God morgen:-)

Heisan og riktig god morgen

Stikker bare innom for og skrive at alt er bra her. Dataen har vært i stykker noen dager nå. Det er så merkelig at bestandig blir tallet L til et 3 tall....Noen som skjønner noe av det? Når jeg skal logge meg inn på blogg.no,blir bokataven L til et 3 tall. Plutselig blir det ordnet av seg selv. Skjønn det den som kan...

 

Det har ikke skjedd så mye nytt her. Har fått betendelse i såret etter pacemakerbytte. Hadde vist tatt det for hardt.

Jeg er et menneske som ikke kan sitte i ro. Må betandig ha noe å gjøre.

Nå går jeg på antibiotika. Hjelper vel etterhvert håpe jeg. Ryggen og bena er heller ikke gode for tiden. Tror jammen med at været spiller en stor rolle på det.

Her er det sol og regn om hverandre.  Høsten har vist gjordt sin innmars nå. Tilig mørkt om kvelden og sent lyst om morgen. Huff,en trist tid vi går i møte. Ikke det at jeg ikke liker høsten. Det er en flott tid. Høsten er i grunnen den årstiden jeg liker best.

Dere vil nok si sommeren....Men det gjør ikke jeg. Er nok det omvendte av vanlige folk jeg

Fikk tak i små pir i går. Det er middagen våres i dag. Ellers er makrellen ganske feit og stor nå om høsten. Da smaker den mye tran syntes jeg.

Hva er-deres middagsplaner for denne onsdagen da??. Kanskje dere kan gi meg noen middagstips. Det er så vanskelig å finne på noe til middag hver dag.

Den poteten må jeg ha hver dag. Er liksom noe med poteter syntes jeg. Bruker dere mye poteter?. Eller er det ris og pasta dere liker best.

 

På mandag skal vi i 18 års kalas til mitt tantebarn Cindy. Hun skal feire det på en plass som heter Egon her i Kristiansand. Her er Cindy. Kan tro hun gleder seg til akkuret den spesielle dagen

Det er noe spesieldt når man fyller 18.  Lov til litt mer da. Likedan gleder hun seg til og være "voksen". Skriver voksen i " pga jeg mener ikke 18 åringer er voksene.

Man gleder seg alltid til ungene skal bli "voksene". Når de blir 18,skulle man ønske de var små igjen. Da vet man hvertfal hvor man har de henn.

Dette husker jeg meget godt fra når mine unger var små.  Tenkte mange ganget at jeg gledet meg til de ble større...Men du verden så mange ganger jeg angret på det. Når de ikke kom hjem på klokkeslettet jeg hadde sakt,begyndte nervene å slå klikk. Tenkte på all verdens hadde skjedd de. Mange en gang satt jeg oppe og ventet på de.

Dere som har små barn nå,kommer nok til og merke når ungene begynder å ville ut på fester osv...

Til syvende å sist vil nok alt gå bra. Men man tenker jo på all verdens ting når de ikke kommer hjem til avtalt klokkeslett.

Blir nok et rotete innlegg. Men pytt på. Jeg skriver akkurat det som faller meg inn.

 Til slutt tar jeg med et bilde av katten til naboen i 3 etg.

Er den ikke herlig. Den er snart 12 år gammel. En Tyrkisk angorakatt. Den er også en innekatt. Når jeg er der nede må jeg alltid kose med den. Den er bare så kjælen

Dette var et lite innlegg fra meg denne onsdag's morgen.

Ønsker dere alle sammen en flott dag videre.

Klem.
 

 

 

17 kommentarer

Kine Madeleine

15.sep.2010 kl.08:46

God morgen :-D ha en flott dag!!

Hilde&Tobias

15.sep.2010 kl.09:59

God morgen Ellen;)

For en flott katt!! Ser utrolig myk ut, sikkert hærlig å kose med;)

Uff, ja må si jeg gruer meg til Tobias blir stor og vil ut i verden.... Håper jeg klarer å oppdra han skikkelig og at han holder seg unna forbudte ting og tang...hehe...

Jeg også liker høsten, med mørke kvelder og stearinlys i hus;) Høsten kan ofte være flottere enn sommeren synes jeg;)

Æsj så kjedelig med betennelse i såret da:( Håper antibiotikaen funker og du snart er fin igjen;)

Middagen i dag blir spaghetti med kjøttdeigsaus. Kjedelig men godt;) Sliter litt med å finne på middager jeg også, går ofte igjen i det samme. Poteter har jeg nesten sluttet å spise. Spiser heller pasta, ris og nudler;))

Ha en flott onsdag;)

Klem

farmoringrid

15.sep.2010 kl.13:38

Hei, på deg!! Det er så artig å lese innleggene dine. Du skriver så avslappet. Kos deg i

selskapet og den katten var bere nydelig.

wendysinfamilie

15.sep.2010 kl.22:19

Hei hei og hei

så kos med en hilsen fra deg.

18 år ja det feiret vi her i huset for sønnen min i starten av denne måneden, en stor dag for han og en stor dag for meg.

Får håpe antibiotikaen funker som den skal..

