Kun 8 dager igjen..

Og med det mener jeg selfølgelig Maidenkonserten neste onsdag..
Jeg gleder meg enormt.
Jeg reiser herifra på mårra'n den 11 august. Retur tilbake 12august klokka 10 over 10 om kvelden. På mårra'n går flyet til  Bergen 10 på 10.
Dette skal bli stas ser dere:)


Ikke lenge siden jeg skrev at nå er det kun 8 månder igjen...Så tiden flyr.

Ikke blitt den store bloggingen i sommer. Ser det er andre som også har tatt bloggferie.
Hjelper vel litt nå som høsten nærmer seg med stormskritt. Huff,nå kommer snart mørketiden. Tiden hvor man nesten bare sitter inne.
Nei,dette skriver jeg ikke mer om her og nå!!

Ellers har jeg hatt en flott sommer. Ikke en eneste dag har jeg sittet inne. Som de sier her oppe,Ellen er alltid på farten.
Har vært veldig mye tilstevninger i Kristiansand i sommer. Ikke mye bilder å komme med desverre.

Den store båtvisningen som nettop har vært. Indianere på torget hver dag. De er der nå også. Des tår der fra mårra til kveld og synger og spiller. Ikke akkurat min smak musikk. Holder meg nesten for ørene når jeg står og ser på de jeg.
De hyler så enormt. Skulle tro vi var hos indianerene i stedenfor de var hos oss! Hyggelig er det likevel og se på de.

Nå er det også heldigvis stopp på bråket her i blokka. Er blitt så tyst,så tyst. Hjalp og kaste bråkemakerene ut.
Deilig med fred og ro igjen.

Nå vil jeg skrive er par tre blogger jeg mener dere burde besøke. Fikk den utfordringen for lenge siden. Når jeg først sitter her,kan jeg like godt ta den.

juppjupp er ei hyggelig Skiensjente. Hun skriver alltid så hyggelige kommentarer på bloggene. Hun stråler alltid. En meget livelig ung dame. Hennes blogg er jeg innom hver dag. Der er det alltid noe morsomt og lese om. Hun virker bare så sprudlende. Nærmest oser av godhet. En ung dame med ben i nesen tror jeg at hun er. Absolutt en blogg og andbefale.

emmilille er også en ung jente med et strålendes godt humør. Hennes blogg er det også en ære og komme inn på.
Hun legger også igjen koselige kommentarer på bloggene.  God ,meget god fotograf er hun. Kaller seg hobbyfotograf.
Bildene hun legger ut er bare en fryd og se på. Bestandig krystallklare bilder der.
Også absolutt en blogg og andbefale dere stikke innom. En  meget hyggelig jente dette.

Mia har også en bra blogg. Hun er mammablogger. Absolutt en god blogg og andbefale. Hun blogger om seg og hverdagen sin. Har 2 nydelige unger. Kevin og Milla er deres navn.Henne er vel den jeg har "kjendt" lengst på bloggene. Er innom henne også hver dag.Massevis av bilder finner man der. Stikk innom bloggen så ser dere selv.


Tja,dette var hvertfal 3 blogger. Kommer ikke på flere i farten. Men en kunne jeg tatt til....Dere burde logge dere inn på
gultopp
Hun er en meget ung dame som har en koselig blogg og komme inn på.(nå kommer ikke den linken opp)
Dere må om ikke linken virker logge inn på http://gultopp.blogg.no
Hun blogger om seg,gubben og hunden deres. En meget koselig ung jente som skriver koselige og humørfyldte kommentarer på bloggene. Absolutt en blogg og andbefale.

Det var det for denne gang.
Kunne sittet her til dommedag og andbefaldt blogger,men tiden strekker ikke til desverre. Skal snart ha meg morgen kaffen.

Denne utfordringen gir jeg videre til søte  Hilde. Håper du tar den ved en andledning,Hilde. Selfølgelig andbefaler jeg din blogg også. Kan bare ikke ta alle på en gang:)
Dette var et lite blogginlegg fra meg denne tirsdagsmorgen. Nå er det som sakt kaffetid. Kaffen står nå ferdig traktet.

