Hva kan jeg ikke leve foruten..

Heisan og riktig god morgen
Så-var det atter 10 ting etter utfordringen til http://juppjupp.blogg.no

Fredagens utfordring gjelder 10 ting jeg ikke kan leve/være foruten. Leve foruten blir vel litt feil her...Man kunne sikkert leve godt foruten alle goder av matriale ting og tang...Dere skjønner nok hva jeg mener her...

Jeg tar de ting jeg helst vil ha både i vesken og hjemme.

1.Jeg må alltid ha vesken min med overalt.

2.Må alltid ha med meg  mobilen overalt.

3.Må ha drops og tyggis i vesken.

4.Må ha min egen spesielle parfyme med meg overalt. Det er Moschino. En nydelig parafyme som passer til meg.Nå har jeg prøvd mange uten å finne den rette til min hud. Endelig fant jeg den på danskebåten.Moschino glamour er vel rettere navn på den.

5 Må alltid ha klær som matcher hverandre.

6.Må alltid ha hårbørsten i vesken.Glemmer jeg den,drar jeg hjem å henter den.

7.Må alltid ha  middag hver dag. Det er vel den poteten som frister tror jeg.....

8. Må ha store vesker. Slik at når jeg leter etter noe,finner jeg det som regel helt på bunnen he,he...Jo større vesker,jo mere rot sies det. Slik er det også. Hvertfal for min del.

9.Må også til det omvendte ha bitte små lommebøker/lommebok. Jo mindre,jo bedre.

10. Så må jeg ha min spesielde lille pute når jeg skal sove. Den kunne jeg ikke hvert foruten. Må ligge flatt.

 

Det var de tingene jeg kom på i farten. Som i går var det vanskelig å komme på noe. Samme var det jammen med i morges også.

Husker så mye før jeg begynner....glemmer like fort. Glemmer og glemmer fru blom....Kommer ikke på det i skrivende stund er vel et bedre ord.

Så nå er det atter helg igjen Nå må dere ikke glemme å stille klokka i morgen natt. Minner dere bare på det

Ønsker dere alle en flott fredag videre

Take care.

Klem7 kommentarer

wendysinfamilie

29.okt.2010 kl.08:05

Tho hi mange ting her jeg har full forståelse for eller ja alle egentlig. Utrolig hva en blir avhengig av ting en sleper rundt i en evighet også plutselig er det borte , når en skal ha det det er krise det.. Har masse i vesken jeg aldri trenger men har det der i tillfelle plutselig er det behov thi hi..

Ha en strålende fredag.

Klem

juppjupp

29.okt.2010 kl.08:26

Det er godt å kunne liste opp alt det vi ikke kunne klart oss uten, men som i den store sammenheng ikke betyr noen ting...hehe...

Ønsker deg en toppers helg:O))

kozkoz

Toril

29.okt.2010 kl.09:30

Det er så kjempekoselig å lese de 10 punktene du skriver om deg selv Ellen Tulla!:) Jammen en kjempefin måte å bli kjent med deg som blogger!:) Nå er jeg kjempeheldig å være din venn på facebook. Kjempemorsomt å lese det du er avhengig av å ikke leve for uten.

Ønsker deg en kjempefin fredag, vennen, og god helg videre!:)

Stor klem fra Toril

Ellen.

30.okt.2010 kl.12:22

Toril: Takker:)

Kommer med 2 av de 10 i morgen tilig hellet. Glemte det faktisk i morges.

Dere må ha en flott lørdag videre alle sammen:)

Klem klem.

TrineCam ♡- Download my music!

30.okt.2010 kl.14:20

Fin liste da, Ellen. ha en toppers lørdag videre-

Sv; Takk, det var moro å lage.

☆Rebella☆

02.nov.2010 kl.02:20

Åh, jeg liker så godt slike innlegg som dette;D Det er alltid gøyt å få vite/lære slike småting om folk, enn så trivielle faktaene kanskje er. Jeg husker fra tidligere det at du er så glad i den poteten din;) Jeg skjønner deg så godt; poteter er knallgodt! Jeg har ganske så dilla på dem for tiden. Vanligvis går det mest i pasta når det gjelder tilbehør for min del. Veldig gøyt å lese dette, jeg gleder meg til fortsettelsen/del to, som jeg ser du skriver at skal komme i kommentar til Toril her i kommentarfeltet ditt;D Jeg tror muligens jeg må 'stjele' denne utfordringen, få tatt den, jeg også - jeg digger jo slike, hihi;D

SV; Hjertelig takk, min kjære Ellen♥ Det har gjort så mye fantastisk skjønt, det vekttapet, og jeg gleder meg bare som en unge til å komme enda lengre ned;D Jeg håper også selv at jeg kan komme mer tilbake i bloggverdenen nå, og jeg tror at jeg kanskje kan få det til; det gjør jo veldig godt å være her innpå, synes jeg, så om bare jeg kan roe meg litt innvendig, skal jeg få vært her oftere♥ Det er virkelig skjønt å høre fra så mange, fine folk at jeg har vært savnet her, det blir jeg veldig rørt over♥

mawia

03.nov.2010 kl.01:38

Hei sjekk ut min nye blogg om helse og velvære ;)

http://foreverdianne.wordpress.com/

Skriv en ny kommentar

hits