Egon har god mat.. nå ble jeg sulten..

klem

Emmieverlasting

16.sep.2010 kl.09:17

Hei Ellen! Du må ta det litt med ro sånn at det leges skikkelig nå da:O)

Husker selv at jeg ble 18, og det var helt spesielt, jeg følte meg veldig voksen selv om jeg ikke var det! Den katten var jo bare utrolig vakker da! Nyyydelig!

ha en fin dag, klem..

allis

16.sep.2010 kl.23:42

Nydelig kattepus;-)

God bedring;-))

Toril

17.sep.2010 kl.12:39

Kjempekoselig å lese innlegget ditt som alltid, Ellen!:) Jeg blir så godt humør hver gang jeg ser at du har oppdatert oss med dine kjempefine innlegg!:) Kjedelig når datamaskinen klikker, og ikke fungerer slik den skal. Håper du får fikset den!:)

Kjempekoselig med 18 års dag da!:) Det er nå litt stas å bli myndig, for plutselig får man rettigheter å gjøre voksne ting som å stemme og kjøre bil!:)

Høsten er en kjempekoselig årstid!:) Stearinlys er et must hjemme hos oss også, og jeg tenner stearinlys hver kveld om høsten og vinteren!:) Det er så kjempekoselig!:) Høsten er jo også en kjempefin årstid med sine kjempefine fargespill, og hvis været er fint, er det ekstra nydelig å se fargene på bladene i naturen!:)

Den tyrkisk angoraen er kjempefin!:) Vet du hvor de har kjøpt katten, og hvem det er? Noen i samme katteklubb som meg er tyrkisk angora oppdrettere. Katteverden er ikke stor!:)

Jeg ønsker deg en kjempefin fredag, og en kjempegod helg!:)

Klem fra Toril

Mari.

19.sep.2010 kl.14:34

sv: Ja, typisk å ha lyst på så mye rart når man nærmest er blakk ;p Hadde ikke vært dumt med en ny pc .. Min synger på siste verset nå.

Ha en fin søndag du også! :) Klem

TrineCam ♡- Download my music!

22.sep.2010 kl.01:19

god bedring kjære Ellen. Håper ellers ting er bra. Klem Trine.

Oldemor

24.sep.2010 kl.06:50

Hallo Ellen:) koslig og innom bloggen din..er en stund siden nå..men nå er jeg i siget vettu ;-)) håper du snart er i fin fin form..kjipe ting det greiene du har..må bare ønske deg God bedring..det er vel slik att Ting tar tid..

Hilde&Tobias

24.sep.2010 kl.08:48

SV; Tusen takk, det var sinnsykt masse fint der og sinnsykt billig;) Hadde jeg hatt et par dager til hadde vi garantert blitt enda flere kroner fattigere..hehe...

Ang. å merke bildene sine, må du laste ned picasa eller photoscape. Jeg har lastet ned begge liker photoscape best. Der kan du merke bildene, redigere de og lager rammer...masse morro;))

Ha en flott dag Ellen;))

Hilde&Tobias

02.okt.2010 kl.22:45

SV; Jeg kommer ikke til å slette bloggen med det første, så vennelisten min er jo der og jeg får beskjed når du legger ut nytt innlegg. Klart jeg leser;))

Men for meg er det stopp hva blogging angår, ihvertfall på nåværende blogg. Det er bare noe irriterende greier som gjør at jeg ikke kan uttrykke meg fritt der. Og det trenger jeg dersom jeg skal fortsette å blogge.

Men jeg leser jo fremdeles blogger ;)

Ha en fin lørdagskveld videre;))

Klem

juppjupp

07.okt.2010 kl.07:53

Hei på deg Ellenmor:O)

Ville bare innom å si hei siden det er lenge siden jeg har satt av tid til blogging.

Her går dagene sakte mot vinter og høsten herjer på sitt værste utenfor husets fire vegger. Det blåser og regner så en nesten skulle tru vi lettet, skikkelig kjipt nå som det er høstferie for noen av ungene her på gården.

Håper du har det fint, gleder meg til en oppdatering:O))

kozkoz

ingvild

13.okt.2010 kl.08:33

hei ellen

jeg pleier å lese bloggen din hver dag, men nå er det lenge siden du har skrevet noe.

savner deg her. håper alt er vel.

Ellen.

15.okt.2010 kl.10:50

ingvild: Hei.

Alt vel her. Kommer til og blogge mere nå som det er høst.

Så snart kommer det et innlegg:)

Ha en fin dag videre.

Klem.

juppjupp

20.okt.2010 kl.08:42

God morgen tuppemor:O)

Du er savnet, ingen innlegg som er ferske på morrakvisten lenger, må vente til folk kommer i gang jeg nå før jeg får noe ferskt lesestoff, hihi:O)

Håper du har det bra og at vi bloges snart igjen:O) Har en utfordring til deg, en litt morsom en:O))

kozkoz

juppjupp

20.okt.2010 kl.08:45

Her kommer den;

Utfordringen er slik:

Post ett innlegg på bloggen hver dag i 10 dager;

dag 1 - 10 ting om deg selv

dag 2 - 10 ting du elsker

dag 3 - 10 ting du hater

dag 4 - 10 ting du vil si til en person

dag 5 - 10 ønsker

dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten

dag 7 - 10 viktige personer

dag 8 - 10 av dine favorittsanger

dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet ditt

dag 10 - 10 siste ord

Vi er mange som har gjort dette, og det er en fin måte å bli "kjent" på:O)) Og for sånne som meg som ikke alltid vet hva jeg skal skrive om, men har kløe i fingrene og kan høre tastene rope så er det jo i hvertfall et innlegg om dagen:O))

kozkoz

Skriv en ny kommentar

hits