Kommer tilbake med nytt innlegg etter konserten. Da med bilder. Håpe på god kvalitet denne gangen!

Ha en superflott dag videre alle sammen.

*Klem*

PS: Om dere ønsker det,meld dere på konkuransen jeg fremdelest har gående. Trykk på linken konkuranser. Dere får fin premie om det blir nok deltagere. Sjekk bare linken...
Spesieldt for mødre. Dere kan delta 2 ganger hver.

24 kommentarer

Hilde&Tobias

03.aug.2010 kl.09:27

Hei og god morgen Ellen;) Koselig å se et nytt innlegg fra deg. Skjønner deg veldig godt ang lite blogging på sommern;) Jeg blogger heller ikke mye, man må nyte de lyse månedene til fulle. Kose seg ute når man kan. Viktig med masse frisk luft og man må suge til seg det man kan av D-vitaminer. Fylle opp lageret til mørketiden kommer;))

Den utfordringen skal jeg ta vettu;)) Sånn etterhvert.... hehe...

Tipper du gleder deg vilt til konserten, og tiden flyr jo så fort. Husker du nevnte for mange måneder siden at du skulle på denne konserten, og nå er plutselig dagen her snart!

Kooos deg masse ute, og nyyyt sommeren.

Klem

siljeirenehobby

03.aug.2010 kl.11:20

Høres ut som du har hatt en fin sommer;-) Kos deg masse på konsert, min mann er veldig missunelig på deg,heheh

Gleder meg til å lese/se bilder fra konserten.

Ha en fin dag og god tur;-)

Stine + 2 jenter = sant

03.aug.2010 kl.13:53

Så heldig du er som skal på Iron Maiden konsert... Jeg var som skrevet tidligere på Iron Maiden konsert i Horsens i Danmark i 2008. DEt var utrolig kult!! Kjøpte selvfølgelig t-shorte også, og var skikkelig kul!! He he...

Det har skjedd mye her i Kristiansand nå i sommer ja... Kjempe gøy det!! Nå har jo jeg jobbet mye da, men har nå fått med meg noe ;-)

Har blitt lite blogging for min del også i sommer ja, så det er du ikke alene om... Vi får komme sterkere tilbake på kalde høstkvelder :))

Ha det skikkelig gøy på konsert om 8 dager til, og fortsatt god sommer!!

Gulltopp

03.aug.2010 kl.19:50

Tusen takk for kommentar, og tusen takk for anbefalingen! Det var kjempe koselig, nå ble jeg kjempe glad! Hvis ikke linken virker, er det kanskje fordi det mangler en L i gulltopp! Det er 2 L-er og 2 P-er. Pytt sann!

Takk for bryllupsdagsgratulasjonen, tiden flyr altså, vært gift to år allerede! :O

Det blir sikkert kjempe gøy med iron maiden konsert!!! Det ER så gøy å reise på konsertene til de man virkelig liker, jeg gleder meg virkelig på dine vegne! Husk kamera fra dagen da, så kan vi se fornøyde Ellen gjennom hele dagen! Det hadde vært gøy.

Så deilig at dere har fått ut bråkmakerne! En gang jeg bodde i blokk, var det noen skikkelig rare folk i oppgangen vår. De knuste vinduet i døra og bråkte alltid når de gikk i trappene midt på natta, osv. I tillegg stinket leiligheten dems så sinnsykt vondt at det ble lukt i hele oppgangen. Æsj.. De flyttet heldigvis. Så flyttet det inn en pakistanerfamilie på sikkert 10 stykker, men på tross av at de er mange, er de faktisk mye mer rolige! Det er ikke noe som er så befriende som å få ut bråkmakere fra n blokk altså, det blir så utrolig stort irritasjonsmoment i hverdagen! JAJA, nok om det, nå bare babler jeg i vei. (Litt surrete i hodet etter dagens tannlegetime - har så skrekken at jeg er susete i hodet i mange timer etterpå)!

