Heisan :-)
Nå førstens får jeg tid til et lite innlegg.
Konserten i Bergen var kanonbra. Til ca 20.000 elleville fans entret Iron Maiden senen klokka 3 minutter over 21.00.

Da jeg SELFØLGELiG igjen gikk fra kamraet hjemme,måtte jeg "låne" de bildene fra  Ba.no.Det var absolutt en opplevelse og se de live. Vi kom så nær frem at vi nesten kunne "pusset skoene deres".


Se på Bruce Dicikson.....hvem i norsk komikkverden syntes dere han ligner enormt på??. Han her er litt av en komikker selv syntes jeg. De hoppene og sprettene hans er det ikke mamge som gjør etter han. Det første han sa var at nå spilte de på en ekte borg.


Tilskuere var det hvertfal ikke manko på. Tilig om kvelden begyndte folk og strømme bort til koengen. Vi gikk vel bortover sånn i 6 tiden om kvelden. Vi kunne heller ikke gått senere. Det fyltes opp veldig tilig.

 De "gamlegutta"holder koken hvertfal. I ett sto de på de på senen. Ikke en pause fra 3 minutter over 21.00 til nærmere kvart over 11.

Her var de mennesker i absolutt alle aldere . Traff en bestemor med 3 barnebarn. Tøft gjordt. Traff likedan en mor med 5 gutter som hadde reist fra Olso for og komme på konserten. Helt utslitt var hun når jeg møtte henne igjen på flesland torsdags kvelden.

Hun likte godt Iron Maiden,men neste gang ville hun ta med mannen også. Ta med 5 gutter alene er jammen med ikke bare,bare.

Fikk 3 Iron Maiden t-skjorter av en venn. Pluss en slik til og ha rundt halsen til nøkler eller lignende. Kjempeflotte var de/det.

Nå har de også sluppet ut den nyeste cd'en. Ikke fått kjøpt den enda. Kommer snart den også. Glemte en ting. Klokka halv 11 styrtet regnet ned. Hele dagen hadde det vært strålende solskinn. Tok av gammel vane opp paraplyen. Det skulle jeg ikke gjordt. Ca 1 minutt gikk det før vaktene kom og tok den fra meg. Hadde tatt med en plastikk regnfrakk som fåes kjøpt på konserter. Lånte den av min søster føre jeg dro. Ellen tøyer grensene til det ytterste....Huff. Hadde vel tatt vel mye av det  "gode". Hører med til en slik konsert og ta seg noen øller. Derfor ingen frokost på meg dagen etter. Hadde kun et ønske om å sove og atter sove. Måtte sjekke ut  av hotellet innen 12. Gjett om jeg hadde lyst og sjekke ut....Nei!! Ellen ville bare ligge i den gode sengen å sove.....Og det til langt utpå ettermiddagen. Men desverre....!

Her var-det folksomt både før og etter konserten.
Fant desverre ikke flere bilder jeg kunne legge ut. Det finnes massevis av bilder,men der må man spørre om tilatelse først.

Fikk som dere ser heller ikke med alle i Maiden gruppa. Venter på noen bilder som en tok for meg. Kommer heller tilbake med et nytt innlegg om ønskes.

NOK.

Jeg har også fått byttet inn ny pacemaker nå. Ble ringt etter torsdagen etter konserten. Dette mens jeg satt og hadde en cola på Dickins. Orket og rakk ikke frokosten på hotellet. Formen var ikke på topp. Dere kan vel tenke dere hvorfor....

Søndagen ble jeg innlakt på sykehuset her i Kristiansand. Operert på mandag og ut på tirsdag. Tok stingene i går. En lettelse vil jeg si.
De strammet noe forferdelig. Så nå er det snart fritt for fight igjen.


Fikk en award av søte Gulltopp.blogg.no som jeg tar med i samme slengen. Går ut på og skrive 7 sanne ting om deg selv. De trenger ikke være sjokkerende. Kun sanne. LIkedan sende den videre til 7 stk.....Hjelp,hvordan finner jeg de 7... Her kommer 7 beautiful bloggsannheter.Eller kall det hva dere vil...

