikt kjør. Han mannen(Jan)var så kjempekoselig. Ikke en slik som benyttet seg når Ellen ikke var "helt"god....Uansett,koselig hadde vi det. Bilder kommer etterhvert. Tro nå endelig ikke at jeg har funnet meg noen mann i vår lille ferie. Han var kun et hyggelig menneske. Jeg skulle godt ønske og ha en og snakke med. Likedan og gå ut med.....Finner jeg han mon tro.....Ingen er skapt for og være alene. Nå skriver jeg ned tankene mine. Deler de med dere kjære bloggvenner. Det er ikke noe hyggelig å være alene bestandig. Ensomhet må da være det verste som finnes....Eller...Hva er deres synspunkt på mine innerste tanker?.  Jeg er ikke så gammel at jeg ikke trenger en venn....Håper han finnes en eller annen plass her i verden. Dette er alså mine innerste tanker jeg nå deler med dere. Trodde faktisk at jeg ikke turde skrive dette ned......Det bare glapp ut her på bloggen min!! Min blogg som jeg skriver ned det som faller meg inn i tankene mine!

Nå den 23 juli kommerKjell Elvis igjen.
Han skal underholde de som bor rundt omkring i blokkene her. Jeg syntes det er fantastisk gjordt av han.

Dette skal bli morro. Jeg skal ta masse bilder den dagen. Blir jo neste freddag.

Nå titter faktisk solen frem her. Da skal i hvertfal jeg ut  sette meg. Er lei all drittvær vi har hatt i det siste.

Ingen sommer og skryte av enda hvertfal. Noen flotte dager har vi hatt. Nå er det allerede langt ute i juli,så nå ønsker vi sommer!

Har dere sommer der dere bor??

Tja,dette var vel det jeg hadde for nå.Ønsker dere alle en flott helg videre.
*Klem*

11 kommentarer

☆Rebella☆

17.jul.2010 kl.18:09

EDIT; tror du ikke NOK en gang at jeg får beskjed om at kommentaren er for lang?! Haha, KUN meg;p Så jeg deler den opp;

Hei kjære deg, så godt det er å se et nytt innlegg fra deg og høre at du har hatt det bra på ferien til Danmark;) Og haha, jeg måtte le da jeg leste 'Kremt, vel på fredagen ble visst Ellen litt på snurra' - hahaha, du er nå herlig;D Jeg blir glad når jeg hører at du har kost deg♥ Er det noen som virkelig fortjener det, så er det virkelig deg!

Når det gjelder det du skriver om posten, så kom jeg på igjen, dritflaut, at jeg IKKE har sendt det julekortet ENNÅ, men denne gangen trodde jeg faktisk at jeg hadde gjort det, til jeg fant det under stuebordet igår eller var det i forgårs? IKKE lite flaut, nei! Jeg har en slik oppbevaringsseksjon under stuebordet, og brevet lå under et par andre bøker der - jeg er så lei for at jeg er så sinnsykt treig med det brevet, du skulle jo hatt det for år og dager siden - du sa spøkefullt at du fikk det kanskje til jul i år, og så ufattelig rotete som jeg er i konsentrasjonen og hukommelsen, er det ikke helt usannsynlig - men slik SKAL det ikke gå, jeg skal så fullstendig poste det nå i uken. Verste er at jeg ved flere anledninger har hatt det i vesken, så konvolutten bærer preg av at den har vært med meg der, men nå må jeg bare få sendt meg, det er faktisk ikke likt meg å være SÅ fullstendig borte i hodet;0

Nok om den flaue situasjonen, heller over til det du skriver om Hilde - så fint sagt om henne, jeg er sikker på at hun blir både rørt og glad, og jeg vet godt at du tenker på oss ofte, det gjør jeg også med bloggkontaktene (vennene er det riktige ordet for det, selvsagt). Jeg tenker faktisk daglig på mange av dere, og jeg blir oppriktig fra meg når jeg kommer på folk her innpå jeg har glemt å besøke på en stund, men så var det den konsentrasjonen min, da (var aldri slik tidligere). Dessuten har man jo så klart et liv ellers også, bloggen er jo kun en liten prosent av det (men likevel en veldig fornøyelig del, jeg trives godt med å ha blogg, og ikke minst de fine menneskene jeg har møtt via blogg.no. Møtte Anja (bitchmaster) nå på Torsdag, og herlighet så kos det var - timene fløy avgårde og vi fikk helt bakoversveis da vi så på klokken;D Men det er jo slik det skal være i godt selskap, og jeg koste meg kjempemasse;) Og på Mandag skal jeg treffe Trine, noe jeg også gleder meg enormt mye til! Pluss så håper jeg selvsagt at vi to får tid til å ta en kaffe sammen når du kommer i August - jeg kan nesten 100% garantert, så jeg håper du også får tid, det hadde vært så fantastisk koselig å møte deg i virkeligheten!