Igjen, tusen takk for anbefalingen søte deg! Jeg skal gå og titte innom de andre du har anbefalt også, må bare komme meg til hektene igjen etter tannlegen... Orket bare å komme inn her til deg, nå skal jeg klappe sammen dataen og ta det rolig resten av kvelden!

Stor klem!

juppjupp

04.aug.2010 kl.09:36

God morgen tuppemor:O))

Jeg har ikke vært så aktiv de siste dagene, og jeg ble til et eneste smil når jeg leste anbefalingene dine...du er så go'.... :O)

Det er så moro med konserter, håper virkelig du får utbytte for å ha ventet så lenge,

Sommeren på sørlandet er best, vi hadde en nydelig uke:O))

kozkoz så lenge:O))
Hei, hei Ellen! Nå tenker jeg du gleder deg! :)

Her oppe er det nå helt mørkt klokken 23.00! Hvor ble det av sommeren?? Jeg har hatt bloggfri selv også, men nå er det på tide å komme i gang igjen merker jeg :)

Ha en flott uke! :)

Toril

04.aug.2010 kl.23:09

Jeg kan levende tenke meg at du gleder deg til du skal reise til Bergen!:) Det blir sikkert kjempegøy vil jeg tro. Mannen min er Iron Maiden fan, og han har vært på konsert med dem. God tur, Ellen og kos deg kjempemasse!:) Jeg gleder meg til å høre hvordan du har hatt det!:)

Sommeren er en dårlig tid for blogging for de fleste. Når det er varmt og fint vær frister det ikke å sitte inne ved dataen. Det gjør jeg daglig når jeg jobber med masteroppgaven min som skal leveres i 2011!

Det er så mange gode og flotte bloggere rundt om på de forskjellige bloggstedene, og jeg har flere faste blogger som jeg leser daglig.

Kjempebra å høre at dere har fått ut bråkmakerne! Det er ikke koselig å ha bråkmakere i en bloligblokk, og det ødelegger for sikkerheten i boligkomplekset! Ikke minst er det ikke morsomt å føle seg utrygg i sitt eget hjem!:)

Vi har hatt en uke med deilig sol og godt vær hos oss. Nå har det vært overskyet noen dagen, men det er meldt bedre så jeg på værmeldingen! Skulle ønske vi kunne fått en varm og fin sensommer og høst!

Ha en kjempefin kveld videre, og god tur!:)

Klem fra Toril

☆Rebella☆

05.aug.2010 kl.18:57

Jeg er så kjempeglad for å høre at det omsider er rolig igjen i blokken din! Det var jaggu på tide. Når det gjelder slike musikanter, har vi hatt mange denne sommeren også, og det gleder meg at de alle faktisk har vært veldig flinke - en herlig motvekt til de faste som sitter med de ultrasure trekkspillene sine, som de i tillegg spiller HELT feil på, uten å på ETT eneste sted følge melodien de prøver å spille;0 Det skulle rett og slett vært bøter for slike forstyrrelser det er å presse på folk noe så - unnskyld meg - jævlig stygt! Skal man spille musikk for folk, får man da for pokker passe på at det faktisk er musikalt og ikke bare falske, skjærende unoter - helt grusomt!

Veldig koselig av deg å trekke frem bloggere slik, det setter både jeg og garantert dem som er representert her pris på+det er alltid gøyt å oppdage nye, koselige bloggere;) Gulltopp er en av mine desiderte favoritter her inne, jeg liker den jenten så utrolig godt! Enkelte blir man bare skikkelig glad i, og hun er en av dem her inne♥ Jeg både tror og håper at du vet at det gjelder deg også, at du vet at jeg er veldig glad i deg, kjære Ellen. Jeg gleder meg virkelig til å ta den (de) kaffekoppen(e) neste uke;D