Nummer 1:
Jeg hater og vaske opp middagsoppvasker.
2:
Jeg er livredd veps.
3.Må bestandig ha kontroll på hvor mine barn og barnebarn er til alle tider. Får angst hvist ikke jeg vet hvor de befinner seg.
4.:
Hater å få tellefon midt på natta.Da innbiller meg at noe et skjedd med mine.
5:
Elsker og kunne hjelpe mine medmennesker,Hjelper alltid til om det er noe jeg kan gjøre for de.
6:
Må hver dag ha med med Home and Away.Om jeg mister en episode,ser jeg reprisen dagen etter.
7:
Hater når folk krangler! Prøver alltid og unngå bråk og leven. Jeg prøver og være så ærlig og rettferdig som mulig.

Dette var litt om meg. Kunne sittet her i natt og ramset opp. Men dette gjaldt vist kun 7 ting,så jeg gir meg med dette.

Vidersende ja.....Til hvem...

1.Husker ikke bloggadressen i farten men du Toril. Du vet selv hvem du er.
2. Mari.
3 emmilille
4. Mariann. Håper du også tar den. Vet du har hatt endel av de før.
5.Trine 
6 Rebella. Dere har(du og Trine hvertfal)fått denne flere ganger før. Håper likevel dere tar den. Etterhvert hvertfal.

Kommer jammen ikke på flere i denne omgang. Dere kan ta den dere som ønsker det. Og gjerne sende den videre til andre.


Til slutt i dette innlegget vil jeg fortelle hvor kjempekoselig det var og treffe Rebella i Bergen.
Vi hadde det så koselig. Skal si tiden gikk unna mens vi satt på galleriet og chattet.
Holdt nesten på og glemme den andre avtalen min. Du var akkurat som jeg hadde forestildt meg. Om ikke enda bedre.
Kunne se med en gang at du hadde tatt av flere kilo. Gratulerer med det. Ei koselig og kjempeblid jente var du. Vi kjente hverandre igjen med en gang også. Selv om du sto rett bak meg og ringte meg. Ikke så lett og se i den folkemengden som var der.

Tusen takk for at du kunne møte opp♥
Masse lykke til med resten av slankingen! Dette klarer du kjæreste deg♥Så sant som skrevet her,

Et passende utrykk til slutt her,
Er kjempeglad for alle dere som leser denne bloggen. Tusen takk alle sammen.


Ha en strålende flott dag videre.
God helg,
Klem.

11 kommentarer

Georgine

28.aug.2010 kl.08:23

Hei igjen. Hyggelig å høre at det er liv i deg. Iron maiden har jeg egentlig ingen sans for, men tenker at det uansett må ha vært en opplevelse å høre de live.

Kjenner meg ellers igjen i litt av hvordan du beskriver deg. Blir selv hysterisk hvergang telefonn ringer på en uvanlig tid av døgnet.

Stine + 2 jenter = sant

28.aug.2010 kl.09:08

Høres ut som du hadde d fantastisk på konsert... Jeg har kun 1 tshorte, så du slo meg der gitt ;-) Utrolig kjipt at du glemte kamera... Skjønner godt du hadde lyst til å sove litt lenger på hotellet ;-)

Så fint at du fikk ny pacemaker så fort og greit... Føles d bra?

Jeg ser også Home and away, men har ikke klart å hold meg så ligger et stkke foran på YouTube :) Hater forøvrig også å vaske opp etter middag ;-) Ha en fortsatt fin helg! Klem.

Toril

28.aug.2010 kl.14:48

Nå ble jeg kjempeglad for å lese et livstegn fra deg!:) Kjempekoselig å se deg tilbake på bloggen igjen Ellen Tulla!:) Jeg har savnet de kjempekoselige innlegene dine!:) Det ser ut som du hadde en kjempekoselig tur til Bergen på konserten!:)

Tusen takk for kjempekoselig award fra deg. Selvsagt skal jeg ta utfordringen!:)

Godt å høre at stingene er tatt, og at det gikk bra med operasjonen! Håper du er bedre med halsen din? Mange som er forkjølt nå hører jeg.