☆Rebella☆

17.jul.2010 kl.18:10

Og her er resten av kommentaren;

Selvsagt trenger vi noen i livet vårt, og like selvsagt ønsker du også en god mann, og hvorfor i alle dager skulle du ikke kunne få det? Jeg tror faktisk at du kommer til å møte en flott mann om ikke så altfor, altfor lenge, og jeg håper virkelig at du finner virkelig kjærlighet - du er som sagt unnet det på det sterkeste;) Det er ikke mye godt å føle seg ensom, nei, men den aller verste ensomheten, er den man kan føle til tross for at man har fullt av folk rundt seg, for det går fullt ut an å kjenne seg bunnløst ensom i et rom fullt av andre mennesker, mennesker man bryr seg om. Det er forferdelig vondt, og noe ingen burde oppleve, men som jeg tror altfor mange opplever ved en eller annen anledning i livet. Mennesket er et flokkdyr, vi trenger hverandre for å overleve, på flere måter enn én.

Til sist her, vil jeg nevne at selvom jeg ikke har noe til overs for etterligninger, uansett hvor flinke de er, synes jeg Kjell Elvis virker som en så utrolig hyggelig og sympatisk fyr, en jeg har stor sans for som menneske, av det jeg har sett av ham i fremtreden♥ Jeg liker så godt mennesker som virkelig bryr seg og som tør å vise det. Og helt til sist, ettersom du spør om vi har sommer, vi også - et høyt og rungende NEI fra min side av landet! Det er et så helvetes vær her at jeg ikke kan annet enn å riste på hodet;( Jeg skal ikke klage for mye, både fordi det absolutt ikke hjelper (selvom det er litt godt å bare få det ut, all den forgjevese, men unngåelige frustrasjonen), men også fordi vi har jo et par (og jeg mener et par, ikke flere) fine dager innimellom, men alt det helsikes regnet og den periodevise kulden (vekslingen gjør at jeg HELE tiden må skru opp og ned på varmegradene på badet - det burde ikke være nødvendig å ha varmegrader på badet i Juli!) gjør det umulig å bade, det er jo ikke temperaturer til det! Og det er også ufattelig kjipt å ikke få gå i skogen så mye som jeg kunne ønske - til det er det rett og slett for glatt, og jeg har ikke rygg til å falle/skli;( Hadde et par utfordringer på de to skogsturene jeg var på med Dina i går, men det gikk nå fint. Jeg trenger ikke en kjempevarm sommer, men la oss nå i det minste få ha det tørt, vel?! Opphold, om ikke sol (men Gud, jeg savner solen!), vel?

Nei, nå har jeg mast i en eeevighet her, det er på tide å avslutte;) Jeg må legge meg nedpå og hvile litt, er trøtt pga været+har hodepine;-/ Den skyldes nok en blanding av været, tabletthodepine og at ryggen er vond (blir jo til at jeg ubevisst blir ekstra stiv og at kroppen automatisk strever for å ha det mest mulig behagelig i smertene, og da ofte gjør seg stiv i det den forventer smerter - veldig irriterende), så jeg trenger å hente meg litt inn igjen. Håper det blir greit vær til jeg skal ut igjen på tur med Dina - har kun gått en liten runde med henne (men hun fikk være løs og herje+løpe, slik at hun fikk litt ut av det, i det minste), og jeg gleder meg til å gå i skogen igjen, selvom jeg nok må holde meg på gangstiene pga det er så vått. - Nei, slutt å skrive nå, Rebella, og dra deg inn i sengen! Haha, jeg er for borte i hodet til å engang slite meg løs fra tastaturet;p

Ha en herlig kveld, skjønne Ellen!

Hilde&Tobias

17.jul.2010 kl.20:23

Næmmen så koselig da Ellen;)) Nå ble jeg skikkelig glad altså *hopper opp og ned av ren glede* hihihi

Jeg kan jo bare si takk det samme da;)) For du er også utrolig koselig, og legger alltid igjen koselige kommentarer rundt omkring på blogger;))

Denne turen din til Danmark hørts gøy ut..haha...gøy å bli litt på en snurr da;)) Ække så farlig om du tar en liten dupp på en god mannearm vel?? Bare du kvikner til igjen..haha.. Hadde vært værre om du kasta opp over denne mannen..haha..