SV; Jeg svarer på de siste par meldingene her, håper det er greit; å møtes klokken 1230 passer faktisk bare enda bedre for meg, for jeg så feil når det gjaldt buss; det går en kl 12, ikke 1130, så for meg er det perfekt;) Men det er ikke på biblioteket kaféen er (selvom det hadde vært genialt med kafé der, noe jeg alltid har ønsket meg på biblioteket, samt at det burde vært søndagsåpent - kan ikke fatte og begripe at de ikke kan klare å ha det!), det er på Galleriet, kjøpesenteret på Torgallmenningen (max fem minutters gange fra biblioteket), så det er bare til å be taxien kjøre deg til Hotel Norge eller der du skal bo (begge hotellene ligger rett ved Den Blå Stenen), så kan jeg møte deg der og vi kan gå sammen bort på Galleriet♥ Det BLIR så koselig!

Rart at det står at det er hele 200m til steinen fra hotellet, for når du får se det, ser du umiddelbart at det LANGT fra er så langt ned til den - eneste må være hvis de mener fra en inngang på baksiden, for jeg vet at det er en inngang på baksiden også, men hovedinngangen er jo foran, et ørlite steinkast (hvis dét) fra steinen. Jaja, du får jo se det med egne øyne når du kommer uansett;)

Føler det var noe annet jeg skulle svare på også, men jeg kommer ikke på det nå - du får bare si fra hvis det er noe du føler du mangler svar på. Nei, nå skal jeg gjøre ferdig Ukens Dilla fra forrige uke, som jeg er altfor sen med! GOD klem åt deg, som det sies på godt strilamål;)

wendysinfamilie

06.aug.2010 kl.00:31

Så deilig da at du er fornøyd med sommeren, jeg synes det godt kunne ha vært noen flere dager med ordentlig varme så vi kunne sitti ute om kvelden å kost oss, men her hos

oss har det ikke vært mange skikkelig varme dager og om det har vært en så har det regnet neste dag.. så jeg sitter med en følelse av sommer men er ikke fornøyd .-)

Så morro med konsert nei ikke lenge igjen nå, håper både tur og konsert blir super morro.

Stor klem fra oss

☆Rebella☆

06.aug.2010 kl.08:23

SV; Jeg sjekket kommentarer som står til godkjenning, men der var bare en fra en blogger jeg ikke kjenner til, og kommentaren var på et gammelt innlegg om dyr, så jeg har ikke mottatt andre kommentarer fra deg enn de to som du selv kan se at kom opp;0 Ekstra rart, ettersom du garantert ikke har skrevet ord som ville blitt fanget opp av spamfilteret mitt (det er kun stilt inn på å sile ut skjellsord som går på overvekt, for slikt tull har jeg ingen tålmodighet med, og jeg har det stilt inn slik at jeg ikke engang ser dem, for de går rett i bosset/søpla).

- merkelig, det der!

Mari.

07.aug.2010 kl.04:03

Skjønner godt at du gleder deg til konserten! Det blir nok kjempebra :) Kos deg masse! Stor klem

Ellen.

07.aug.2010 kl.06:35

Rebella: Nå prøvdejeg igjen. Men kom opp akkurat det samme...Undrer på hva dette er for noe.

Jeg som aldri skriver et eneste vondt ord om noen. De korte kom inn,men ikke de lange...

Nei,begriper ikke dette.

Håper du fikk sms'n hvertfal:)

Så vet du at jeg var helt enig med dette and møtet vårt:)

Klem,Ellen.

TrineCam ♡- Download my music!

07.aug.2010 kl.12:05

Å moro med konsert da, Ellen. Høres ut som en bra sommer. Har ogspå hatt det fint in sommer. SV; Takker. jeg tyrives med den nye sveisen.

juppjupp

10.aug.2010 kl.11:04

hei snuppelure:O))

Hvordan er formen, var konserten bra??