Kjempekoselig at du fikk treffe Rebella, og kjempekoselig at dere hadde det koselig sammen!:)

Jeg har aldri vært i Bergen, men jeg har kjempelyst til å reise dit for å se byen der.

Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en kjempefin helg!:)

Stor klem fra Toril
Hyggelig å se innlegg fra deg igjen. Håper du har kommet deg etter den triste beskjeden..

Så bra konserten og Bergensturen ellers ble så vellykket, med unntak av dagen derpå, hehe. Sånn har vel de fleste hatt det en gang eller to... :)

Tusen takk for kommentarer, og tusen takk for at du tenkte på meg med Awarden. Jeg har nylig tatt en liknende, men jeg tar denne gjerne en gang til om en stund - jeg kommer ikke på flere fakta om meg selv akkurat nå! Ønsker deg en riktig god helg Ellen, du er en av dem jeg savner når du blir så lenge borte! :)

Holdt nesten på å glemme å si at det var bra det gikk bra med operasjonen. :)

siljeirenehobby

29.aug.2010 kl.08:37

Heisann. Ser ut som du hadde det kjempe kjekt på konsert;-) Det var bra det ble så vellykket;-)

Også kjekt å lese at du snart er fit for fight igjen;-) God bedring

Ønsker deg en fin søndag;-)

Klem

Emmieverlasting

29.aug.2010 kl.21:15

Tusen takk for awarden! jeg tok en lignende akkurat, så det blir litt tidlig å legge ut en lik en, men jeg setter stor pris på å få den av deg:o)

Den konserten var sikkert rå, moro at du koste deg da!:o)

Ha en fin kveld! Klem...

gulltopp

01.sep.2010 kl.18:13

Så gøy at konserten var vellykket, dette har du gledet deg til lenge! Jeg har også inntrykk av al iron maiden har fans i alle grupper og aldere som du skriver om her.. Skjønner godt at du heller ville sove enn å sjekke ut av hotellrommet, det er så dumt at man må betale for et helt ekstra døgn bare for å ha rommet noen timer til...!

Mange fine ting du har listet om deg selv! :)

Så koselig at du har møtt Rebella, hun skriver så levende, og jeg kan fint forestille meg at hun er akkurat sånn som hun virker på bloggen. :)

Ha en fin kveld!

Klem

TrineCam ♡- Download my music!

02.sep.2010 kl.14:08

Å så moro da med den konserten, hørtes skikkelig moro ut Ellen.

Å Rebella ja, skulle jo møte henne i sommer men det ble dessverre ikke slik, men vi skal jo selvsagt møtes vi også.

Takk for awarden, skal se hva jeg får gjort.

Klem.

wendysinfamilie

03.sep.2010 kl.11:47

Å så mange flotte bilder så virkelig ut til at du koste deg..

Så morro å møte en med blogger, det håper jeg jeg skal snart også.. :-)) Misser altid når du har lagt ut nytt innlegg men nå så jeg deg inne hos Hilde så da måtte jeg ta turen :-))

Skikkelig koselig å lese innlegg fra deg igjen å se du er der du er :-))

Mange gode klemmer sendes

25.okt.2010 kl.09:02

Hei Ellen :) Ville bare si at du har en koselig blogg :) Du skriver om hverdagsting og ting du opplever , det er dette vi kan idetifisere oss med på godt og vondt . Stå på videre med bloggingen Ellen :) Ønsker deg en riktig flott dag :) Klem <3

Ellen.

26.okt.2010 kl.04:35

Anonym:Heisan.

Så koselig å høre:) Godt det er noen innim bloggen. Ellers blir det litt trist med blogging..

Kommer et innlegg senere:)

Klem.

Skriv en ny kommentar

hits