Ensomhet ja, nei det er kjedelig å føle seg ensom:( Denne mannen du drømmer om dukker nok opp når du minst aner det;) Du er jo en sosial damen, som ikke bare sitter inne, og da vil jeg tro du en dag møter han:)

Ha en fortsatt fin lørdag Ellen;))

Klem

juppjupp

17.jul.2010 kl.23:42

Hei hei Ellenmor:O))

Tusen takk for de hyggelige hilsnene som har kommet fra deg fordi om jeg ikke har blogget, blir så glad for de:O))

Moro å høre at du har hatt det fint på Danmarksferie, det er deilig å være norsk i Danmark;O)) Lo da jeg leste at du var på en snurr...hihi:O))

Jeg er enig med deg, vi er ikke skapt for å være aleine...vi er skapt for å dele livet vårt med noen...så en dag, når du aner det minst...da står det en der som er der bare for deg;O))

Neste uke skal vi til Kristiansand, jeg GLEDER meg:O))

Ha en fin lørdag snuppa, vi snakkas:O))

kozkoz
Hei Ellen! Nå satt jeg og smilte gjennom nesten hele innlegget ditt, her koselig å se deg igjen her inne! :) Så bra dere koste dere masse i Danmark, det var flott å lese. Ikke så flott med dagen derpå, hehe, men hvem har ikke vært der en eller annen gang :)

Litt vemodig å lese om ensomhet, det er klart det er ensomt å, eh - føle seg ensom?

Jeg har alltid vært en person som har likt meg godt alene, og det gjør jeg enda. Derfor setter jeg så stor pris på det når jeg får tid for meg selv, nå som jeg har mann og barn og alt. Men nå har de tre andre vært i Tromsø i en hel uke, og jeg holder på å bli fullstendig gal :) Man skjønner hva som gir dagene innhold, det er sikkert.

Jeg er sikker på at du finner din sjelevenn en dag. Hvordan kan du unngå det, du som er sånn en flott dame! :) I mellomtiden får du kose deg med resten av familien din, vet du :)

Ha en fin helg, Ellen! :)

Og den kommentaren fra Rebella... haha, den var det klasse over! :)

gulltopp

20.jul.2010 kl.23:55

Så koselig skrevet om Hilde!! :) Jeg skal ta en titt på bloggen hennes. Det med å tenke på bloggere er du ikke alene om altså, jeg tenker på deg og mange andre bloggere nesten hver dag. Det er koselig, det! :) Har vært så heldig å møte på mange ålreite folk her inne på blogg.no!

Helt enig med deg i at ensomhet er noe av det verste som finnes. Men samtidig liker jeg å være alene. Det er noe med det å vite at det er noen der, om ikke de er med deg akkurat her og nå som er viktig synes jeg. Det å kunne ringe noen, eller ha noen å snakke med hvis man blir trist eller ensom.. Jeg føler heldigvis at jeg er ganske godt underholdt av meg selv, og jeg trives i eget selskap, men hadde jeg ikke hatt Gubben, så vet jeg ikke helt hvordan jeg hadde taklet ting... I perioder hvor man ikke har det så bra, er det ikke noe hyggelig å være alene selv bare for et minutt! Når jeg ser og hører om alle drittmennene det finnes der ute, skulle jeg så gjerne ønske det gikk an å ta kopi av Gubben, så jeg kunne dele litt!

Koselig å høre at du har kost deg i Danmark, gleder meg til å se bilder!

Klem, Gulltopp :)

TrineCam ♡- Download my music!

21.jul.2010 kl.13:49

Neimen så koselig å lese da Ellen. ja det er lenge siden nå. jeg har også pauser og har ikke så mye tid til bloggen, men litt mer blir det npk nå. Danmark er bra da, koselig med slike turer, Ellen. Kos deg videre i sommer med Kjell Elvis og alt, hehe, så blogges vi. Klem fra Trine.

Bitchmaster - Do it the Anja way

22.jul.2010 kl.13:14

Kjenner meg igjen på det med ensomhet..

Det er den verste følelsen jeg kan føle. Den ødelegger så mye..

Men hver gang jeg feiler i forhold og plager meg selv for det, har nok sin grunn.

Og i går fant jeg grunnen.

Tror du ikke jeg møtte fjorårets flørt igår. hehe ... han skulle inn å sone..

Kanskje skjebnen hjelper oss med å unngå å bli dratt inn i drit, og derfor går forhold i dass?

Jeg håper det.. det gir en større tro på "the master-plan"

Når jeg så hva som skjedde i livet hans, var jeg plutselig litt mer happy med at jeg ikke var en del av hans liv lenger.

SV. jeg skulle gjerne skrevet at det er godt det er flere av oss..

Men det gjør meg bare trist..

Jeg ønsker ingen å ha et slik forhold til sin far.

Jeg kunne nemlig ikke ønsket noen å føle det slik, i forhold til en person som er ment å VÆRE DER for deg gjennom godt og vondt. Men som ikke klarer det.