Nå kommer snart høsten og da håper jeg på flere innlegg fra deg, savner deg jeg:O)

kozkoz så lenge:O))

juppjupp

11.aug.2010 kl.08:54

God morgen snuppa:O))

joda jeg leste ovesrskriften, men å se på dato ville vært dumt...hehe...synes bare jeg hadde savne deg så lenge;O)

Da får du ha en koselig konsert, og ikke tenk på regnet, var på konsert i Bergen i fjord i REGN, men det hindret ikke meg fra å kose meg...våt inn til huden og verdens beste konsert var en fin kombinasjon...KOS DEG!!!

Snakkes når du kommer hjem:O)))

kozkoz

TrineCam ♡- Download my music!

12.aug.2010 kl.02:05

håper du koste deg på konsert og sammen med Rebella. Klem.

♥ Lizbeth Osnes

16.aug.2010 kl.15:54

Ååååhhh, Maiden..!

juppjupp

18.aug.2010 kl.12:05

Hei tuppemor:O)

Er så spent:O) Hvordan var konserten??

kozkoz

Toril

18.aug.2010 kl.13:50

Da har jeg vært til politiet... Anmeldte justme2 for å henge meg ut! Se hvor stygt justme2. oppfører seg på sin blogg: http://justme2.blogg.no/

Jeg gav henne en sjanse, men fy flate så dum og naiv jeg er som stolte på henne. Det skulle jeg aldri ha gjort! Fikk advarsler fra flere av mine bloggvenner (rasekattvenniner) på blogspot om å være forsiktig med vedkommende! Dumsnille meg stolte på justme2 da hun var i Trondhiem. Nå er anmeldelsen levert inn, og jeg angrer ikke en dag!

Toril

20.aug.2010 kl.13:43

Bloggen hennes er blitt slettet nå, men hun har fått en ny blogg: http://siri555.blogspot/ og der fortsetter hun å lire ut av seg løgner på løgner. Akkurat som om en person skulle sett meg på gaten og kjent meg igjen på bilde ja. Bare det høres jo helt sykt ut!

Emmieverlasting

22.aug.2010 kl.12:37

Sv: uff da, så trist.. Håper det går bra med deg.. klem!

☆Rebella☆

23.aug.2010 kl.03:18

SV; Åh, så trist med dødsbudskap;0 Uff, håper det går best mulig med deg, vennen min♥

Jeg synes også det var så knallkoselig å treffe deg, og herlighet, vi kunne nok ha sittet i timevis og preiket sammen, det var bare så kos;D Jeg føler også at du var akkurat slik jeg hadde tenkt meg, faktisk bare enda bedre også, for det var så gøyt å oppleve på nært hold den Ellen som er så full av en styrke få andre er forunt, med tanke på alt du har opplevd. Du er en tøffing uten like, det kan du bare ta til deg.

Tusen takk for ordene om vekttapet, jeg er så ufattelig glad for det - begynner å komme tilbake til meg selv, slik kroppen min var tidligere, med styrken og fleksibiliteten jeg hadde+ikke minst en smertefri kropp;) Det er klart, det er et stykke vei igjen til jeg er smertefri mtp ryggen, for dét tar nok tid, men knærne mine er vel faktisk 99% bedre, og det er bare så FANTASTISK herlig!

Nei, nå må jeg se å avslutte her; har noen få kommentarer igjen å svare på før jeg kan skrive litt på ene bokprosjektet mitt - sliter litt med å komme skikkelig igang/få det på gli på starten av boken, men det kommer nok, og det blir jo bare bedre etterhvert som jeg redigerer og skriver på nytt. Godnatt så lenge♥

TrineCam ♡- Download my music!

24.aug.2010 kl.15:36

sv, takk Ellen. livet er ikke så bra om dagen men jeg håper det går seg til. Hvordan er det med deg om dagen da? Klem.

gulltopp

25.aug.2010 kl.15:09

det var lenge siden forrige innlegg, ellen! Håper du er tilbake snart og at alt står brat til! :) Det er en nominasjon til deg hos meg! :)

Klem

Skriv en ny kommentar

hits