Grillfesten :-)Heisan og god formiddag. Her ankommer "Elvis. Han hadde endel og dille med føre han kunne sette i gang. Her er det singnerte skjerfet jeg fikk. Ikke så god kvalitet som nevndt tiligere. Han får en dame i USA til å sy de skjerfene for han. De er ganske flotte.Herregud,for en koselig mann han er.  Her har Ellen akkurat fått singnert skjerf av han. Likedan sang han en flott Elvis sang. Dere ser hvor utydelig bilde er.
Faktisk så trekker jeg på smilebåndet på dette bilde. Jeg som har kamraskrekk!! Synd bilde ble så uklart!!. Her sitter kokka for kvelden. Her steker hun de gode vaflene.
 Mor måtte også få tatt et bilde med "Elvis" Også kaldt Kjellvis. Dette kaller hun som skaffer gavene som de hadde til utlodning.
Se hvordan de koser seg i solen og med flott musikk og god mat.

Lille Emilie ville også fotograferes. Nydelig lita tulle. Hun sprang gang på gang for å gjemme seg for mamman.(mamman på bilde) Gøyere og bli tatt bilde av enn å spise.


Her er Ellen igjen. Står og vuderer hvor jeg skal sette meg henn nå. Plassen min var blitt optatt.


Her  klapper jeg og takker så mye for det singnerte skjerfet jeg fikk av "Elvis"
 De eldre koser seg glugg i hjæl her.
Været var med oss nesten hele tiden. Litt blåst var det,men hva gjør vel det.
Maten vi hadde besto av,grillet kylling med salat,grillkotteletter med tilbehør,og brus og kaffe.

Er så deilig og sitte ute og spise. Maten smaker dobbelt så godt ute i det fri.
Beklager at  bildene ble svært uklare på denne grillfesten "Elvis"hadde her i går. Mitt kamra er enda ikke kommet,så jeg fikk ei til å ta mobilbilder. Denne mobilen ser ut til og være svært så av de eldre modellene. Men jeg våger og legge de ut likevel.

Nå er desverre resten av billedserien for uklare til og legges ut. Dette var i grunnen svært så synd.

Spesieldt siden været var på vår side. Kun litt tåkete en halv times tid. Men,men legger de som sakt ørten ganger nå ut for det.

Ha en flott lørdag videre alle sammen.
*Klem*
Stikkord:

8 kommentarer

Georgine

24.jul.2010 kl.15:53

En flott lørdag til deg også. Ser ut som et skikkelig rockeparty dette.

Emmieverlasting

24.jul.2010 kl.23:58

Det så ut som dere hadde det skikkelig koselig!:o) Mange fine bilder.. Vi har hatt nydelig sommervær i dag, får håpe det holder seg sånn:o)

Klem!

gulltopp

25.jul.2010 kl.14:05

Så gøy å se litt bilder av deg Ellen! :) Så ut som en kjempe koselig kveld! Heeelt enig, maten smaker mye bedre ute. I går var det egentlig for varmt til å sitte ute og spise varm mat, jeg hadde sola rett i ansiktet, men jeg gjorde det for det! Hvor mange ganger får man sjansen, liksom :)

Ha en fin dag..

Klem!

26.jul.2010 kl.00:08

Skal kommentere på innlegget litt senere, men jeg MÅ se et kjempespennende program på Discovery nå, haha - skulle bare si at jeg har sendt melding til deg her på bloggen♥ God klem fra Rebella

Ellen.

26.jul.2010 kl.04:44

Anonym:Er ikke det programmer slutt enda haha. Bare tuller med deg:)

Klem,Ellen.

Rebella

26.jul.2010 kl.13:30

Hahaha, syking, jeg lo godt da jeg leste kommentaren din;D Jeg begynte å se på programmet, som var skikkelig spennende, men den forræderske magen min begynte å skrike etter påfyll (hadde ikke spist på mangfoldige timer), så jeg måtte i stedet ta m eg tid til å lage noe mat, og etter jeg var ferdig med det, og heller satt på en komiserie på dvd, fordi jeg hadde gått glipp av mesteparten av Discovery-programmet, hadde jeg glemt alt om kommentarer og blogg - typisk, eller? Typisk meg, rettere sagt! Jeg var ekstra ukonsentrert i går pga jeg ikke hadde det så greit, så da er jeg i HVERT fall superglemsk og borte i hodet - men her er jeg, ny dag, litt bedre humør♥

Så koselig dette så ut, virkelig god stemning på bildene her, kan godt tenke meg at dere koste dere;D Som jeg har sagt før, virker Kjell Elvis så sympatisk, og det er godt å vite at han har skapt en så fin kveld for dem som var der - jeg blir så ufattelig glad når eldre mennesker koser seg, jeg er bare så utrolig glad i dem♥ Jeg skulle gjerne sett deg ikke så langt fra på disse bildene, men du ser kjempebra ut - SE den bra figuren din, da! Du ser ut til å ha figuren til en i 20/tidlig 30årene, ikke tull, engang! Du kledde veldig godt det du hadde på deg også - fine Ellen;D Ellers orker jeg nesten ikke å tenke på grilling, for jeg har så lyst til det selv nå!!

Nei, nå gauler katten som en gal her, skulle ikke trodd han hadde spist på to år - han føler vel at han ikke har det;) Hahaaha, nå står han og glor intenst på meg - 'ja, skal du ikke mate meg snart, liksom?' Som om han prøver å projisere dårlig samvittighet på meg, lille tylen min;) Han er så god♥ Men vi må snakkes, skjønne deg - jeg må både mate katt og ut med hund. God klem!

Oldemor

07.aug.2010 kl.14:54

Heisann..her var jeg på banen igjenn ;o) koslige bilder etter en sikkert kjempehyggelig fest..ha en forsatt flott august Ellen <3

Ellen.

08.aug.2010 kl.02:00

Oldemor:Kan ikke tro det:) Nå er det jammen med lenge siden....

Så koselig at du stakk innom igjen:)

Takk i like måte.

Klem,Ellen.

Skriv en ny kommentar

hits