Og JA det hjelper å skrive ned slikt..

Det er min måte å få sortert ut tankene..

Vet at hvis jeg faktisk sendte han det brevet, ville han brukt det til å ødelegge mer for meg.

Den fyren vil aldri forandre seg, og da er det ikke vits i å gi det til han.

Men jeg trenger bare å skrive det ned, FÅ DET UT!

juppjupp

22.jul.2010 kl.20:55

Hei hei:O))

Håper du har ordnet så vi får fint vær de kommende dagene:O))

I morgen tidlig setter vi fronten på bilen den riktige veien, og du kan tru jeg gleder meg:O))

kozkoz

Rebella

22.jul.2010 kl.22:00

SV; Haha, jeg håper du legger ut et slikt bilde, jeg hadde likt det og sikkert ledd, ja (men på den gode måten, ikke 'av' deg) ;) Og du har helt rett i at det gjør en forskjell når man tar seg tid til å virkelig smake på ordet/det man er fornøyd med, og jeg har nettopp begynt å bli litt flinkere til akkurat dét. Dagen før jeg gikk på vekten og fant ut at jeg hadde tatt av over 10 kg (!! - jeg har nå tatt av 10.9 kg - SÅ glad!!!), tenkte jeg at 'nå må du slutte å henge deg så opp i de 10kg du har så lyst til å ta av, og faktisk la deg selv få oppriktig glede deg over de kg du allerede har tatt av, for det er virkelig noe å glede seg over!' - som om jeg liksom ikke kunne slippe ut den helt superstore gleden (selvom jeg selvsagt var glad) før jeg hadde tatt av 10kg, og det er jo så feil! Det er KLART man må stoppe opp og bare nyte det en har fått til, og jeg har ikke tatt av så mye i en éngang siden 2003 - det året, fra 2002-2003, tok jeg av 27kg, og jeg skal klare det enda bedre denne gangen, for nå har jeg jo kuttet ut alt som heter snop, chips, kake, is osv slike ting, så jeg har jo god hjelp med det også;) Jeg er så spent, og jeg gleder meg så enormt til å gå videre ned - du ANER bare ikke hvor stor forskjell det er fra jeg begynte til slik det er nå, alt jeg igjen kan gjøre, alle de funksjonene som falt vekk pga jeg var så stor. Det omfatter mer enn du kan tenke deg, mer enn noen kan tenke seg, som ikke selv er eller har vært så overvektig som jeg er, og som har opplevd samme tap av funksjoner ol - det er så vidunderlig skjønt å være på vei tilbake, at det ikke lar seg beskrive, engang♥

Men, nå MÅ jeg gi meg her, jeg skal snart ut på tur med lilleskatten min, på koselig kveldstur;) Jeg ELSKER å gå på tur med Dina, min fantastiske, lille sjelevenn, som betyr alt for meg her på jord♥ - Ha en fin kveld videre, kjære vennen min+håper som sagt at vi kan få tatt oss en kaffe sammen når du kommer her, uansett hvilken dato det blir (men min yngstesøster har bursdag den 9, så den dagen, og evt den dagen hun feirer selve dagen, er jeg så klart opptatt, men ellers er jeg nok helt ledig). Nei, nå må jeg løpe! God klem;)

Bitchmaster

23.jul.2010 kl.13:10

Sv: off! Ser at du har møtt en del oppoverbakker i livet. Men det positive er jo at det er i oppoverbakker en bygger muskler. Slik at når andre gir opp halvveis i bakken, vil du kunne fortsette. En vokser på slikt. Jeg har personlig aldri hatt en alkoholisert far, men jeg hadde en voldelig far. Vet hvor mye en gjør fordi en leter etter det gode hos folk. Jeg hadde heller ikke en voldelig kjæreste, men ja han var en psykopat og holdt på å kaste meg på en bil på parkeringsplassen. Tror nok han hadde blitt voldelig etterhvert. Han var mer den som drev psykisk terror. Og han var en torpedo, så jeg vet at han hadde det i seg. Og er glad jeg kom ut av det, selv om min tidligere bestevennine måtte pule han, før jeg klarte å komme vekk fra det. Men jeg kan banne på at de motgangene du har møtt har gjort at du modnet raskt. du virker som en fighter og du er nok blitt utrolig sterkere av det. En blir alltid såret av de som betyr noe for en, for ellers hadde en ikke brydd seg! Utrolig tøff du er! Bare tenk på alt du har gått gjennom! Andre kunne bukket under for mindre! Du er sterk, og jeg er glad jeg har blitt kjent med deg nå. Du virker som en person med selvinnsikt!

Skriv en ny kommentar

hits